Tax.lt narys Kristian

K
Tax.lt narys nuo
2004-12-30
Kristian
forume parašė 17 žinučių

Naujausios žinutės:

2005-02-02 20:26 Apskaita & Auditas » Kai tikrina auditas » #142560
Sveiki,
gal kas tiksliai žinot, kaip sudaroma teminio (PVM,GPM,pelno mok) audito programa?kokie dokumentai reikalingi, kokie yra etapai?
Gelbekite!! skubu!!!
2005-01-05 09:01 Programinė įranga » Gera buhalterinė programa » #134575

Ekfin rašė: O aš už Pragmą - žinoma, įvertinant poreikius, kainą, galimybes. Acces (atrodo "širpotrebinis" programavimas) kartais visai neblogai veža.
Įdomu būtų žinoti visų (ir brangesnių ,ir pigesnių) programų pardavimų reitingą. Manau pragmoje yra gerai suderinta trijulė: Kaina, Galimybės, Buhalterija. Atkreipiu dėmėsį į paskutinį - tai buhalterinė programą, o paskui finansai. Kitose programose būna atvirkščiai (kam ko reikia), o kitose nėra nei vieno, nei kito prado.


Palaikau tave-programa tikrai nebloga ir man visai patinka smile o dėl access tai priešingai-nelabai mane "veža", o kaina tai kaip kam-pagal galimybes. Nėra iš brangiųjų, bet tikrai ir ne iš pigiųjų.
2005-01-05 08:54 Programinė įranga » buhalterine programa » #134570

alen rašė: Ogal kas nors dirba su BC APSKAITA PLIUS , kaip


Ir man teko dirbti su šia programa. Na šiaip visai patiko man kaip iš techninės pusės žiūrint.. O kaip vartotojui nelabai ką galiu komentuoti iš savo patirties, tačiau žinau, jog buhalterė buvo labai patenkinta-labai patogu ir paprasta ją valdyti, ypač fainas interfeisas.
2004-12-31 09:00 Programinė įranga » Gera buhalterinė programa » #133881

Andron rašė:

Mona rašė: Labai keistas vienas komentaras apie visas programas.
Pagal ji sprendziu, kad gerai nezinote nei vienos.

Su AGNUM dirbu jau 7 metai. Nei karto nebuvo, kad dingtu duomenys. Esu pati visokiu klaidu prisidariusi, bet niekada nepraradau jokios informacijos. Ir programa klaidu tikrai nedaro. O aptarnavimas tikrai prastas, tenka imtis diskelius su duomenu baze ir belstis pas juos aiskintis. Išvada- programa labai gera, tinkanti įvairiai veiklai.

NAVISION - labai sudėtinga buh. programa. Sunku su ja dirbti, jei padarei klaidą, ilgai suksi galvą kaip padaryti atvirkštinius įrašus ją ištaisyti.
Tikrai nepirkčiau šios programos, nes ne tik kaina, bet ir aptarnavimas labai brangus.


Nieko nuostabaus. Yra įtarimas, kad Kristian atstovauja BC Apskaitai.


Nepataikėt, šiai programai aš neatstovauju.. smile O kam atstovauju, tikrai nesužinosit!!! Ir išvis užknisot..ką čia savo nuomonės pareikšt negalima!!.. Kritikos nepripažįstat, o jei apie kąnors imi gerai šnekėt, vsio-kažkam atstovauju!. Ar čia durdomas koks,ar forumas??
Pagarba Penelopei smile Neskelbsiu kokius aš batus nešioju, nes vėl kas užsipuls kaip atstovaujantį kažkam.. smile
2004-12-31 08:46 Programinė įranga » Gera buhalterinė programa » #133876

edwardas rašė:

Elpozo rašė:

Kristian rašė:

Elpozo rašė: Pabandyk čia: tax.lt/postx710-0-400.html ,"Centas" tam tikslui tinka: pasidarai vieną sandėlį konsignacija,o gale mėnesio ataskaitą to sandėlio pardavimų ir viskas smile

Nemuilink mums akių smile Centas nei šitam, nei apskritai kokiam kitam tikslui netinka...


smile smile smile Įžeidinėjat panele ar ponaiti Kristian,Centas ir šiam ir kitiems tikslams KUO PUIKIAUSIAI TINKA,ir tos programos kurias taip supeikėt nėra tokios jau blogos.JEI RANKOS KREIVOS ČIA JAU NIEKS NEKALTAS. smile


Aaa joooo kAlegos,jei rankos biski kreivos ir galvoje tuscia,jokios programos nepades smile


Tai pas Jus ponai tik tuščia ir gali būt galvoj, jei šitaip reaguojat į kritiką smile
Aš tik teigiu, kad visos prodramos turi ir minusų ir pliusų!!! Tačiau tai nereiškia, jog aš visas peikiu. Yra tokių, kurių į rankas gyvenime daugiau neimsiu, o yra, kurias dar ir parekomenduočiau.. Kiekvienas turi savo nuomonę bei patirtį, ir turi teisę tai išreikšti, o juk tam šis forumas ir skirtas smile
Su artėjančiais!.. smile
2004-12-30 12:43 Programinė įranga » Gera buhalterinė programa » #133749

Raimon rašė: Kelinta dieną skaitau diskusijas apie programas.Visiškai susisuko galva.Kiek supratau neblogos - Agnum, Būtent, Rivile, Finvalda ir kt.Patarkite ką rinktis .Labiau norėčiau, kad patartų klaipėdiečiai.Ypač kas užsiima laivų agentavimu arba krovinių ekspedijavimu. Kokios programos Klaipėdoje geresnis aptarnavimas? Girdėjau kažką apie Apskaita + , bet nesugebu rasti jos aprašymo.
Labai norėčiau, kad patartumėte ką rinktis.


Raimon, nelabai tau galiu patarti tokiais klausimais, bet dėl BC Apskaita+ programos tai galėčiau kanors pakomentuoti. Bet gal tu pats paskaitinėk tinklapy www.balco.lt Ten bus ir kontaktai nurodyti. Aptarnavimu tikrai neteks skųstis nei Klaipėdoje, nei Vilniuje. O ir pati programa patikima, pripažinta Microsoft, dirbanti SQL serverio pagrindu, patogus ir greitas valdymas (nėra daugialangės sistemos)..
<rašo klaipėdietis> smile
2004-12-30 12:30 Programinė įranga » Dvi buhalterinės programos-vienas rezultatas:įmanoma? » #133744

penelope rašė:

Kristian rašė: Nėra nei vienos dar visiškai tobulos, kieviena turi ir trūkumų ir privalumų smile Privalumai tai kiekvienam pagal poreikius, na o trūkumai..
Rivilė-populiariausia, tačiau su ja sudėtinga dirbti, o ir kaina nelabai vilioja (ypač jei tinkle)
Konto-būna nesutampa rezultatai, sena duomenų bazė
Agnum-dingsta duomenys, skirtingų modulių skirtingas darbo principas
Finvalda-sena duomenų bazė, technologijos
Centas-žiauriai nepatogu dirbt, ir išvis čia kažkoks nesusipratimas..
Navision ir Hansa-išvis nenormalios kainos!
BCApskaitaPlius-šiek tiek sudėtinga, skiriasi valdymas nuo kitų programų
Pragma-kaina nevilioja, o ir šiaip būna nesusipratimų..


Taip ir gaunasi, Kristian, jei technologijos, duomenų bazė sena, nepatogu dirbti, tada pigu. O už patikimą produktą tenka daug mokėti.

Čia kaip ir televizorių (ar kitą techniką) perkant: perki nežinomą firmą , kas kad platus ekranas, o kokybės nėra, ir nežinia, kiek žiūrėsi: metus ar du. Po to - į šiukšlyną. smile O jei pirksi SONY ar LOEWE - permokėsi už dizainą ir kokybę. Kuri kartais plika akimi neįžiūrima... smile


Sutinku. Bet juk jau geriau vienąkart permokėti, nei kelis išmest į šiukšlyną smile O kokybę ir dizainą garantuoja ne produkto populiarumas (gero marketingo dėka) ir bergždžios šnekos, o tarptautinis pripažinimas, sertifikatai ir pan..
2004-12-30 12:20 Programinė įranga » Buhalterinė programa ligoninei? » #133741
Na siūlyčiau pasidomėt BC Apskaita Plius programa. Girdėjau biudžetininkai ja nesiskundžia. O iš programos pusės žiūrint, ja ji patikima ir saugi, testuota taptautinėje laboratorijoje VeriTest pagal Microsoft reikalavimus. O kaina palyginti normali.
2004-12-30 12:03 Programinė įranga » Gera buhalterinė programa » #133735
Andron, na aš juk ir pasiūliau. Labiausiai verta dėmesio yra Navision, ir visiems turbūt aišku kodėl, tik jei aišku kišenė išneša tokius "milijonus". Priešingu atveju lieka tokie optimaliausi variantai: Rivilė, Pragma, BC Apskaita Plius. Visos labai skirtingos, turi aišku ir pliusų, ir minusų. Taigi rinktis priklausomai nuo poreikių, reikalavimų, prioritetų ir šiaip įpratimo dirbti..
Na gerai jau parašysiu ir kanors gero: smile
Rivilė-na rinką ji tikrai užvaldžiusi ir turbūt ne vienas liko patenkintas šia programa, tai jums jos keisti ir neverta. Tačiau naujiems vartotojams nepatarčiau, nes dirbti su ja tikrai sudėtinga, o ir kainos patrauklios tik vienam vartotojui (bet ne tinklui).
Pragma-dirbti ja labai patogu ir paprasta, visai nieko DB architektūra. Tik vat kaina tai aukšta (už atnaujinimus irgi labai plešia).
BC Apskaita Plius-pripažinta Microsoft (patikima), dirbanti SQL serverio pagrindu. Labai patogus ir greitas valdymas, graži ir patogi DB architektūra. Kaina palyginti normali. Nors vedantiems kelių įmonių apskaitą-nepatarčiau.
2004-12-30 09:44 Programinė įranga » Gera buhalterinė programa » #133685
Ir išvis aš siūlyčiau išsikvieti visų optimaliausių variantų (mano siūlytų programų) konsultantus su demo versijom, ir tada bus aišku kokios būtent jums reikia.. Prieš tai aišku pasiskaitinėt jų interneto puslapiuose.
O klausytis visokių blevyzgojimų neverta, juk kiekvienam reikia pagal jo įgūdžius, įpratimą dirbt būtent kažkokia specifika, reikalavimus bei poreikius.
Svarbiausia, kad programa būtų patikima bei saugi, o dirbti ja būtų patogu.
2004-12-30 09:37 Programinė įranga » Gera buhalterinė programa » #133682

Elpozo rašė: Pabandyk čia: tax.lt/postx710-0-400.html ,"Centas" tam tikslui tinka: pasidarai vieną sandėlį konsignacija,o gale mėnesio ataskaitą to sandėlio pardavimų ir viskas smile

Nemuilink mums akių smile Centas nei šitam, nei apskritai kokiam kitam tikslui netinka...
2004-12-30 09:31 Programinė įranga » Gera buhalterinė programa » #133681
[quote="programeris"]

Simonja rašė: Siūlyčiau pabandyti programą BCApskaita+. smile Tai vienintelė lietuviška programa testuota pagal Microsoft reikalavimus, todėl ja labai lengva dirbti visiems nors kiek mokančiais dirbti kompiuteriu, ypač WindowsXP aplinkoje. Labiausiai patraiks unikali duomenų bazės architektūra, ji visiškai skiriasi nuo kitų, nes nėra daug langų ir lentelių, labai lengva valdyti, tikrai nepasiklysi tarp duomenų.


Na norėčiau pagirti jūsų žinias, ponia Simonija! tikrai apsišvietus ir pasikauščius šitoj programoj. Aišku, jei nevarai čia juodai reklamos.. Na bet betkokiu atveju esat tikrai gudri lapučiukė smile
O dėl programos, tai teko man susidurt su ja, aišku tai naujas produktas, bet visai nieko (ypač akcentuojant sertifikaciją, kas man turi didelės reikšmės), o ir kaina prieinama.
Tačiau, nors iš jų ir susilaukiama daug dėmesio konsultavimo srityje, žmogeliui labai įpratusiam dirbt su kita programa, būna nelengva. (nors man tai kaip ne buhalteriui atrodo viskas net labai elementaru smile )
2004-12-30 09:12 Programinė įranga » Gera buhalterinė programa » #133677

Vestale rašė: Dirbu su Agnum, su Centu. Nei viena nei kita nepatinka. smile Agnum pati programa yra nebloga, lengvai valdoma. Tačiau jei prireikia padaryti programos aptarnavimą, arba prireikia kokių specialių buhalterinių formų, tai "agnumiečių" neprisišauksi, arba iš tavęs nuplėš keturgubą kainą, o paskui tas formas už kurias apmokėjai iš savo pinigėlių rasi programos atnaujinime kurį gali naudoti visi vartotojai. smile ir aplamai ten su jais vieni nesusipratimai. Žodžiu svarbu ne tik pati programa, bet dar ir jos aptarnavimas. smile Na o Centas, tai galu tiek pasakyti, kai pigu tai ir niekam tikę. smile Skaičiuoji su programa o paskui dar turi perskaičiuoti su exeliu, nes programa pridaro klaidų , kurias sunku, o kartais neįmanoma rasti, ar ištaisyti.


Joo..su Agnum visada būna problemų, na o Cento tai net neverta komentuoti-š.. smile Labiausiai verta dėmesio yra Navision, jei aišku kišenė išneša tokius "milijonus". Priešingu atveju lieka tokie optimaliausi variantai:Rivilė, Pragma, BC Apskaita Plius. Visos labai skirtingos,turi aišku ir pliusų ir minusų. Taigi rinktis priklausomai nuo įm. poreikių..
2004-12-30 08:55 Programinė įranga » patarkit del programos » #133675

Kelias rašė: Kristian,

o kokiu pretenziju turi Rivilei?


Na nesiginčysiu,kad ji labai paplitusi,tačiau čia tik gero marketingo rezultatas. Minėjau gi, kad sudėtinga dirbti!Ypač po kitų programų čia atrodo kažkokia bizabrazija smile O ir labai gudriai ten fiksuotos kainos-iš pradžių akį patraukia, bet paskui įsitikini, kad čia tik muilinimas.. Žodžiu,bendram kontekste gaunasi brangu.
2004-12-30 08:44 Programinė įranga » Gera buhalterinė programa » #133672
Na ką galiu pasakyti-pigus daiktas yra š daiktas.. O brangų ne kiekvienas išgali įsigyti.. Taigi tenka ieškoti optimaliausio varianto, tačiau ar toks yra. smile Kieviena programa turi ir trūkumų ir privalumų smile Privalumai tai kiekvienam pagal poreikius, na o trūkumai..
Rivilė-populiariausia, tačiau su ja sudėtinga dirbti, o ir kaina nelabai vilioja (ypač jei tinkle)
Konto-būna nesutampa rezultatai, sena duomenų bazė
Agnum-dingsta duomenys, skirtingų modulių skirtingas darbo principas
Finvalda-sena duomenų bazė, technologijos
Centas-žiauriai nepatogu dirbt, ir išvis čia kažkoks nesusipratimas..
Navision ir Hansa-išvis nenormalios kainos!
BC Apskaita Plius-šiek tiek sudėtinga, skiriasi valdymas nuo kitų programų
Pragma-kaina nevilioja, o ir šiaip būna nesusipratimų..
Žodžiu, labiausiai aš išbandžiau Rivilę, Centą, BCApskaitaPlius ir Pragmą. Vertos dėmesio liko tik BC Apskaita Plius ir Pragma...
2004-12-30 08:39 Programinė įranga » Dvi buhalterinės programos-vienas rezultatas:įmanoma? » #133671
Nėra nei vienos dar visiškai tobulos, kieviena turi ir trūkumų ir privalumų smile Privalumai tai kiekvienam pagal poreikius, na o trūkumai..
Rivilė-populiariausia, tačiau su ja sudėtinga dirbti, o ir kaina nelabai vilioja (ypač jei tinkle)
Konto-būna nesutampa rezultatai, sena duomenų bazė
Agnum-dingsta duomenys, skirtingų modulių skirtingas darbo principas
Finvalda-sena duomenų bazė, technologijos
Centas-žiauriai nepatogu dirbt, ir išvis čia kažkoks nesusipratimas..
Navision ir Hansa-išvis nenormalios kainos!
BCApskaitaPlius-šiek tiek sudėtinga, skiriasi valdymas nuo kitų programų
Pragma-kaina nevilioja, o ir šiaip būna nesusipratimų..
2004-12-30 08:29 Programinė įranga » patarkit del programos » #133667
Kai dėl programos, tai nėra nei vienos dar visiškai tobulos, kieviena turi ir trūkumų ir privalumų smile Privalumai tai kiekvienam pagal poreikius, na o trūkumai..
Rivilė-populiariausia, tačiau su ja sudėtinga dirbti, o ir kaina nelabai vilioja (ypač jei tinkle)
Konto-būna nesutampa rezultatai, sena duomenų bazė
Agnum-dingsta duomenys, skirtingų modulių skirtingas darbo principas
Finvalda-sena duomenų bazė, technologijos
Centas-žiauriai nepatogu dirbt, ir išvis čia kažkoks nesusipratimas..
Navision ir Hansa-išvis nenormalios kainos!
BCApskaitaPlius-šiek tiek sudėtinga, skiriasi valdymas nuo kitų programų
Pragma-kaina nevilioja, o ir šiaip būna nesusipratimų..
Žodžiu, labiausiai aš išbandžiau Rivilę, Centą, BCApskaitaPlius ir Pragmą. Vertos dėmesio liko tik BCApskaitaPlius ir Pragma...
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui