Tax.lt narys Skyscius

S
Tax.lt narys nuo
2013-11-28
Skyscius
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2013-11-29 11:59 Darbo teisė » Darbas puse etato pareigos ir darbo laikas » #1193322

Tininga rašė:
Na, pakeisti situaciją toje įmonėje turbūt ne mūsų ir ne jūsų jėgoms... Jei išeitumėt - įspėjimo terminas yra 14 darbo dienų, kas sudaro maždaug 18 kalendorinių dienų. Atostogų kompensacija, be abejo, priklauso.



Na dekui tau tada, uz siokia tokia konsultacija.:)
2013-11-29 11:33 Darbo teisė » Darbas puse etato pareigos ir darbo laikas » #1193305
Na ten situacija tikrai sukta. Direktorius perka diezes savo nuoziura nei kitu klause nei ka, nes mat sitos diezes naujos kur daugeli kepyklu yra jos, bet ju gierio tiek, kad taupo vieta kai tuscias sudedi i kruva nes visa palete i viena stabeli gali susidet o siaip tai rankas atsibalnoji nuo ju, jos nesistumia normaliai per sandeli o to labiau durnai dedas ir uztenka jas pakrutint ir sulenda visos 13deziu i apatine kokia deze ir tada is batonu nieko neleka o blynai. Ir pavaduotojas tik tiek pasako "tokios diezes, nieko jau nepadarysi" idomu, kam uz tai nurasines uz sutrinta produkcija? Tuo labiau visi krovejai, meistrai, fasuotojai, vairuotojai keikia jas ir tuo labiau darba prailgina visiem gerokai o kokia situacija dabar su perkrovimais sudare tai isvis viska subalamutino ir nervina visus. Jau is musu vienas iseina ir antras ketina tai ir as tada eisiu is darbo nes uz 500litu kazkur tikrai negadinsiu savo laiko ir tuo labiau nugaros. Nes nieks uz virsvalandzius tikrai nemokes. Ir nauju zmoniu sunkiai ras be musu nes miestelis mazas o jau salygos darbui tikrai nekokios uz toki atlyginima, sedet iki 1val ir ryte keltis i mokykla? Ir nieks be musu nespes sukraut visko tai jiem bus nepyragai greitu laiku.

O jei ketinu iseit tai reik kazkiek dienu zinau dar isdirbt? Ten 15dienu darbo kazkur ar klystu? Ir iseinant pusei etato kaip suprantu tai atostoginius irgi ismoka kiek esi sukaupes?
2013-11-28 23:32 Darbo teisė » Darbas puse etato pareigos ir darbo laikas » #1193217
Sveiki, norejau pasidomet del darbo virsvalandziu ir darbo pareigu. Dirbu kepykloje - kepa duonas, batonus, sausainius ir t.t. Esu ten ant puse etato ir darbo grafikas mazdaug nuo 18:00-22:00 parasytas, tiksliau nuo 17:15 mus ileidzia ir iki 18:00 turim buti ten butinai. Kraunam marsrutus ju yra 9, kiti yra darbuotojai krovikai jie jau skaitos pilno etato ir sedi tol kol viska pilnai padaro ir isleidzia marsrutus. O dabar gavos ten viskas taip, kad tenka man sedeti minimum iki 23:00valandos ir iki 3nakties vos ne. Uz tai nieks nemoka aisku papildomai ir niekam neidomu. Viskas gavos del nauju dieziu ir nieks ten nesuskaiciuoja kiek daryt tai tenka permetinet is senu i naujas is nauju i senas dezes nes 7,8,9 marsrutai tik naujose diezese. Tai pagal darba puse etato man ten butina sedet viska pilnai atlikt ar man tik darbas iki 22valandos ir galiu viska trenkt ir eit namo nes man nepriklauso? Ar reik dirbt tol kol viska pabaigsim ar uz mus atsakingi meistrai mus paleis. Nes sukraut spejam marsrutus, bet ju nespejam dakrauti ka dagamina...

Dar klausimelis:
Taipogi musu yra trys, ir isleidzia tarkim viena atostogu ir mum dviem likusiam tenka art per savaite 6dienas o ir dabar dar sedet iki 24 kazkur. Cia nesigauna koks pazeidimas del tiek valandu darbu ir pns? Musu ateina paklausia ar padirbsim menesi dviese nes leisim atostogu bet si kart savavaliskai isleido nes priklause atostogos. PS jei kanors tai sudaro tai atlyginimas priklauso nuo atkrovimo svorio.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui