Tax.lt narys Philas

P
Tax.lt narys nuo
2004-05-15
Philas
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2004-06-16 21:08 Bendra » įstatų pavyzdys » #89475
Niu nzn nzn.. Vat as katik pasiemes naujus imones istatus.. Firmele Vilniuje parase naujus istatus, suruose visus akcininku sprendimus, direktoriu paskyrimus ir begale visokiu kitokiu formu (kadangi imone perkama, o dabar jos statusas likviduojamas ir reikia daug ivairiu blanku pildyt)...uz 300Lt +PVM. Ir sutvarke viska per viena darbo diena: vienadien palikau, kitadien atejau pas notara pasirasyt ir viskas :)
2004-05-20 00:50 Įvairūs » Klausimai apie disponavima imones pinigais (gauti paskola is banko) » #83779
hmmmzzz.. O jei yra nurodoma, kad imone pinigus skolinasi importui-exportui, apmokejimui uz prekes ir ish likusio pelno mokes paskola bankui? T.y. nera konkreciai nurodoma kam mokes ir kiek mokes? Nes Siauliu banke berods, skolinantis maza suma pinigu (laiduojant Invega), nereikalauja verslo plano: "Esame supaprastinę paskolų iki 100.000 Lt gavimo procedūrą, visai neprašome verslo plano. Verslininkui užtenka pateikti vieno lapo prašymą ir paprastą išlaidų-pajamų sąmatą." SB.
Tai, kiek as isivaizduoju, parasoma, kad is imones X perku prekiu uz .... ir parduodu tas prekes imonei Y. Lieka ........ pelno. Tai samata kazkas tokio? O jei as pirksiu ne is imones X, kaip buvau nurodes samatoj, o is kazkokios kitokios? Ir paskola butu nedidele ~30.000 Lt., gaunant pinigus i saskaita iskart. O butu grynais paimta ir trumpam panaudota ne imones tikslams kokie 20.000 Lt. (aisku, jei kam kiltu klausimas kur jie, jie butu imoneje grynais ar kazkas tokio)? :)
2004-05-19 23:53 Įvairūs » Klausimai apie disponavima imones pinigais (gauti paskola is banko) » #83776
Tarkim, imone (tik tik naujai ikurta) paima paskola banke su UAB Invega garantija arba be jos, kad galetu tuos pinigus paleist i apyvarta O is tikruju imone pradeda visishkai kita, legalia veikla, nei buvo nurodziusi, pateikdama prasyma bankui.. Ar bankas domisi tos imones veikla, ar stebi, kur buvo ishleisti pinigai ir t.t. Nors ir imone tvarkingai moka paskola bankui. Dar klausimas. Ar galima tuos pinigus, arba dali ju ishimt ish banko saskaitos nenurodant, kur bus ishleista? Tie pinigai, zinoma, vistiek bus panaudoti imones reikalams, arba grazinti i imones saskaita, tik truputi veliau
Nekantriai lauksiu Jusu atsakymu ir patarimu. smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui