Tax.lt narys karli

K
Tax.lt narys nuo
2005-02-02
karli
forume parašė 15 žinučių

Naujausios žinutės:

2005-06-10 16:10 Programinė įranga » Apskaitos programų klasifikacija » #180232
[quote:ffa2e6a797]Na, Karli, po Jusu pasisakymo temoje "Programa statybinei įmonei" mano nuomone apie Jus irgi pasikeite, ir pasikeite i neigiama puse.[/quote]

pirmiau perskaiciau visus jusu komentarus sioje temoje, ir pirmam pykciui nepraejus parasiau atsakyma i ana smile Sutinku kad pasirode ne kaip smile

[quote:ffa2e6a797] zmogus yra SUBJEKTAS, o subjektas gali tureti tik SUBJEKTYVIA nuomone, skaitykite verso vadybos pradmenys.[/quote]

O tai gal tuomet isvis imam sneketi visi kas ant seiles uzeina? Juk visi esame SUBJEKTAI, su SUBJEKTYVIU poziuriu? Ir tai pagal jus yra pilnai pateisinama priezastis tvirtinti tai kuo jus tikite (ar norite tiketi), net ir 'varant' ant kitu?

[quote:ffa2e6a797]Mano poziuris negali buti "objektyvus", kaip ir jusu, kaip ir bet kokio kito zmogaus, [/quote]

Tik del tos priezasties kad niekada negalesiu to suzinoti ir patikrinti, as sau neleisiu svaistytis tokiais teiginiais:

[quote:ffa2e6a797]Labai abejoju, kad ant tokių knygų mokasi Lietuvos konsultantai, gal koks vienas ir perskaitė, bet tai yra išimtys. [/quote]

arba
[quote:ffa2e6a797]kitos Lietuviškos kompanijos diegia pagrinde buhalteriją, ir apie verslo procesus ir jų automatizaciją išmano mažai. [/quote]
arba
[quote:ffa2e6a797]Taip darome mes, todėl mūsų konsultantai gali įdiegti VVS. Ar gali Navisiono konsultantai-Lietuviai perimti patirtį iš Navision kūrėjų-projektuotojų komandos? Negali, ir neperima[/quote]
arba
[quote:ffa2e6a797]Navision diegėjų Lietuvoje kvalifikacija yra vienodame lygyje, jie visi mokosi iš vienodų šaltinių – iš Danijos gaunamų medžiagų[/quote],
ir dar galeciau pririnkti.

Nors ir nedirbu su Navision, bet is jusu supratau kad tai taikote absoliuciai visiems diegejams/programuotojoms/pardavejams Lietuvoje, isskyrus Vienintele Ir Nepakartojama Jusu Imone Ir Programa, tad visus jusu teiginius priemiau ir asmeniskai.

Ir galbut jus ir nustebsite, bet yra imoniu kurios mokosi ne tik is vadoveliu, kurios dalyvauja ir tarptautiniuose projektuose kaip lygiateisiai nariai arba net tu projektu vadovai , kurios kvieciasi pas save gamintojo atstovus arba patys vyksta pas juos tobulintis etc.

Ir is viso, geriausia mokykla yra ne vadoveliai ir ne programos logikos studijavimas pas gamintoja, o dalyvavimas rimtuose projektuose su protingais klientais + patirties peremimas is partneriu (tame tarpe tarptautiniu) - ju deka gali gauti neikainojama patirti ir nuolat kelti kvalifikacija.

Taip pat niekada neleisciau sau atejus pas klienta i prezentacija pilti purvo ant kitos imones, tvirtinti kad 'ten nera kam dirbti', 'nieko jie nesupranta', 'plesia nerealius pinigus', kai su ta imone net nesi susidures ir nieko nepazisti, net nezinai kaip jie dirba ir uz ka tuos pinigus 'plesia'. Galbut tureciau teise tai daryti, jei buciau tokioje imoneje pries tai padirbejus, zinociau situacija is vidaus (ne tik is pletku), bet ir tai nedaryciau. Tarkim zinau poros imoniu 'virtuve'. Zinau daug faktu, ir graziu ir nelabai. Bet pirma, nesiimsiu ju pasakoti potencialiam klientui neprasyta, o jei ir paprasys atsiliepimu - tik patarsiu atkreipti demesi i tam tikrus dalykus, pasiulysiu uzduoti kai kuriuos klausimus ir is atsakymu nuspresti ar tai jiems priimtina ar ne.
O taip, kaip elgiasi jusu imone - mazu maziausia zema ir neprofesionalu. Pasiskaitykite verslo etikos pradmenis.


Bet cia ziuriu pereisime i asmeniskumus,
tad tolesne diskusija (jei ji tokia pageidaujama) siulau perkelti i private. smile
2005-06-10 15:31 Programinė įranga » Programa statybinei įmonei » #180207

Oleg rašė: SAP ir Oracle naudoja storn'ą? Galima nuorodą į informacijos šaltynį?


kad ir http://www.easymarketplace.de/transactions-u-z-de.php
ctrl+f , 'storn'
2005-06-10 14:45 Programinė įranga » Programa statybinei įmonei » #180176

Oleg rašė:

Trumpai kalbant, stornas budingas Skandinaviskai apskaitai ir Skandinaviskoms programoms.

ko gero SAP, Oracle funkcionalumas irgi budingas tik Skandinaviskai apskaitai? ir is viso, storno yra kazkoks kvailas ismislas kuri kazkodel naudoja visas pasaulis? Tik visa laime kad Lietuvos gamintojai tokios kvailystes nesugalvojo ir nerealizavo? smile

[quote:64b7fadfda]
Lietuvos apskaitininkai i Storna pagrinde ziuri neigiamai.
[/quote]
Aciu, atsakete kam vis tik yra skirta Jusu sistema.

[/quote]
2005-06-10 14:23 Programinė įranga » Apskaitos programų klasifikacija » #180172
Oleg,
skaitau ir savo akimis negaliu patiketi! smile
Tiesiog siaubas, koks saliskas, neobjektyvus poziuris!!!
'Mes esame kieti, o visi kiti - sh....'.
Buvau geresnes nuomones apie jus. smile

Gaila kad neturiu laiko platesnei diskusijai. Bet pasistengsiu grizti.
2005-05-27 18:48 Programinė įranga » Programa statybinei įmonei » #176027
Oleg,
o kaip jusu programoje taisomos klaidos?
storno irasais, ar tiesiog koreguojate pirminius dokumentus, o gal dar koks budas? Siaip smalsu smile ir zinau kad statybininkams tai buna gana aktualu smile
2005-04-19 11:46 Programinė įranga » Navision vs Scala » #163286

DaBee rašė:

baisu rašė: Del Axapta nusisnekate. Axapta technologiskai yra zymiai pranasesne uz Navision. Zymiai. Ar bent jau zinoti visu situ produktu tarpusavio rysius, atsiradimo istorija ir pan. dalykus, kad taip teigiate. Gal supainiojote su XCAL kartais ? Sutinku painiavos situose produktu pavadinimuose yra labai daug, bet uztai reikia stengtis kazkur kazka isgirdus neklaidinti visu kitu irgi :)


Gerbiamas baisu, dirbu su Ax(LT),Nav (2.6-3.7LT) ir Nav4 (DE). Nieko neklaidinu, Ax3.6 palyginus su Nav3.7 technologiju prasme nera "zymiai pranasesne uz Navision". .


Matyt, DaBee dirba su kokia nors 'undergroundine' Ax(LT) versija 3.6, nes likusi Lietuvos dalis dirba su Ax 3.0 (kai kurie - 2.5) versija.
Ko gero toji 3.6 versija is tikruju mazai skiriasi nuo Navision'o. smile
Patarimas: meskite i sali sita '3.6' (ir is kur tik tokia sugebejote gauti, jei ne paslaptis?) ir pasiziurekite normalia Axapta. Tuomet galesime padiskutuoti daugiau apie abieju sistemu galimybes , pranasumus ir trukumus :)
2005-04-06 10:35 Programinė įranga » Gera buhalterinė programa » #159004

Roli rašė: smile smile smile smile smile Prieš įsigyjant šią programą, siūlyčiau gerai pagalvoti, paprašykit programos apyrašo, mums nepavyko gauti šio užslaptinto veikalo., gerai nepažinę programos įsigijom šį "auksinį nesusipratimą".Nesilaikoma sutarties įsipareigojimų, įkainiai perskaičiuojami nepasibaigus terminui,duomenys dažnai iškraipomi,nes vertybių kainos kažkokiu būdu nusimuša, nusibodo daryti atitaisymus,nėra jokių garantijų dėl duomenų tikrumo.Jiems juokinga , kodėl mes analizuojam likučius.Dirbant su šia programa, reikia būti kantriam ir durnam,nes į nenuspėjamus reiškinius jie tesugeba pasakyti "neįsivaizduojam, mums taip nebuvo", Jeigu , kas galvoja priešingai, atsiliepkite.
Roli


Patikslinkite, su kuria programa (ir imone) jums taip nepasiseke?
2005-03-22 08:31 Programinė įranga » Buhalterinė programa skaičiuojanti PVM nuo maržos » #154531

kaka2 rašė: manau klausima reiketu formuluoti: kuri programa neskaiciuoja PVM nuo marzos?:)



Kiek man zinoma, uzsienietiskose programose neimanoma skaiciuoti PVM nuo marzos smile
2005-02-15 15:19 Programinė įranga » Buhalterinės apskaitos programos » #145814

"Oleg" rašė:

karli rašė:

Ne tai turejau omeni.
Kalbejau apie toki darbo principa.

Taip, as supratau. Tik kadangi manau sia tema skaitome ne tik mes - kai kuriuos dalykus rasau orientuojantis i kitus skaitytojus, ypac tuos kas mazai susidures su sia 'virtuve' smile , t.y. su 'lyriniais nukrypimais'

[quote:b113c8c02c]
Uizsakovas sako: man reikia automatizuoti 1, 2, 3.
Diegejas sako - ne, tau reikia automatizuoti 1, 2, 3, ir dar 4. Del tokiu tokiu priezasciu.
Uzsakovas sutinka su argumentais.
Jeigu Uzsakovas nesutinka su argumentais - diegejas daro jo projekta, bet uz tai, kad 4 neautomatizuota jis jau nebeatsako, nes jis perspejo Uzsakova. Tam yra sudaroma atitinkama sutartis.


Cia kuriuo metu ta sutartis daroma? smile Diegimo sutartis paprastai buna viena, prasidejus projektui, t..y po licenciju pirkimo. Ir joje numatoma kas ir kada bus atliekama, ir kiek kainuos. Numatoma remiantis priesprojektine analize, kuri kaip taisykle yra gana pavirsutiniska- padaryti rimta analize uzima laiko ir kainuoja, o moketi uz gera niekas nenori kol sutartis nepasirasyta. Gaunasi uzburtas ratas. Sakyciau , savotiska loterija (abiems pusems)

[quote:b113c8c02c]
Toliau Diegejas, o ne uzsakovas! nustato projekto kaina. T.y. sako tam, kad automatizuoti 1,2,3 (ir 4) man reikia X sanaudu ir Y laiko. Del to, to ir to.
[/quote]
Ar tikrai ? Uzsakovas turi biudzeta kuri jis gali skirti projektui. Tai jis nurodo i kokia suma orientuotis. Tuo labiau kai sistema isigyjama konkurso budu. Vokai atplesti, pasiulymai perskaityti. Negali laimejes konkursa sakyti: zinai, pamirstam kas ten buvau prirases, tam kad automatizuoti ,2,3 (ir 4) man reikia X sanaudu ir Y laiko smile .

[quote:b113c8c02c]

Uzsakovas sako: sutartyje numatyta funkcija gamynio savikainos skaiciavimas, as noriu, kad savykaina butu skaiciojama taip.

[/quote]

Kas, kas sutartyje numatyta? Gaminio savikainos skaiciavimas??? Taigi savikaina skaiciuoja, va, prasau funkcija! O KAIP skaiciuoja sutartyje nebuvo apibrezta? Tad jei skaiciuojama kitaip negu standartas - tai jau iskart iskrenta is biudzeto remu! Tai iskart bus traktuojama kaip papildomi darbai. Pasakyti 'noriu kad butu skaiciuojama taip' uzsakovas turi teise, bet diegejas neprivalo to daryti projekto remuose, jei sie pageidavimai buvo nebuvo zinomas is anksto sudarant biudzeta ir grafikus, t.y. pasirasant sutarti.

[quote:b113c8c02c]
Diegejas sako: ne - tau reikia savykaina skaicioti kitaip - vat tokiu principu. Del tokios ir tokios priezasties.
Uzsakovas sutinka - diegejas padaro - jis yra atsakingas uz rezultata. Pertvarkymas uz Diegejo kaina.
[/quote]
T.y. diegejas paaiskina kaip programa skaiciuoja savikaina standartiskai.
Uzsakovas sutinka - diegejas padaro. Paaiskeja kad tokiu budu visa reikalinga informacija negaunama. Pertvarkymas uz diegejo kaina? Manau kad ne.

[quote:b113c8c02c]
Uzsakovas nesutinka - diegejas padaro taip, kaip prase uzsakovas - uzsakovas atsakingas uz rezultata.
[/quote]
... Ir prasideda 4 metus trunkantis diegimo procesas smile

Klausimas: ar Uzsakovas is anksto pasidomejo kaip programoje realizuojamas gaminio savikainos skaiciavimas, ar tai ji tenkino? Jei netenkino - ar pries isigydamas licencijas suzinojo kiek kainuos pritempimas prie jo reikalavimu? Ir ar tai isvis imanoma?

is cia ir kyla nesusipratimai ir nepasitenkinimas.

[quote:b113c8c02c]
Tai yra Diegejas nepriverstas po 100 kartu perdaryneti ta pati funkcionaluma nemokamai. Priesh darant kiekviena smulku sistemos pertvarkyma sudaroma technine uzduotis (smulki) ir realizuojama be papildomu mokesciu (tai buvo itraukta i suma pirmame etape).

[/quote] O kur baigiasi smulkus ir kur prasideda stambus pakeitimas? Yra kazkur apibrezta? Ar 1 lauko idejimas i ataskaita smulkus ar stambus? O 10 kartu paprasyti ideti po nauja lauka i ataskaita? Ar nesigauna kaip tam anekdote: 'Kiek kainuoja 1 lasas sulciu?-Nieko.-Tai prilasinkite man stikline" smile

[quote:b113c8c02c]
Uz nesekme atsako tas, kieno variantas buvo priimtas.
[/quote]
velgi negalima taip vienareiksmiskai sakyti. Gal jo sumanymas ir buvo geras , bet realizacija - xrenova, t.y. norejom kaip geriau, gavosi kaip visada :D

[quote:b113c8c02c]

Aprasyti funkcionaluma turi diegejas. Ir paaiskinti kiekviena funkcija turi diegejas. Uzsakovas turi suprasti ir pasakyti viskas yra arba truksta tokiu procesu - darasyk funkcionaluma.

[/quote]
Taip, nepriestarauju. Bet velgi - kada tai daroma? Kai diegimas vyksta, o ne pries sutarties pasirasyma. O Jus siulete viska uzfiksuoti sutartyje, t.y. toks smulkus funkcionalumas turetu buti itrauktas i sutarti, kas yra neimanoma.

[quote:b113c8c02c]
Surasyti smulku funkcionaluma nera taip ir sudetinga. Asmenishkai rasiau transporto imonei.

[/quote]
Rasete dar pries prasidedant projektui? Na tuomet idomi praktika. Atstovaujame siek tiek kitokias diegimo metodikas :D
2005-02-15 13:00 Programinė įranga » Buhalterinės apskaitos programos » #145760

Oleg rašė: Sunku nesutikti su Jumis. Taip daznai buna. Projektas nesekmingas, o diegejas uz tai neatsako.

Tai as ir bandau pasakyti - 1. sekme ir nesekme gali buti suprantama skirtingai (vienai pusei - sekmingas, kitai - ne. Nors ko gero TIKRAI sekmingu galima vadinti tik ta kur abi puses patenkintos smile ). 2. Ne visada diegejas turi buti atsakingas; t.y. ne visada jis del nesekmes kaltas.

[quote:ad7b658b8f]
Ka daryti? Reikia daugiau demesio ir laiko skirti sistemos pasirinkymui. Pnarsyti internete (ir netik Lietuviskam), paskaityti mokslinius straipsnius sia tematika (ju yra pakankamai). Nera laiko? Tuomet bus kaip Jus parasete.
[/quote]

Taip, pritariu. Sugaistos dienos renkantis gali atpirkti menesius diegiant ar dirbant.

[quote:ad7b658b8f]
Tai kad parina "jus pirkit, mes paskui viska padarisim" taip pat tiesa. Reikia suprasti, kad diegeju galimybes "viska padaryti" yra ribotos.
[/quote]

kai kurie pries si fakta uzmerkia akis. Kai kurie bando apsisaugoti sudarydami vadinamas 'fiksuoto biudzeto' sutartis - t.y. as tau duodu xxxxLt, o jus man padarote viska. Ir stengiasi ta 'viska' issikovoti.
Dabar isivaizduokite tokia situacija kaip eilinis pilietis: ateinate i 'Voke III', ir sakote:
"Duodu jums 10000 lt, o jus man padarote baldus. Ir darote tol, kol man patiks. oj, ne, man sita spalva negrazi. O cia dar bariuka sumontuokite. Ne, bariuko aukstis netinka prie mano turimu kedziu. Paaukstinkite. Ir cia lemputes isukite, noriu kad butu apsviesta. A, sakote i cia elektra neatvesta? Nieko nezinau, sakete kad viskas bus. Sukites kaip norite. Darykite."
Truputi juokinga, ar ne?
O diegejas daro dantis sukandes - sutartis tokia, teismais grasina. Kaip manote, kokia to darbo kokybe? Po bariuko kojomis pakistos kaladeles kad tik tas aukstis butu tinkamas?

[quote:ad7b658b8f]
Ka daryti? Labai paprasta. Fiksuoti sutartyje Uzsakovo isipareigojimus, kainas, terminus ir atsakomybe ju nevykdymo atveju. Ka padarys kada uz kiek. Zada kazka - fiksuokite. Pasitarkite su teisininkais, galu gale.
Tiesiog reikia suprasti, kad 70 procentu pazadu - apgavyste. Reikalaukite garantiju.[/quote]

Velgi papriestarauciau, kad tai kaip tik nera paprasta smile. Kai as uzsisakineju baldus, as galiu irasyti i sutarti, kad man reikia azuolinio stalo 1mx1m, su keturiomis kojomis, aukstis 90cm. Ir tai nieko negalesiu padaryti, jei jo kampai bus ne status -sutarty tai nera parasyta smile Argumentas kad 'stalo kampai 90 laipsniu turi buti by default' nesiskaito smile
O kaip man aprasyti transporto apskaitos automatizavima?
Ok , galiu isskirti funkcijas: marsrutu sudarymas, pravaziuotu kilometru apskaita; kuro sunaudojimas pagal normas; kuro likuciu sekimas bakuose ir t.t. Diegejas tau pasakys: ok, bus. Bet kai gausite lentute i kuria turite suvesti visus kuro cekiukus, po to kita lentute kurioje susivesite kiek kuri masina pravaziavo, kiek kuro sunaudojo, ir kiek liko - ar cia bus transporto apskaita, ar nebus? O kodel nebus? Viskas yra kas sutarty parasyta.
T.y. siame procese ypatingai sunku formalizuoti ir sutartyje uzfiksuoti isipareigojimus. Ir tuo labiau po to irodyti, kad jie neivykdyti.

Tad geriausia kai niekam nieko irodineti neprireikia. Tai yra, svabiau pasirinkti net ne programa/sistema, o patikima, garbinga ir kompetetinga partneri/diegeja. Ir dirbti, dirbti, dirbti kartu su juo. Vertinti ir jo darba. Nesitiketi kad jis viska padarys uz jus, atnes sistema padeta ant lekstutes ir graziai paserviruota. Kad pasiekti geriausius rezultatus, veikia tik pasitikejimo ir bendradarbiavimo principas. Savaime suprantama, nepamirstant visko tvarkingai sudokumentuoti ir uzfiksuoti.
smile
2005-02-15 09:52 Programinė įranga » Buhalterinės apskaitos programos » #145686
[quote="Oleg"][quote="karli"][quote="Oleg"]

karli rašė:


Taip, cia sekmingas. Jeigu nera uz ka prisikabinti, reiskia viskas padaryta gerai. O tai, kad buhalterei nepatinka sistema del to, kad pavyzdziui konsultantas nepakviete jos i restorana per valentynio diena nieko nereiskia.

Nesekmingas diegimas yra tuomet, kai Uzsakovas gali parasyti toki rasta:

Sistemos funkcijos Nr... (is funkciju saraso) realizacijos metodika neatitinka uzsakovo poreikiu del tokiu, tokiu priezasciu.
Arba sistema nevykdo funkcijos Nr... (is funkciju saraso).
Arba Uzsakovo darbuotoju apmokymo darbai buvo atlikti netinkamai, nes buhalteriui nebuvo suteikta tokia ir tokia butina jai informacvia del sistemos eksploatacijos.


Realybeje taip paprasta ir aisku dazniausiai nebuna :)
Taip, gali buti kad kazkokia funkcija Nr.5 neatitinka poreikiu. Bet ta funkcija nebuvo ivardinta kaip tikslas projekto pradzioje. Arba kazkuriame projekto etape buvo pasiduota konsultantu itikinejimui kad galima apseiti be sito, prisitaikyti dirbti kitaip, ir atsisakyta. Arba atsisako pasiulyto sprendimo, nes jis reikalauja dar xxxx Lt. Tie atsisakymai uzfiksuoti su parasais. Taigi, mano aprasyta situacija lieka ta pati : formaliai prisikabinti nera prie ko. Bet galutinis rezultatas neatitinka lukesciu.

Tiesiog retas klientas yra tiek ispruses kad galetu nedviprasmiskai suformuluoti reikalavimus, turetu aiskia sistemos vizija ir keltu realius tikslus. Ir kad tais pasiektais tikslais butu galima matuoti projekto sekme.
Jei imone zino ko nori, realiai isivaizduoja savo ir sistemos galimybes, priesprojektineje stadijoje jam nera pernelyg sukelti lukesciai (nepaslysta ant marketingo makaronu - 'programa daro viska, padarysim viska ka tik noresit, tik pirkit'), renkantis diegeja neziuri tik i vieninteli parametra - kaina, tai nesekmes tikimybe tampa minimali. Deja, dazniausiai tokia patirti imone gauna tik viena karta praejus si kelia ir stipriai apdegusi...
2005-02-15 09:01 Programinė įranga » Buhalterinės apskaitos programos » #145664
[quote="Oleg"]

karli rašė:

Istikruju yra labai daug nesekmingu diegimo projektu.


Is tikruju butu idomu padiskutuoti, ka vadinti sekmingu diegimu, ir ka nesekmingu?

Sutartis pasirasyta, projektas uzbaigtas laiko ir biudzeto remuose (plius minus smile ), visi pinigai sumoketi, pretenziju diegejams kaip ir nera, t.y nera kaip prisikabinti formaliai. Bet imone nedirba su nauja programa. Na nelimpa ji jiems. Vyr.buhaltere nekencia tos programos, laiko isikibusi i sena. Cia sekmingas projektas ar ne?
Diegejas sakys kad sekmingas. Klientas sakys kad ne - pinigai ismesti i bala.
2005-02-14 16:51 Programinė įranga » Buhalterinės apskaitos programos » #145579

kaka2 rašė: tiesa jie paslaugu pardavejai. pas juos diegimas jau virsijo 2 metus ir galo nematyt


Nu jau nu smile
2 metus diegti ir neidiegti Navisiono - arba ne ta programa pasirinkta ir bandoma isgimdyti kazka, arba nezinoma ko norima is tos programos, arba diegejas gryba pjauna.

Paslaugu imones irgi labai ivairios gali buti - paimk kokia draudimo kompanija su ju polisais, regresais,zalom ir kita specifika, ir paimk kokia DVD nuoma. Yra skirtumas? Tad jei pirmu atveju vietoj specializuotos programos pasirinko Navisiona ir dabar per galva kelnes maunasi - patys kalti...
2005-02-11 09:26 Programinė įranga » Edranos demo versija » #145016

kaka2 rašė:
kiek girdejau buhalterine galime lygint su centu :) ar dar kokia forma pak
na gal truputi aukstesnio lygio bet tikrai neisbaigta


pagal funkcionaluma ir gerus norus tikrai negalima lyginti su centu ir forma :)
bet beda kad stabilumo toje programoje nerasta, cia didziausia beda
2005-02-09 13:56 Programinė įranga » LABBISIII, AGNUM ar Finvalda? Pereiname iš Paulitos » #144554

Epi rašė:
Toks vaizdas, kad reiktų bandyt padirbt tiek su viena, tiek su kita programa po kokius tris mėnesius, kad geriau nuomonę susidarytume, bet tai labai daug sumaišties įneštų įmonės veikloje.

Taigi, jūsų atsiliepimai vis dar labai pageidautini smile


Ko gero as paprasyciau vienu ir kitu pateikti po rekomendacija imones, kurioje programa idiegta ir sekmingai sukasi (kiek galima artimesnio pobudzio veiklos). Kad tiek Agnum, tiek Finvalda susitartu del jusu susitikimo su ta imone, ir nuvaziavus i vieta - paziureti ir paklausineti buhalteriu kaip jiems sekasi, su kokiomis problemomis susiduria. Susidaryti klausimu sarasiuka (ypac su 'skaudamomis vietomis'), ir pereiti papunkciui. Jei imones palaiko gerus santykius, jos tikrai suras bent viena klienta kuris sutiks jus priimti. tokiu budu gausite siek tiek obektyvesnes informacijos.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui