Tax.lt narys WooHoo

W
Tax.lt narys nuo
2013-05-19
WooHoo
forume parašė 2 žinučių

Naujausios žinutės:

2013-05-20 23:03 Bendra » Mažoji bendrija » #1155961
3čias klausimas nebeaktualus, nusprendžiau bandyti viską susivedinėti į invoice.tax.lt ir paskui kai jau reikės, duoti pažystamai pagimdyti visas reikalingas ataskaitas.. :)

Kiti 2 klausimai gal durni? Ar tiesiog tingite tiek daug skaityti/rašyti? :)
2013-05-19 23:11 Bendra » Mažoji bendrija » #1155693
Sveiki,
1. Kaip manote ar verta vadovo paslaugų sustartyje pažymėti apie paslaugų teikimo trukmę valandomis per dieną, valandomis per savaitę? Vadovas - vienintelis narys, dirbantis pilnu etatu kitoje įmonėje.

2. Kaip manote ar galėčiau sutartyje nurodyti, kad apie kiekvieno mėnesio vadovo atlygį sprendžia narių susirinkimas atskiru įsakymu (sudėtinga man nebūtų, vienas narys)?
Arba gal kažkokį kitą variantą, ką įrašyti į tą sutartį rekomenduotumėte, kad būtų galima vadovui moketi atlyginima tada kada reikia, o ne kas mėnesį po tiek pat? % nuo apyvartos irgi ne pats geriausias būdas, nes kartais didesnę dalį uždarbio gali tekti panaudoti kitiems tikslams..

3. Gal rekomenduotumėte kokią įmonę, kuri Vilniuje teiktų buhalterines paslaugas už protingą kainą? Protingą turiu omenyje tai, kad atsižvelgtų į tai, kad pas mane bus tikrai nedaug popierių, ~0-3 pirkimo ir panašiai pardavimo sąskaitų per mėnesį, jokio NT, labai retai išiminėjami pinigai...
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui