Tax.lt narys dzyyy

D
Tax.lt narys nuo
2016-11-10
dzyyy
forume parašė 10 žinučių

Naujausios žinutės:

2016-11-10 16:21 Bendra » Kiek gauna buhalteris už darbą? » #1337662
Supratau aiwita. Tinkamai sudėlioti žodžiai. smile Užsirašysiu sekančiam pokalbiui, kad nepamirščiau smile
2016-11-10 16:20 Bendra » Kiek gauna buhalteris už darbą? » #1337660
Problema yra tame, kad pradedant dirbti nebuvo aiškios apimtys, ir darbo krūvis, o ir tokios patirties stoka neleido tinkamai įvertint situacijos.

O direktorius jau ne pirmą kartą pasiima "šviežieną" ir sužaidžia ttuo punktu, kad pradžioj gali mokėt mažiau, ir suprnata, kad po 5 dienų nieka snebėgs lauk, nes atlyginimo kėlimas yra tikimasis ilgalaikėj perspektyvoj palaipsniui ar pan. kol galiausiai netenka kantrybės buhalteris ir meta šitą darbą, aišku prieš pradedant dirbti niekas to nesakė, net ankstesnioji buh, nes tiesiog norėjo greičiau perleisti savo vietą.

Beje, direktorius nuo pat pradžių labai džiaugėsi mano darbu, plius iniciatyva kituose procesuose, tiek kolektyvo vienijimo, tiek idėjų ieškojime kaip pakelti pardavimus tuo pačiu ir mūsų visų būklę pagerint ir perspektyvas. Darbo laiku nepiktnaudžiauju, nesimuliuoju ir pan. Sirgau kaip už savo. Taip pat ir dabar nusiskundimų mano darbu direktorius neturi visiškai jokių, ir perleidžia tokius dalykus, kurių nepatikėdavo ankstesnėms buh.
Jei norite pasakyt, kad kažko nedadarau ir dėl to problema manyje, tai taip tikrai nėra.

Iš vienos pusės čia labai didelis neigiamas indėlis yra direktoriaus charakterio ir požiūrio į žmogų, bet iš šalies matant situaciją ji visada atrodo kitaip, todėl tikiu, akd galite pasisvaidyti protingais patarimais (kurių beje aš irgi galėčiau kitiems padalinti, bet suprantate, kad niekada nevisada yra situacija, kurioje galite paišyti vien tik juodą ar vien tik baltą spalvą)...

Tad problema manyje galėtų būti tik tada , kad aš gaudama tokį su atlyginimą koks jis yra, apskritia keliuosi iš lovos ir einu atiduoti visos savęs..

Nors kita vertus, jeigu į darbą neičiau iš viso, ir už-siregistruočiau į darbo biržą, problema vėl būtų manyje, tik jau kitokia..

Visus teorinius aspektus kaip ir ką reikėtų daryti, arba kaip reikėjo daryti nuo pradžių puikiai suprantu, bet praktika yra praktika, gyveni ir mokaisi. :)..
Tiesiog smalsu buvo sužinot kaip kolegos vertintų santykį tarp darbo apimties (kiek įmanoma iš nupasakojimo spręst) ir atlyginimo.


2016-11-10 16:05 Bendra » Kiek gauna buhalteris už darbą? » #1337656
Ta prasme?
2016-11-10 15:59 Bendra » Kiek gauna buhalteris už darbą? » #1337651
holdingas - būtų kur, eičiau šiandien pat. Bet kaip ir sakau, metus laiko nepavyko rast (ir ne todėl, kad mažai ieškojau, o todėl, kad laisva vieta papuola į tris mėn vieną kartą, ir dar sėkmingai suspėti reikia ją sugaudyti)

Aiwita, iš kurios pusės pažiūrėsi... Šiaip realiai vertinant situaciją, tai jei kažkurį mėnesį ir nesiseka itin gerai, bet tas 100 eurų esminės įtakos tikrai nedaro. Vis dėl to apyvarta ne 10tūkst eur. per metus, o 300 tūkst...
2016-11-10 15:24 Bendra » Kiek gauna buhalteris už darbą? » #1337623
gerokai nutolęs nuo tavo įvardintos sumos.
Niekada neklausiu kiek kas uždirba, ir neskaičiuoju svetimų pinigų, gal todėl, kad gėda pasakoti apie savuosius, atrodo, kad ir ktiam galėtų būti nemalonu gavus tokį paklausimą :D
šį mėnesį pakarpius priedus trūksta kelių eur iki 400 į rankas. Totaliai isterija prasideda smile smile ......

Aiwita, teisingai sakot. Bandau dar laikytis ant to, kad prikaupsiu vertingos patirties iš visų pusių, ir galbūt ateis diena kai drąsiai galėsiu pasakyti man reikia, kad mokėtumėt tiek ir tiek..
2016-11-10 15:06 Bendra » Kiek gauna buhalteris už darbą? » #1337610
o jau klaidų klaidelių pridariau rašyboj :/ :) smile
2016-11-10 15:03 Bendra » Kiek gauna buhalteris už darbą? » #1337608
Direktorius mūsų tikras čigonas :D moka užkalbėti.
Tris metus tvarkau vienai įmonei buhalteriją namuose (iš pradžių turėjau dvi), gaunu 120 eur, bet nesiskundžiu nes apimtys tikrai nėra didelės, ir nepuolu kabint akių jei vieną ar kitą mėnesį daugiau darbų, nes kita mėnesį jų gali būt iš viso minimaliai. o jei taip sažiningai dirbant 8 val per dieną per maximum porą dienų susitvarkai visus mėnesio reikalus.

O čia parėjau į naują vietą, naują sritį,plius "nepažįstama" programa. Užsišaukti didelį atlyginimą atrodė nelogiška, nes nežinojau kokiso bus apimtys, o pagal direktoriaus pasakymą ankstesnioji buhalterė kiekvieną mėnesį sugėbėdavo po kaip minimum savaitę pasiimti biuletenį, tai sako matyt nėra taip jau daug to darbo.
Plius jo argumentas buvo, kad iš pradžių dar mokysiesi tai pirmiems mėnesiams sulygom algą - pašaipą.

Praėjo pora mėnesių, negana to, kad turėjau ištaisyt milijonus senosios buhalterės klaidų, neišrašytų, sudubliuotų ir t.t. sąskaitų, daug jovalo, tiesiai šviesiai priėjau ir direktoriaus paklausiau (nors labai stengėsi išsisukti nuo pakalbio) "kiek ilgai dar iš manęs tyčiositės?"

Susakiau viską, kad pats mato keik pradėjo "lįsti galai" net iš 2014 metų, ir kad tai jog ankstesnioji mažai darbe sėdėdavo enreiškia, kad viską apsidirbdavo...Kad su tokiom apimtim atlyginimas yra visiškai nelogiškas..O ir pradžioj nesvarbu mokėjau ar ne tuos darbus, tuo laikotarpiu kai aš neva dar "apšilinėjau kojas" vistiek turėjau pasidaryti pati, niekas nieko už mane nepadarė.

Tada šiek tiek atlyginimą pakėlė, praėjo dar pora mėnesių, žiūriu pridėjo priedą vieną, antrą mėnesį.
Na galvoju gerai, pats į protą atėjęs supranta, kad niekur nedings ir vistiek palaipsniui turės tą atlyginimą padorų mokėt jei nori, akd neišeičiau, nes pats puikiai matė kokia sumaištis kylą kai yra darbuotojų kaita.

Tada žiūri sekantį mėnesį tik šnai nukarpo "priedus", nes matai jam prastas mėnuo, o man nuo to darbo nei kiek nemažiau.

O jei rimčiau tai pragyvent man užtenka, nes moku gyvent pagal tai kiek turiu, bet kaip bebūtų norisi sąžiningo piniginio įvertinimo už atliekamą darbą. Atsakomybę neši didžiulę, dirbi daugiausiai iš visų, o alga kone mažiausia.

Ir suprantu, kad lengva pasakyt, jog pareikšti ultimatumą, ir panašiai, bet kol radau šį darbą praėjo metai laiko. Kaip bebūtų geriau nei sėdėti be darbo, bet moralinis nepasitenkinimas tikrai begalinis, nekyla rankos dirbt, tai va ir atėjau rašinėlio parašyt...
Toks siutas ima, net kalbėt nesinori, sakiau eisiu vaikus gimdysiu iš piktumo :D... Nu va ir išliejau širdį :D

2016-11-10 14:23 Bendra » Kiek gauna buhalteris už darbą? » #1337591
holdingas, "neišsikalinėkit", visi supratom ką norėjo pasakyti :)

Deja ne Vilniuj, tai mažam mieste labai lengvai gali manipuliuoti, nes nepabėgsi niekur sugalvojęs, o pasakęs, kad jei nekels išeisi, taipogi nieko nepagąsdinsi. Darbo vietų mažai nors verk, o gyventi iš kažko reikia.. užburtas ratas.

O jei pasakyčiau kiek gaunu, būtų vietoj anekdoto trims dienoms į priekį juoko. Gėdingas atlyginimas. smile
2016-11-10 13:14 Bendra » Kiek gauna buhalteris už darbą? » #1337571
tikrai taip smile
2016-11-10 11:08 Bendra » Kiek gauna buhalteris už darbą? » #1337547
uabas, pvm mokėtojai, prekiaujama ir tarp es šalių, viena fizinė parduotuvė, 4 pagrindinės internetinės.
išrašomų sąsk vidurkis apie 300 per mėn,
gaunamų 170,
keturios banko sąskaitos (bendras pavedimų gaunamų- ir siunčiamų skaičius ~500-600)
kpo kiekviena diena, per mėn apie 35 kasos dokumentai
9 dirbantys asmenys..
1 automobilis

Kiek vertinate Jūs?
zinau, kad gaunu per mažai, ir žinau kokia suma mane tenkintų ben jau laikinai, bet įdomi "rinkos kaina" smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui