Tax.lt narys ingajm

I
Tax.lt narys nuo
2018-03-06
ingajm
forume parašė 1 žinučių

Naujausios žinutės:

2018-03-06 14:11 Bendra » Darbo užmokestis » #1386154
Laba diena. Turiu klausima apie atlyginimo mažinimą. Dirbu privačioje įmonėje. pagal DS atlyginimas yra fiksuota suma plius priedai. Priedai, tai tam tikras procentas nuo mano apyvartos. Jokiu pretenziju mano darbui darbdavys neturi, Viena auginu du vaikus iki 14 metų.
Įmonės darbuotojai išsireikalavo , kad jiems šiek tiek padidintų priedų procentą. Kadangi mano priedų procentinė dalis yra didžiausia, tai vadodas jų atlyginimą padidino sumažindamas mano dalį. Jo motyvas tiesiog: Tu ir taip daugiausiai gauni. Įmonė neturi eiti į minusą.
Įmoneje dirbu penkis metus. Priedu dydis buvo aptartas priimant i darbą ir visą tą laiką nesikeitė. DS priedų dydis neapibrėžtas, tik fix atlyginimo dydis. Mano klausimas kokiu pagrindu apskritai gali darbdavys mažinti atlyginimą?Ar gali mane atleisti, jei as nesutinku su šiais pakeitimais? Pries naujus metus mane informavo žodžiu, kad sumažins man algą, dėl galimybės kitiems padidinti. Aš su tuo nesutikau. O nuo šio menesio gavau jau mažesnį atlyg nei ankščiau.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui