Tax.lt narys edv1

E
Tax.lt narys nuo
2013-02-28
edv1
forume parašė 6 žinučių

Naujausios žinutės:

2013-04-09 13:47 Bendra » Mažoji bendrija » #1146696

atideedita rašė:
Nuejau į banką atidarysti sąskaitos , bet kažkodėl jie iš RC dar nemato duomenų, kažin per kiek laiko RC tuos duomenis perduoda smile

Kai įregistruoja, visi duomenys tampa prieinami sistemoje. Gausite prieigos rakta sms/email.


MMXIII rašė:
o aš pagaliau pateikiau dokumentus. Kiek dabar kentėt teks?
Beje, tik paskui kažkaip pagalvojau - o kurioj stadijoj PVM mokėtojas/nemokėtojas apsisprendžia? Kažkaip nepastebėjau, kai pildžiau smile

Prasymai tapti PVM mokėtojais pateikiami atskirai.
2013-03-12 20:06 Bendra » Mažoji bendrija » #1139521

mariska rašė:

edv1 rašė:

Tikrai. Anksciau sioje temoje buvau pateikes atsakyma is darbo birzos. Registruotis galit net ir budami bendrijos nariais, bet bederbio pasalpos negausite budami bendrijos nariais, nebent si turi likviduojamos statusa.

Registuotis darbo biržoje apsimoka dėl PSD, nes tada nereikia jo mokėti valstybei. smile


Mmm, na bet pateikta ištrauka iš įstatymo kaip ir mini likviduojančios statusą turinčią mažają bendriją ir jos narius? Ar cia jau as ne taip skaitau?

Gal kas galite mane susipainiojusį atpainioti ar atsakyti, ar jeigu esu MB Narys ir kartu vadovas (pagal civilinę sutartį), ar galiu registruotis į darbo biržą kad nemokėti PSD? Gal kas praktiškai jau susidūrėte?
2013-03-11 14:42 Bendra » Mažoji bendrija » #1139248
Tai lauk tiesiog kol peržiūrės tavo prašymą, manau tikrai turėtų leisti pataisyti, tačiau praktikoje susiduręs nebuvau.
2013-03-10 22:55 Bendra » Mažoji bendrija » #1139171

mariska rašė:

virbuh rašė:
MB narys į d biržą gali eiti tik tada, jei yra registruotas MB likviduojamos statusas.

Ar tikrai? Aš randu ir tą ir tą :)
www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaieska.showdoc_...

Bedarbiai – nedirbantys darbingo amžiaus darbingi asmenys, kurie nesimoko pagal dieninę ar nuolatinę mokymo formą, taip pat Juridinių asmenų registre suteiktą likviduojamos individualios įmonės, mažosios bendrijos, tikrosios ūkinės bendrijos ar komanditinės ūkinės bendrijos statusą turinčių individualių įmonių savininkai, mažųjų bendrijų nariai, tikrųjų ūkinių bendrijų ar komanditinių ūkinių bendrijų tikrieji nariai, įstatymų nustatyta tvarka įsiregistravę teritorinėje darbo biržoje kaip darbo ieškantys asmenys ir pasirengę dalyvauti aktyvios darbo rinkos politikos priemonėse.


Tikrai. Anksciau sioje temoje buvau pateikes atsakyma is darbo birzos. Registruotis galit net ir budami bendrijos nariais, bet bederbio pasalpos negausite budami bendrijos nariais, nebent si turi likviduojamos statusa.
2013-03-01 13:14 Bendra » Mažoji bendrija » #1137037

virbuh rašė:
MB narys į d biržą gali eiti tik tada, jei yra registruotas MB likviduojamos statusas.

antra pastraipa paskaityk mano posto (auksciau)
2013-02-28 03:37 Bendra » Mažoji bendrija » #1136585
"Lietuvos Respublikos darbo kodekso 91 str. nustato, kad bedarbiais laikomi nedirbantys darbingo amžiaus darbingi asmenys, kurie nesimoko pagal dieninę ar nuolatinę mokymo formą, taip pat Juridinių asmenų registre suteiktas likviduojamos individualios įmonės, mažosios bendrijos, tikrosios ūkinės bendrijos ar komanditinės ūkinės bendrijos statusą turinčių individualių įmonių savininkai, mažųjų bendrijų nariai, tikrųjų ūkinių bendrijų ar komandditinių ūkinių bendrijų tikrieji nariai, įstatymų nustatyta tvarka įsiregistravę teritorinėje darbo biržoje kaip darbo ieškantys asmenys ir pasirengę dalyvauti aktyvios darbo rinkos politikos priemonėse.
Mažųjų bendrijų nariai gali registruotis teritorinėje darbo biržoje ir jiems bus suteiktas “dirbančio ir ieškančio darbo asmens” statusas. Taip pat teritorinė darbo birža jiems teiks tarpininkavimo ir konsulavimo paslaugas. Tačiau šie asmenys negalės dalyvauti aktyviose darbo rinkos politikos priemonėse ir bedarbių bei įspėtų apie atleidimą iš darbo darbuotojų profesiniame mokyme. Jie taip pat neturės teisės į nedarbo socialinio draudimo išmoką."
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui