Tax.lt narys balarama

B
Tax.lt narys nuo
2016-12-13
balarama
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2016-12-13 18:22 Bendra » Kaip is Registru Centro isregistruoti nuomos sutartis ? (3 skirtingi atvejai) » #1342050
Sveiki, paveldejus nekilnojama turta, kilo klausimu kaip is jo isregistruoti kai kurias imones. Yra 3 siektiek besiskiriantys atvejai:

1) Pagal registru centro israsa, terminuota nuomos sutartis su imone pasibaigus daugiau nei pries 5 metus, taciau jokio tai paliudijancio popieriaus neturiu. Turbut reiktu kreiptis i imone ir is naujo pasirasyt kazkoki susitarima ir su juo eit i reg. centra?

2) Pagal registru centro israsa, terminuota nuomos sutartis su imone pasibaigus daugiau nei pries 5 metus, velgi neturiu jokiu tai irodanciu dokumentu. Jokiu kontaktu su imones vadovu neimanoma surasti - pagal rekvizitai.vz.lt duomenis, imones adresas tebera mano nekilnojamo turto adresas, telefonas nurodytas neveikiantis, direktoriaus pagal varda ir pavarde socialiniuose tinkluose nera. Kaip elgtis ?

3) Pagal registru centro israsa, tebegalioja neterminuota nuomos sutartis, nors pati imone patalpomis nesinaudoja. Rekvizituose imones registracijos adresas jau pakeistas i kita. Taciau direktorius geranoriskai bendradarbiauti nenori ir kontaktuoti su juo beviltiska. Siuo atveju turiu nuomos sutarties originala, kuriame teigiama, kad sutartis yra neterminuota ir gali buti nutraukta tik dvisaliu susitarimu. Kaip tokiu atveju nutraukti ta nuomos sutarti ir isregistruoti is registru centro?

Aciu is anksto uz patarimus!

Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui