Tax.lt narys rintintinas

R
Tax.lt narys nuo
2005-01-02
rintintinas
forume parašė 4 žinučių

Naujausios žinutės:

2005-02-07 10:59 Programinė įranga » FINVALDA + ir - » #143719
Nežinau, tiek man tiek mano vadovui FINVALDOJE ataskaitų pakanka, pvz.
yra skolos įvairiais pjūviais, klientų, prekių top 10, 20 grafikai, prekių analitika , prekių senėjimas įvairiuose intervaluose, piniginių srautų planavimas.
Be to, viską galima eksportuoti, pvz, į ekselį ir pasidaryti ką tik nori. Galima dar atsispausdinti 'Pelno ataskaitą' ir didžiają knyga pagal išlaidu/pajamu centrus. Nebent šnekat apie versija, kurios as nezinau. As kalbu apie SQL varianta.
2005-02-04 17:03 Programinė įranga » FINVALDA + ir - » #143372
Gerb Pauliau007, manau kad pasirinkote teisingai. Su FINVALDIEČIAIS bendrauju seniai. Tikri "profai". Savo technologijomis tai tikrai 'neša' visas lietuviškas programas. Patariu, kad pradinėje diegimo stadijoje dalyvautų konsultantė Liuda. Ji tikrai pas jus viska pastatys i savo vietas, patars kaip ir ka geriau daryti, ir buhalteriškai ir per programą. Telefonu labai gerai konsultuoja Jurate. Sėkmės.
2005-02-04 16:54 Programinė įranga » FINVALDA + ir - » #143369
Gerb Pauliau007, manau kad pasirinkote teisingai. Su FINVALDIEČIAIS bendrauju seniai. Tikri "profai". Savo technologijomis tai tikrai 'neša' visas lietuviškas programas. Patariu, kad pradinėje diegimo stadijoje dalyvautų konsultantė Liuda. Ji tikrai pas jus viska pastatys i savo vietas, patars kaip ir ka geriau daryti, ir buhalteriškai ir per programą. Telefonu labai gerai konsultuoja Jurate, instaliavimo darbus gerai atlieka Rolandas. Sėkmės.
2005-01-02 20:10 Programinė įranga » Gera buhalterinė programa » #134017
Su FINVALDA dirbu nuo 1997 metu. FOX'ines versijos (tiek DOS'nė tiek Windousinė) kartais nulūždavo, ypač dingus elektrai, bet duomenys nė karto nedingo. Firmos atstovai labai operatyviai viska sutvarkydavo, kartais netgi telefonu. Abi programos buvo labai patogios, lanksčios, turėjo daug galimybių. Aptarnavimas geras, operatyvus. Visi, dirbantys UAB "Finansų valdymo sistemos" - tiek konsultantai, tiek programuotojai - mano nuomone tikri profesionalai, gerai supranta buhalterio ir vadovo poreikius. Pries metus perėjome prie naujausios FINVALDA MAXI versijos (20 vietu lokaliame tinkle ir 6 nutolusios ONLINE). Visi iki šiol turėti duomenys į naują programą buvo sukonvertuoti automatiškai, po to visi darbuotojai buvo apmokyti dirbti su nauja programa. Mes prie naujos versijos perėjome per vieną dieną. Žinoma, iš pradžių daug kas atrodė nepatogu, neaišku, bet viską gana lengvai ir greitai įsisavinome, labai padėjo konsultantai. Esame tikrai patenkinti ir kitiems rekomenduojame labiau pasidomėti šia programa.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui