Tax.lt narys Valentina80

V
Tax.lt narys nuo
2012-09-19
Valentina80
forume parašė 8 žinučių

Naujausios žinutės:

2012-11-12 17:15 Įvairūs » Bankrotas » #1106073

Tininga rašė:

Valentina80 rašė:
Bandziau teirautis apie situacija, kaip ten kas ir panasiai. Sake nepergyventi, kad viska man sumokes. As dabar dirbu kitoje imoneje valytoja, tai gal zinot ar sodroje man parodys?
Jūs galite kitose įmonėse dirbti. O ar neturite prisijungimo prie el.banko? Prisijungtumėt prie Sodros EGAS ir pasižiūrėtumėt.


Siuo metu su savim neturiu, veliau paziuresiu
Aciu jums labai uz atarimus.
2012-11-12 16:43 Įvairūs » Bankrotas » #1106057

KJurate rašė:

Valentina80 rašė:

Rolanda rašė:
Parašykite įmonės pavadinimą - patikrinsime informaciją apie ją ir tuomet bus aišku, ką daryti.

UAB "Mini Maxi Style"

kol kas jokių požymių, kad būtų paskelbtas bankrotas, gal tai tik ketinimas? bet skolos sodrai didelės (nuo praeitų metų spalio buksuoja), daug darbuotojų atleista...
pasitikrinkite sodroje su savo banko prisijungimu apie savo draustumą ir sužinosite ar neatleista...
o kalbėtis su darbdaviais nebandėte?


Bandziau teirautis apie situacija, kaip ten kas ir panasiai. Sake nepergyventi, kad viska man sumokes. As dabar dirbu kitoje imoneje valytoja, tai gal zinot ar sodroje man parodys?
2012-11-12 16:32 Įvairūs » Bankrotas » #1106047

Rolanda rašė:

Apie bankroto bylos iškėlimą kol kas nieko neradau... smile
Radau, kad dar tebedirba 7 darbuotojai, tiesa, yra skolų.
Gal pabendraukite su direktore? O jūs dabar esate prastovose? Ar einate į darbą? Kavinė dirba?

Ta kavine kurioje dirbau, jau uzdaryta, bet yra kitoj vietoj ir ji dirba. Man nieks nieko nesako, tik visada kad"tvarkom popierius ir tvarkom popierius". Tai ir galvoju, ne per ilgai jie tvarko popierius, menes neatleidzi, algos nemoka.. Ir idomu ar uz mane SODRAi moka?


2012-11-12 16:22 Įvairūs » Bankrotas » #1106034

Rolanda rašė:
Parašykite įmonės pavadinimą - patikrinsime informaciją apie ją ir tuomet bus aišku, ką daryti.

UAB "Mini Maxi Style"

2012-11-12 11:58 Įvairūs » Bankrotas » #1105904
Sveiki visi. Gal kas turi kokiu patarimu?
Man darbe pasake, kad musu imonei bankrotas paskelbtas. I darba neeinu jau 6 men, algos nemoka jau 8 men. Esu paprasta valytoja. Nezinau kur kreiptis kad suzinociau ar manes neatleido dar is tos imones, ir ar man priklauso kokia nors kompensacija.
Atrasykit prasau jei kas ka zino kuo paprasciau
Aciu
2012-09-21 14:41 Įvairūs » Bankrotas » #1093307

Dorota1 rašė:

holdingas rašė:
Sveiki. Įmonei paskelbtas bankrotas prieš metus. Bankroto administratorius iki šiol neteikia paraiškos garantiniam fondui dėl darbuotojų atlyginimo. Kaip būtų galima jį paraginti tai padaryti? Gal kreiptis raštu?

pas mus kai buvo paskelbtas bankrotas, tai paraiška buvo pateikta gal po 1,5-2 metų, o tik va šiemet gavom išmokas. BANKROTAS nuo 2009 kažkur

Tai visa ta laika jus buvot iforminti toje imoneje???


2012-09-19 22:08 Įvairūs » Bankrotas » #1092786

amadina22 rašė:
www.manager.lt/blog/articles/view/darbuotoju-...
Priverstinė prastova bankroto metu

Bankrutuojančioje įmonėje dažniausia nėra darbo ir dėl šios priežasties darbuotojai faktiškai jau nieko nedirba, vadinasi, jiems realiai nebemokamas ir darbo užmokestis. Tokia situacija nėra paranki likusiems be darbo darbuotojams. Įstatymai nedraudžia, kad, administratoriui ir darbuotojui susitarus, toks darbuotojas būtų atleistas iš darbo įspėjime numatytu pagrindu nelaukiant įspėjimo apie atleidimą iš darbo termino pabaigos. Jeigu administratorius dėl kokių nors priežasčių nesutinka tokiomis sąlygomis nutraukti darbo sutartį, toks darbuotojas gali pasinaudoti galimybe palikti darbovietę lengvatinėmis sąlygomis. DK 128 straipsnyje nustatyta, kad darbuotojas, įspėjęs įmonę prieš tris dienas, gali su ja nutraukti darbo santykius, kai prastova ne dėl darbuotojo kaltės tęsiasi ilgiau kaip 30 dienų iš eilės arba kai ji sudaro daugiau kaip 60 dienų per paskutinius dvylika mėnesių, taip pat ir tuo atveju, kai daugiau kaip du mėnesius iš eilės darbuotojui nemokamas visas jam priklausantis darbo užmokestis (mėnesinė alga). Šiais atvejais atleidus darbuotoją iš darbo, jam išmokama dviejų jo vidutinių mėnesių darbo užmokesčių dydžio išeitinė išmoka. Ji nedidinama atsižvelgiant į turimą nepertraukiamąjį darbo stažą toje darbovietėje (DK 140 str. 2 d.).


Čia įdedu tik pasiskaitymui, gal kas tvirtai pasakys kaip turėtumėte elgtis, kad paskui galėtumėte gauti išmoką iš garantinio fondo.



Girdejau, kad bankrutuojancios imones darbuotojai po poros metu kazkur gauna kazkokia kompensacija. Ar tai tiesa?
2012-09-19 13:12 Įvairūs » Bankrotas » #1092636

Sveiki. Gal kas gali patarti kaip elgtis...
Kavine, kurioje dirbau indu valytoja uzsidare. Paskelbe tipo bankrota. Jau nuo liepos men nemokejo atlyginimo. I darba eiti nebereikia. Bet jie manes neatleidzia. Skaitausi kaip dirbu tuoje kavineje, bet negaunu algos ir i darba neeinu. Jie manes neatleidzia, o rasyti prasyma savo noru nenoriu, noriu kad iformintu kaip bankrotas.
Kaip ilgai jie gali mane taip laikyti savo imoneje? Nemoketi algos? Ir nesuteikti darbo?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui