Tax.lt narys Zhuvyte

Z
Tax.lt narys nuo
2005-02-11
Zhuvyte
forume parašė 23 žinučių

Naujausios žinutės:

2005-09-14 11:41 Programinė įranga » CRM ? Ar dirbate su kokia nors CRM programa » #206038

rucike rašė: Gal kam nors teko dirbti arba dabar dirbate su CRM programomis. Gal galite pasidalinti patirtimi ir įspūdžiais ? Valdžia nori pirkti, pradžiai norisi vartotojų atsiliepimų, o jau paskui kreiptis į platintojus


Sveiki,

CRM vertingas tada, kai imone pasiryzusi su sistema dirbti, kaip ir su bet kuria kita sistema. Tai reiskia, kad reikia ivedineti visus duomenis, ko nedarant, CRM naudojimas dazniausiai ir numirsta...

Nesutinku, kad CRM padeda tik su imones klientais. Beje, labai padeda, ypac ten, kur dirbama su projektais ir darbuotojui pasikeitus, kita snebezino, nei kas buvo daryta, nei kodel, nei kokiom salygom. Tada klientas gali lipti ant galvos "o man sake, zadejo..."

Taciau is kitos puses, CRM gali buti ir vidinis darbuotoju valdymas: gimtadieniai, svarbi info ir pan.

O geriausiai, kai CRM naudojamas dar ir marketingo reikmems. Tada aiskiai matyti, koks klienta sis kur atejo, kokios akcijos pasiteisino ir t.t. Tai ir yra pagrindine CRM paskirtis, beje, tik pas mus nelabai naudojama.

O atskiros as irgi nerekomenduociau - geriausia, kaip buna su naudojama sistema, Navision ar dar kokia - tada viskas tiesiogiai susieta, nereikia desimt kartu ivedineti informacijos, nereikia papildomos technikos ir pan...
2005-03-14 15:54 Programinė įranga » Navision vs Scala » #152369

lelija1 rašė: Sveiki
kokie reikalavimai yra, norint dirbti su Navision?
pvz.: jei dirbu su Exceliu ir baigsiu gerus buh apskaitos kursus, ar to uztenka, pradeti mokytis Navusion?
Aciu is anksto uz atsakyma.


tai kad nera reikalavimu, svarbiausia - galva ant peciu nesioti :D nu ir buhalterija ismanyti, aisku. o visa kita ateina su laiku... kaip ten, mokytis mokytis mokytis ;)
2005-03-01 16:22 Programinė įranga » Buhalterinės apskaitos programos » #149118

Oleg rašė:
As nesakiau, kad blogai yra tai, kad jus rasote tik gerus dalykus, ar sakiau, kad kaip vartuotojas jus esate labai gerai informuotas. Zinote ir apie Sonexo diegymus ir apie duovanas tam tikrose imonese. Galima jus tik pagirti uz toki informatyvuma.
Taip pat labai idomus yra jusu poziuris i "buhalterio nepatenkinima". Toks, tikras "vartuotojo" poziuris. Mazdaug - nepatenkinta tai pati ir kalta, o Sonex Lietuvai gerai daro.


matote, nesu susenusi prie skaitliuku pripratusi darbuotoja. Dovaneles Sonex dare musu firmai per apmokymus paskatinimui, kad lengviau mokytumemes, todel ir puikiai zinau, nes labai patiko - va apie kitus kazkodel to nesigirdi :) kodel tureciau blogai apie juos atsiliepti?:) o kadangi dar esu ir siek tiek savikritiska, tai del to pirmiausia ziuriu i tai, ko as nemoku, po to mokausi ir tobulinuosi - bet nesedziu ir neaimanuoju, kaip man dabar negerai. dirbu ketvirtus metus sioj imonej, noriu, kad jai sektusi (vel turbut nerealus darbuotjo poziuris,ka?), o su Navision musu imoneje ne tik man buhalterijoje, bet ir vadovui bei finansistams darbas kur kas palengvejo... juolab ir Navision pati pasirinkau, nieks neliepe - pries tai isbandziusi kruuuuva kitu. gal kitaip yra imonese, kuriose primeta sistema, ir aisku, sunku pasirinkti... nu bet ismoksti ir nieko :) o jus "vartuotojas" specialiai taip rasote, ar neteko susidurti su zodziu "vartotojas"?:))))
2005-03-01 09:19 Programinė įranga » Buhalterinės apskaitos programos » #148942

kaka2 rašė: sonex sonex sonex navision navision sonex sonex navision
atrodo kad daugiau ner apie ka kalbet
as pvz su sonex gyvenime daugiau nebendrausiu
viena kart pasimokiau


na na na? klausau pelekus istempus (kaip sakiau, geriau mokytis is svetimu klaidu :))
2005-03-01 09:17 Programinė įranga » Buhalterinės apskaitos programos » #148941

Oleg rašė: Jo, Zuvyte labai daug zino apie Sonex. Ir kur idiege ir ka kam padovanuojo. smile
Ir tik teigiami "vartotojo" atsiliepimai.

Beje, labai idomus poziuris i buhgalterio nepatenkinima. Vidaus problema. Nepriklausomai nuo aplinkybiu.
Svarbu, kad Lietuvai butu geriau.


nu tai jeigu neturiu ka blogo pasakyti, tai gal sugalvoti?:) visada sunku kazka pradeti naujo, bet gal as per daug nesikabineju prei smulkmenu. O sakau apie tuos, su kuriais dirbu, apie kitus nezinau, nebent ka blogo girdejau, bet apie tai gi nesakysi :)
2005-03-01 09:08 Programinė įranga » FINVALDA + ir - » #148936

Paulius007 rašė: tai negi nera nei vieni "-" ?


Minusai pasimato bedirbant :) na ir kaip, jau pasirasete, dirbate?
2005-03-01 09:01 Programinė įranga » Reikia patarimo dėl programinės įrangos restoranams ? » #148934

Daivas rašė: Susidaro ispudis, kad "Navigator" - kazkokia mistine programa. Niekas nera apie ja girdejes. Net informacijs tarnybos negali suteikti jokiu platintoju duomenu.



nu jo, uz 500 lt tai tikrai reiketu slapstytis, bo klientu antpludis butu :)))) siaip kaina nerealiai itartina...
2005-03-01 08:56 Programinė įranga » Reikia patarimo dėl programinės įrangos restoranams ? » #148933

TikSiaip rašė: Zinom zinom ir HansaWorld, ir r-keeper , ir presta, ir dar kelis, bet dabar labai susidomejom Navision. As apie ja is vis jokios info neradau, todel ir prasom pagalbos, o niekas nieko nepasako smile


As su Navision dirbu, a kas idomu?:) aptarnauja Sones Sistemos, labai fainas vadybininkas, ir konsultantai neblogi.
2005-03-01 08:49 Programinė įranga » Skaita » #148928

Modestas rašė: Programa gera,


Skaita (2 d.v.) + Personalo skaita (1 d.v.)
apie 8000 (lygtais)

.


Jeigu 8000 ruosiesi skirti, tai jau geriau Navision UBP pirkti - vienai darbo vietai 6000 su kapeikom, o funcionalumas visas reikalingas.
2005-02-21 11:51 Programinė įranga » Buhalterinės apskaitos programos » #146782

karli rašė:


Is tikruju butu idomu padiskutuoti, ka vadinti sekmingu diegimu, ir ka nesekmingu?

Sutartis pasirasyta, projektas uzbaigtas laiko ir biudzeto remuose (plius minus smile ), visi pinigai sumoketi, pretenziju diegejams kaip ir nera, t.y nera kaip prisikabinti formaliai. Bet imone nedirba su nauja programa. Na nelimpa ji jiems. Vyr.buhaltere nekencia tos programos, laiko isikibusi i sena. Cia sekmingas projektas ar ne?
Diegejas sakys kad sekmingas. Klientas sakys kad ne - pinigai ismesti i bala.


Tai, kad įmonė nedirba su nauja programa, nes buhalterė laiko įsikibusi senos - manau, ne diegėjo, o įmonės vidaus problema. Mano požiūriu, matydamas tokią problemą, įmonės vadovas turėtų derinti su diegėju, ką galima padaryti, kad Lietuvai būtų geriau. Jeigu geras diegėjas, pasiūlys sprendimą, jiems gi ne kartą su tuo teko susidurti ;) PVz., Sonex Sistemos Eurovaistinėms geriausiai besimokantiems Navision įsteigė spec.dovanėles. Labai smagu :D
2005-02-21 11:43 Programinė įranga » Buhalterinės apskaitos programos » #146780

meiluten rašė: Sveiki,
Planuojame pirkti buhalterinę programą.Susipažinau su "Steku", "FVS"ir "LABBIS III" -atmečiau
Gal kas gali patarti ,kokią buhalterinę programą geriausia naudoti statybinėms įmonėms?


Ranga ir Eika pasirinko Navision ir Sonex Sistemas - nors is pradziu purkstavo, dabar labai dziaugiasi. Pereinamasis laikotarpis, kaip visad. Issikviesk gi, kad pademonstruotu, nieko nekainuoja ;)
2005-02-15 08:37 Programinė įranga » Buhalterinės apskaitos programos » #145655
[quote="Oleg
Istikruju yra labai daug nesekmingu diegimo projektu.[/quote]

ka laikysime nesekmingu diegimu? Be to, juk visuose darbuose buna nesekmiu? Is ju ir mokomes. Nors, kaip sakoma, geriau mokykis is svetimu klaidu :)))
2005-02-15 08:25 Programinė įranga » Buhalterinės apskaitos programos » #145648

kaka2 rašė: ahahaha
nejuokik voveriu zuvyte
normalus navision diegimas trunka apie metus
viena yra instaliuoti kita pradeti darba su programa
cia ne koks agnumas dave kompakta aprasyma ir sukites kaip norit

Vakar su draugu kalbejau sake Sonex`as jau antra bauda susimokejo del diegimo terminu nevykdymo.


Man voverių juokinti neišeina, nes aš vandeny gyvenu, po medžius nesikarstau :P o dėl diegimo - kaip man patinka, kai žmonės įsitikinę šneka apie tai, ko nežinoooo.... smile smile smile smile smile

Aš ką - apie Navision Attain ar kitą versiją kalbėjau? Kurių diegimas, beje, trunka, priklausomai nuo "apsukų" - Audimui tai nuolat jau keturis metus kažką diegia, taip kad iš viso negali sakyti, kad diegimas baigtas :P

O aš kalbėjau apie specialų naują sprendimą mažoms įmonėms, kada mokama už darbo vietą ir įdiegiama max per 20 dienų - reikalavimas toks.

O kad Sonexas baudą gavo - pirmą kartą girdžiu, be to, Sonexą sudaro krūva įmonių, apie Sonex Sistemas, kurios diegia NAvision, tikrai to negirdėjau. Bet užtai girdėjau, kad vienam klientui tą naują sprendimą įdiegė per 7 val, va tau ir metai :P
2005-02-11 14:43 Programinė įranga » Navision vs Scala » #145145

Oleg rašė: O kam 10 minuciu? smile Paspaudi mygtuka ir turi balansa smile


Aj, nu tai aš dar vis kokią uodegėlę būnu palikus, tai turiu pakoreguot kartais smile
2005-02-11 14:40 Programinė įranga » Buhalterinės apskaitos programos » #145143

kaka2 rašė: aha navision siulo dabar neblogas kainas ir standartine programa issiplete. gal ir verta investuoti kokiems mazmenininkams ar paslaugu pradavejams. visiems kitiems diegimas kainuos grazaus pinigelio:)


Anei bieso :) Šitam pasiūlymui ir diegimo laikas padarytas iki 20 dienų maksimum - tai kur didelėm kompanijom diegdavo pora mėnesių, visai kitas reikalas. o tos pačios Sonex Sistemos kažkuriam savo klientui įdiegė vos per 7 val... O AGMI įsidiegė patys, tai iš viso nieko daugiau kaip už licencij nemokėjo... Tiesa, buhalterė ten jau buvo dirbus su Navision, nu bet vis tiek, kai pagalvoji - gerai :)
2005-02-11 14:37 Programinė įranga » Buhalterinės apskaitos programos » #145141

Silena rašė: Zhuvyte,o kokia ta gera kaina mažom įmonėm.


Kažkur visai neseniai skaičiau, kad Sonex Sistemos dabar skaičiuoja kainą už darbo vietą - tai kiek darbo vietų, už tiek ir mokat. Smulkioms įmonėms tai patogu - jeigu plečiatės, galit "dasipirkti" darbo vietų ir vis tiek pigiau gausis. Funkcijos visos, kurios yra ir didžiajame Naviiosne - ir atsargos, ir ilg.turtas, ir pirkimai-pardavimai, visos standartinės ataskaitos, nu žodžiu, demo versiją pasižiūrėkit, jie ir išsiunčia, jei paprašai ir šiaip ten daug visko. O kaina - ~6700 Lt už vieną darbo vietą, jei neklystu, tai už tokį funkcionalumą, man atrodo, normaliai. Lietuviškos, aišku, pigiau, bet tai vargo apskui daugiau nei naudos.
2005-02-11 14:26 Programinė įranga » Navision vs Scala » #145134

JolantaL rašė: Neįsižeiskit, bet Jūs čia tokiomis frazėmis gudriomis mėtotės. Mano problemėlė kiek paprastesnė. Dirbu aš su Skaita (kol įsidiegiau - teko pavargti, bet dabar lyg ir viskas tvarkoje). Bet esame Suomijos kapitalo įmonė, tai savininkų įgeidis - kad pradėtume dirbti su Scalos programa. Bet licencijas jie mums savo atiduoda, atvykę suomiai(programuotojai) mums diegia programą. Kiek suprantu - vietos konsultantų pagalba kainuotų tokiu atveju super brangiai. Mūsų įmonė nedidelė ir visų Scalos galimybių išnaudoti nereikės...Bet ar labai tai sudetinga programa, kokio mąsto vargams turime nusiteikti? Gal yra dirbančių ir gerai išmanančių šią programą?


dzieve dzieve :) pirmas dalykas - na tai jei priverstinai diegia, tai tegu ir už apmokymus suomiai sumoka, ten pas juos pinigai kiti :D

Antras dalykas - na ką reiškia "vargams"? Taigi verslo valdymo sistemos mūsų darbo palengvinimui sukurtos, o atrodo, kad buhalteriams košmaras kažkoks... Skaitliukai irgi buvo gerai, bet kai atsirado mašinėlė - dabar juk geriau? Išmoksit dirbti ir džiaugsitės, aš su NAvision metinį balansą per 10 minučių padarau ir einu kavos išgerti smile
2005-02-11 14:12 Programinė įranga » Navision vs Scala » #145121

Oleg rašė:

Zhuvyte rašė:

Oleg rašė: Remiantis gana plačia bendravimo su šių programų vartotojais patirtimi galiu pasakyti, kad bendrai Scalos vartotojai yra labiau nepatenkinti programa nei Navision PĮ naudojančios įmonės. Tačiau abėjų sistemų vartotojų nepasitenkinimo lygis gana aukštas.
Scalos vartotojai dažniausiai skundžiasi tuo, kad programą negalima modifikuoti. Taip pat dažnai minimos įvairios sandėlio apskaitos problemos.


Taigi bet kuria programa pradžioje darbuotojai nepatenkinti


As rasiau ne apie diegymo pradzia.


na, prisikabinti visada rasi prie ko, tobulumui ribų nėra. Be tkai žmonės net nebando įsigilinti į programos esmę, tai nieks nekaltas. NAvision man patinka jau vien tuo, kad puikiai su MS aplinka suintegruota - viską intuityviai gali rasti, tai ne koks ankstesni dos'as...
2005-02-11 14:00 Įvairūs » Reklaminė medžiaga » #145109

Sarunas rašė: Sveiki,

Klausimas reklamos tema.

Pamokame pinigeliu imonei, kuri isleidzia CD (kazkokia klasikine muzika), o ant jo atspausdina musu logotipa. Sutartis sudaryta kaip reklamos paslaugoms. Kaip manote, ar galima cia parodyti reklamos sanaudas?


Arba reklama, arba rėmimas.
2005-02-11 13:58 Įvairūs » Reklaminė medžiaga » #145106

Sarunas rašė:

Būtent tokiu atveju ir bus problemų, nes bus traktuojama kaip reprezentacija, nes stiprinami ryšiai su esamais konkrečiais klientais. Kad pripažinti reklama būtina rodyti jog dalinama visokiems atsitiktiniams žmonėms.


nesamone :) tai prieštarauja reklamos principams. Paklausk pas bet kurį marketingistą - jeigu dalinsi bet kam, tai greitai į bankrotą lįsi su reklamos išlaidoms. Reklamos išlaidos yra tikslinės, ir reklama gali būti nukreipta tiek į išorę - naujų klientų paėmimas, tiek į esamus klientus - palaikymas. Tai vis tiek yra reklaminė medžiaga. O vizitinės kortelės - reprezentacinės išlaidos.
2005-02-11 13:54 Programinė įranga » Navision vs Scala » #145102

Raspad rašė:
Sonex diegia Navision su ataskaitomis VMI, balanso formomis ir DU modulį turi... smile kainuoja nepigiai...


Tai kad nuo pernai gruodžio kaip tik mažesnėms įmonėms Sonex Sistemos naują kainodarą pradėjo taikyti - dabar sąlyginai nebrangu, žiūrint pagl galimybes ir lyginant su kitomis sistemomis...
2005-02-11 13:47 Programinė įranga » Navision vs Scala » #145099

Oleg rašė: Remiantis gana plačia bendravimo su šių programų vartotojais patirtimi galiu pasakyti, kad bendrai Scalos vartotojai yra labiau nepatenkinti programa nei Navision PĮ naudojančios įmonės. Tačiau abėjų sistemų vartotojų nepasitenkinimo lygis gana aukštas.
Scalos vartotojai dažniausiai skundžiasi tuo, kad programą negalima modifikuoti. Taip pat dažnai minimos įvairios sandėlio apskaitos problemos.


Taigi bet kuria programa pradžioje darbuotojai nepatenkinti - čia ar lietuviška, ar užsienietiška bus programa, nes kol išmoksti dirbti, atrodo - kokį biesą už tiek pinigų įsigijai... Mes dirbam su Sonex Sistemų Standartu - pradžioje irgi buvo šiokių tokių nesusipratimų, konsultavomės, mokėmes, bet dabar viskas ok, nekeisčiau į jokią kitą šitos programos, nebent į naują versiją :) Taigi - sunkiausia įsisavinti, bet čia jau nuo žmogaus sugebėjimų priklauso ;)
2005-02-11 13:38 Programinė įranga » Buhalterinės apskaitos programos » #145097
Man geriausia - Navision. Juolab dabar galima isigyti ir mazom imonem gera kaina - tik uz darbo vietu skaiciu. Musu imone naudojasi Sonex Standard, sudetingiau gal, kol ismoksti, bet kai ismoksti - malonumas vienas, ir greitai...
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui