Tax.lt narys Simonja

S
Tax.lt narys nuo
2004-12-24
Simonja
forume parašė 6 žinučių

Naujausios žinutės:

2004-12-29 13:23 Programinė įranga » patarkit del programos » #133455

Kelias rašė: Simonija,

Nukeliavau ash i jusu puslapi ir labai sunkiai suradau , kaip su jumis susisiekti - tokie protingi ir taip paslepet "Kontaktus" :))
Sakyk, ar toks produktas kaip "Apskaita" irgi jusu kurinys? Jei taip, tai esu su juo susidures...
Tarp kitko, pasigedau modulio darbui su kasos aparatais, kadangi man tai pakankamai aktualu - negaliu jusu rekomenduoti savo klientams, kol nera tokio modulio...


Dėl UAB "Fotonija" nieko nekomentuosiu, nes nelabai ir žinau.. smile Bet dar karta akcentuosiu, jog ši yra pirma ir vienintelė lietuviška finansų apskaitos sistema testuota pagal Microsoft; testai atlikti „Verified for XP“ tarptautinėje laboratorijoje VeriTest, kur buvo patvirtinta, kad BC Apskaita Plius yra tinkama darbui Windows XP aplinkoje.
Beje, programa yra nuolat tobulinama, taigi visiškai skiriasi nuo Jums ankščiau matytos ("Apskaita"), galima sakyti tai visai naujas produktas. Ir jau yra modulis darbui su kasos aparatu, bei visi kiti reikiami moduliai.
Na, o dėl rekvizitų (tel,email), tai šiaip tai jie nurodyti jau pirmame tinklapio (www.balco.lt) puslapyje. smile
2004-12-28 15:50 Programinė įranga » patarkit del programos » #133230

Kelias rašė: Simonja, o kokius gi reikalavimus kelia Microsoft lietuvishkoms programoms?!
Isigyjant apskaitos programini produkta, manau reiketu vadovautis tokiais kriterijais:
1. funkcionalumas;
2. geras kainos ir kokybes santykis;
3. patikimumas;
4. pakankamai kvalifikuota, operatyvi ir salyginai nebrangi pagalba ish autoriu puses;
5. "draugishka" vartotojo ir programos sasaja;
6. lankstumas.

Galima butu ishplesti kiekviena ish paminetu kriteriju, bet manu, kad puikiai isivaizduojate, ka jie reishkia.

Kyla klausimas - koks gi programinis produktas atitinka tokius reikalavimus. Tai va chia ir beda - nera institucijos, kuri oficialiai vykdytu shios srities audita ir pareikshtu savo ishvadas. Dazhniausiai remiaimes tik VBS ishvadomis ir savo kuklia praktika....





Na drįsčiau nesutikti smile Ši finansų apskaitos sistema būtent yra testuota pagal Microsoft reikalavimus tarptautinėje laboratorijoje VeriTest.
Informacinių technologijų ir biuro technikos kompanija „Balco Ltd.“ pirmoji Lietuvoje įgijo „Microsoft“ programinės įrangos sprendimų kompetenciją (ISV- „Independent Software Vendor”). Tai tarptautinis pripažinimas, patvirtinantis kad įmonė kuria ir platina patikimus programinės įrangos sprendimų paketus, pagrįstus „Microsoft“ technologijomis.
O jei pasidomėtumėt šia programa labiau, įsitikintumėte, jog šis produktas atitinka visus jūsų nurodytus kriterijus. smile
2004-12-24 13:06 Programinė įranga » patarkit del programos » #132788
Visiems neapsisprendžiantiems dėl buhalterinės programos, siūlyčiau pabandyti BCApskaita+ smile Garantuoju, nenusivilsite smile Tai vienintelė lietuviška progama atitinkanti Microsoft reikalavimus. Su ja lengva dirbti, nes nėra daugialangės sistemos, taigi niekada nepasiklysite tarp daugybės lentelių ar duomenų srauto. Labai patogi ir unikali duomenų bazės architektūra. Yra visi reikiami moduliai. Kaina tikrai normali. Tinka visų tipų ir betkokia veikla užsiimančioms įmonėms.
Teko nemažai programų išbandyti, šita vienintelė kol kas nenuvylė. Svarbiausia, jog iškilus betkokiam klausimui,į juos visada bus atsakyta-klientai yra apmokami ir nuolat konsultuojami telefonu ar atvykstant pas jį.

Jei sudomino, daugiau informacijos www.balco.lt .
2004-12-24 10:48 Programinė įranga » Gera buhalterinė programa » #132744
Ištrinta
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui