Tax.lt narys giedrius66

G
Tax.lt narys nuo
2019-05-31
giedrius66
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2019-05-31 18:12 Programinė įranga » 1 įmonė - 2 apskaitos » #1414251
Tai visas BI grozis ir yra tame, kad tau nieko antra karta suvedineti nereikia, nereikia tu paciu duomenu varineti tarp sistemu su visokiom integracijom. Tiesiog imi duomenis is tos sistemos, kurioje tie duomenys suvesti, ir pateiki klientui/web useriui tik tai, ko jam reikia.
Ir nezinau - jau 5 metus programinu su Power BI ir ne karto neluzo su exception'u. Sistema yra labai stabili. Be to kas menesi ateina po tona nauju feacheriu. Sistema yra nerealiai galinga.
2019-05-31 16:36 Programinė įranga » 1 įmonė - 2 apskaitos » #1414248

Niemand rašė:
Business inteligence sprendimuose (pvz., Microsoft Power BI, Business objects ir t.t.) info juda viena kryptimi: iš n šaltinių į vieną bendrą ataskaitų "modulį".

Taip, BI sprendimuose duomenys juda viena kryptimi. Bet sito galutiniam vartotojui ir tereikia. Visi taip vadinami integraciniai sprendimai jau praeitis. Integraciniai sprendimai buvo reikalingi kol kompiuteriu ir duomenu perdavimo greiciai buvo santykinai mazi. Dabar jau ir data warehouse'ai pamazu nyksta nes naujuju BI sistemu duomenu optimizavimas yra ant tiek isvystytas, kad nebeliko reikalo duomenis agreguoti i warehouse'us. O ir kainos atzvilgiu BI sprendimai yra keliais kartais pigesni. Pvz Power BI Desktop yra aplamai nemokamas. Kainuoja tik paciu ataskaitu sukurimas, kur yra vienkartiniai kastai.
2019-05-31 12:03 Programinė įranga » 1 įmonė - 2 apskaitos » #1414239
Siais laikais jau nera butina viska pumpuoti is vienos sistemos i kita, kad gauti reikalinga suagreguota informacija is tu skirtingu sistemu. Yra taip vadinamos verslo analitikos sistemos (pvz Microsoft Power BI), kurios leidzia duomenis paimti is visiskai skirtingu ir nesuderinamu sistemu ir juos pateikti ivairiose ataskaitose. Taip pat galima tokia informacija pateikti tiesiai ir i web puslapi. Daugiau nordicprogrammers.com/lt/duomenu-integravimas-ataska..."> nordicprogrammers.com/lt/duomenu-integravimas-ataska... .
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui