Tax.lt narys Buhaltere___

B
Tax.lt narys nuo
2019-08-28
Buhaltere___
forume parašė 3 žinučių

Naujausios žinutės:

2019-08-28 17:57 Apskaita & Auditas » COD paslauga » #1416520
Laba diena,
Gal galėtumėte patarti, pasidalinti praktiškai, kaip patys darot su COD kvitais. Siuntų gabenimo įmonė „X“ persamdo siuntai pervežti kitą įmonę „Y“. Įmonė „Y“ atsispausdina įmonės „X“ sistemoje suformuotus pinigų priėmimo kvitus. Kai pirkėjas atsiskaito kortelė, tai pinigai nukeliauja į įmonės „X“ sąskaitą, tačiau, kai sumokama grynais įmonės „Y“ kurjeris parsiveža tuos pinigus ir sekančią dieną pinigai, visų kurjerių yra perduodami G4S, kad pristatytų įmonei „X“. Klausimas ar viską darotės per kasą, kad kurjeriai įnešė pinigus ir tada išėmė kasininkas pinigus? Nes kol kas aš darau šitaip, nieko gudriau nesugalvojau, tačiau per mėnesį tokių kvitų yra apie 1500 vnt., norėtųsi kažkaip neapsikrauti darbais ten kur nėra būtina.
Galvoju, gal iš sistemos išsitraukti, kiek turėjo būti paimta pinigų grynais, tą sumą, surašius buhalterinę pažymą, persikelti, kaip įsipareigojimus įmonei „X“, paskui pagal pinigų atidavimo kvitą, kurį duoda G4S surašyti buhalterinę pažymą ir mažinti įsipareigojimą „X“ įmonei. O jeigu nutinka taip, kad grąžino pavedimu, tai grynieji, kurie nebuvo grąžinti įmonei „X“ įnešami į kasą per atskaitingą asmenį. Tuos iš sistemos spausdintus kvitus susisegu, jeigu kažkada kam prireiktų ir neperskaičiuoju bei netikrinu jų, nes realiai, jeigu ir pametė kažkuris vairuotojas kvitą, o pinigus grąžino niekas dėl to galvos nesuka ir netikrina.
Nežinau ar aiškiai parašiau, nes, kai pati darau, tai atrodo labai suprantamai išdėsčiau smile Bet kas dirba tokioj įmonei, kaip „Y“ įmonė situaciją turėtų žinoti.
Prašau, gal galit padėti, kaip pasilengvinti darbą smile
2019-08-28 09:47 Bendra » Kiek gauna buhalteris už darbą? » #1416474

Dorota1 rašė:
neieškojau, patys atsirado, :)


Labai geras variantas. Man taip 2 atsirado, bet dar iki pilnos laimės šiek tiek reikia smile
2019-08-28 09:45 Bendra » Kiek gauna buhalteris už darbą? » #1416472
Laba diena,

Pradėjau dirbti su individualios veiklos pažyma (buhalterinės apskaitos paslaugos). Norėjau pasiteirauti jau praėjusių šitą kelią, kaip radote klientų? Ar per skelbiu.lt ar dar per kažkurią kitą platformą, kiek laiko užtruko, kol juos radote?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui