Geriausia programa

J
Jotjot 850
2007-02-18 14:56 Jotjot
Rinktis reikia tokią programinę įrangą, kurios pagalba galima valdyti verslą. Dar jos vadinamos verslo valdymo sistemomis. Dirbti su jomis turi ne vien buhalteris, bet ir vadybininkai, ir pardavėjai, ir kiti specialistai. Išvengtumėte laiko nuostolių fiksuojant ir analizuojant operacijas. Pvz.: ar neteko susidurti su tokia dažna realybe - pardavėjas išrašo ranka sąskaitą, po to ją neša buhalteriui. Buhalteris suveda į programą. Viskas lyg ir gerai, jei ne atsirandantys laiko nuostoliai. Pardavėjas ir buhalteris dubliuoja dalį vienas kito darbo.
Investicijos į informacines technologijas atsiperka gana greitai ir suteikia konkurencinį pranašumą. Tai jūs aiškiai pamatytumėte lygindami dvi besiplečiančias įmones. Viena (kuri naudoja IT) operacijas atliktų tiksliai ir operatyviai, kita - jei ir tiksliai, tai tikrai neoperatyviai. Pasižiūrėkit į didžiųjų prekybos tinklų darbą. Valdyti tokius tinklus ir vykdyti tiek operacijų be progaminės įrangos būtų, manau, neįmanoma be didžiulių administracinių (žmogiškųjų) sąnaudų.
Girele Girele 9676
2007-02-18 15:18 Girele
Visai sutinku, tik deja ne visi įmonių vadovai tą supranta.... Mano generalinis mėgsta akcentuoti - kas ta buhalterija? taigi su skaitliukais galima puikiai suskaičiuoti... Aš tada patyliu, o tai dar feliksiuką nupirks...
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui