Citata

Byla Byla 12119
2010-11-13 15:22 Byla 2011-09-11 07-01

Elvusia rašė: Nesuprantu, ką veikiate tokiame niekiniame forume, kur su jumis bendrauja tokie pasipūtę ir garbėtroškos.
Gal yra koks nors forumas "Duok į snukį" ar "Išliekim pyktį" - būtų kaip tik jums.
Pagarbiai.
O Artą71 labai gerbiu.
Ir nepasipūtęs jis, ir gražus, ir taikus, ir ramus, ir paprastas. Ir dar - velniškai protingas.
Ir dar - myliu šį forumą.

Virėjoms kaip tik čia vietelė ir visai jų šutvei. smile
O į snukį kada nors prisiprašysite ponia Elvyra. Tik ne nuo manęs.
Loreta Loreta 28574
2010-11-13 15:24 Loreta
Pilnatis tik po savaitės, bet proto užtemimai, matyt, nuo to ne visai priklauso.
Paimkim kad ir tą faktą, kad per užtemimus žmonės ima labai jau neadekvačiai elgtis, ir tai visai nepriklauso nuo jų valios. Tada patartina prisirakinti antrankiais prie radiatoriaus ir pasileisti "Full moon", pabandyti kartas nuo karto pakraipyti subinę, kad nenutirptų, na ir gerai būtų dar žiaunas pravėdinti kartojant "aš nepablūdau, aš nepablūdau". Jei girdi save - viskas gerai. Jei nelabai girdi, reiškia paskutinioji atsėlina...
www.youtube.com/watch?v=XoZGNHo5GJ0
2010-11-13 15:38 seimosdziaugsmas
Keistas budas diskutuoti :))
O siaip, jei geriau pagalvoti, tai tokios diskusijos, kai kiekvienas pareiskia , ka galvoja, kad ir siuo konkreciu atveju - apie p.G.Kalcinsko interviu, tai duoda naudos ir paciai Paciolio bendrovei ir jos gerbejams bei skaitytojams.
Bendrove gauna nemokama informacija-nuomone apie juos(jiems nereikia uzsakyti jokiu tyrimu ir apklausu specialiai) ir gali, jei tik nori, reaguoti i atsiliepimus.
Skaitytojai - vartotojai taip pat laimi, nes ( gal but bus sureguota i kritika) gaus kokybiskesni produkta.
Tik kad diskusijoms, tokioms, kaip siuo konkreciu atveju, neskiriamas pakankamas demesys.
Tuoj pradedama - tas gerietis, tas blogietis ir skaiciuoti kiek cia tu blogieciu :))
PVZ., kodel savadai yra geriau, nei sakykim VMI puslapyje pateikti istatymai ir ju komentarai?
Kodel diskusija nevyksta del to, jog norima ar svarstoma galimybe ivesti buhalteriu atestacija. Kalcinskas kategoriskai pries, nors tuo paciu jis darbdaviams siulo, pries priimant i darba buhalteri kaip ir atestuoti kokioje nors firmoje.
Kalcinskas siulo apdairiam buhalteriui pasiruosti pagalbininka, t.y leisti ji i kursus, kad paskui galetu padiskutuoti su juo :)) ir paskui tuo paciu jis teigia, kad aklas akla veda. Tai jei jis labai skeptiskai ziuri i tax, tai ka reiskia siulymas konsultuotis su savo pagalbininku?
Kitas klausimas man kyla, ar Kalcinskas siulo, kad buhalteriai dar papildomai uzsiimtu ir vadybos bei kastu apskaita? Ar nekyla klausimas, kad tai vienam asmeniui tai butu per daug? Ar tai nera bandymas kazkaip ipirsti savininkams tuos vadybos ir kastu apskaitos mokymus buhalterio saskaita?
Taip, kad diskutuoti yra apie ka :))
L
lorita 2757
2010-11-13 18:13 lorita
Bet ar yra labai iš ko rinktis pvz. metinei atskaitomybei paruošti, kur apžvelgtų plačiau - pasikeitimus mokesčių, apskaitos, darbo teisės srityse.. (čia apie jų didžiuosius seminarus)
2010-11-13 18:53 seimosdziaugsmas
O man kyla kitas klausimas :))
Tai jei buhalteris pastoviai skaito, analizuoja, diskutuoja, iesko atsakymus tada , kada jie kyla, tai kam tie seminarai po visko?
Jei kasdien padarai viska, kas priklauso, tai kam tie seminarai gruodi ar kovo men. ir kas metai?
Kita vertus p.G.Kalcinskas teisus is dalies, teigdamas, kad imones nebankrutuoja, o merdi :)), nes toks gausus buhalteriu skaicius ju seminaruose rodo, kad daugumai yra aktualus praejusio laikotarpio informacijos srautas :)).
O kvalifikuoti buhalteriai turetu jau buti priekyje :))
Byla Byla 12119
2010-11-13 23:06 Byla
Prisiminiau tai kas buvo iki "Pačiolio" .
www.apskaita.lt/index.php?psl=leidiniai
Kažin ar tebėra ? Sąskaityba buvo pats laukiamiausias ir mylimiausias leidinukas. smile
Linda6 Linda6 11854
2010-11-14 04:23 Linda6 2011-09-11 07-01

seimosdziaugsmas rašė: O man kyla kitas klausimas :))
Tai jei buhalteris pastoviai skaito, analizuoja, diskutuoja, iesko atsakymus tada , kada jie kyla, tai kam tie seminarai po visko?
O kvalifikuoti buhalteriai turetu jau buti priekyje :))

Tai kada jis dirba eilinius darbus, ypač jei firmoje esi vienas, ar kitais atvejais dviese.Kiek jau čia tokių įmonių, kur yra buh.apskaitos tarnyba. smile
Savaitgaliais ir per šventes.Dar kitiems ir seminarų neapmoka.Šeimosdžiaugsme, fantazijose gyveni.
Byla Byla 12119
2010-11-14 08:30 Byla
Labas rytas.
Buhalteris manau eitų visur kur tik gali. Į visus seminarus ir prenumeruotų leidinius. Bet neviskas nuo jo priklauso. Juk jis dirba pagal DS. Pagal tai, turėtų darbdavys rūpintis jo darbo priemonėmis bei kvalifikacijos kėlimu, argi ne taip ? Bet darbdavių esama visokių. Pirktų tas buhalteris iš savo kišenės tai ko jam reikia , bet darbdavys jam moka tiek kiek moka ir to vargu ar užtenka šeimai išlaikyti... Taigi ne viskas priklauso nuo buhalterio norų. Kitų profesijų atstovams, pvz. medikams yra privalomas valandų skaičius praleisti kvalifikacijos kėlimui, kitaip jis neteks licencijos. Ir jie laisvai visur eina kur tik gali ir vadovai jiems negali prieštarauti. O buhalteris licencijos neturi. Jis neturi laisvės savo sprendimams tiek kiek reikėtų...
Byla Byla 12119
2010-11-14 09:13 Byla
Nevisi tokie protingi tas abrakadbras skaitydami suvokti kas ten paršyta ištiesų. Ne visi tokie proseli kaip pats... Jei taip būtų tai ir šio nei kitų panašių forumų nebūtų.
Ir tada verslininkai patys galbūt galėtų susitvarkyti savo įmonės apskaitą, ir buhalterių visai nereikėtų....
2010-11-14 09:35 seimosdziaugsmas 2011-09-11 07-01

Linda6 rašė: fantazijose gyveni.

smile
Cia tos fantazijos isdestytos, iseinant is p.G.Kalcinsko straipsnio. Jus gi ji labai ginate :))
Jis leido pavadinti sau tuos buhalterius, ar kaip jis pavadintu - apskaitininkus,prasciokais kurie nepakeldami galvas isbale dirba ilgas valandas ta technini darba. Kai kam kartais bloga nuo tu popieriu ir kompiuterio ir istatymu kaitos. O dar kur seima, vaikai, kur kiti dalykai? Ir taip dirbdamas tas buhalteris-apskaitininkas uzdirba tik , kad galetu minimaliai pragyventi.
Is dalies gal ir tinka toks apibudinimas smile
Bet manau, kad toks zmogus issilavines ir protingas turejo pateikti skaicius kiek imoniu gali sau tikrai leisti tureti tuos kvalifikuotus buhalterius ir kiek imoniu yra, kurios negali moketi normaliu atlyginimu buhalteriui.
Jis paniekinamai ziuri i tax, bet tai vienintele galimybe tiems buhalteriams, kurie neturi galimybes nusipirkti Paciolio leidiniu :)) ir konsultuotis su jais.
Ir cia tiktrai gauna buhalteriai greita ir , sakyciau, suprantama atsakyma. Cia gali kelis kartus perklausti savo klausima. Cia kartais gauna ne vieno zmogaus nuomone, o keliu.
Kurioje konsultavimo imoneje gali gauti kelis atsakymo variantus ir nemokamai ? :))
Butu idomi tokia informacija, kiek yra buhalteriu, kurie dirba ne vienoje imoneje , ar kiek yra buhalteriu, kurie tvarko ne vienos imones apskaita?
Va is tu skaiciu ir butu galima diskutuoti kas yra kas.
Linda6 Linda6 11854
2010-11-14 09:42 Linda6
Lengviausia yra pliurpti nesąmones nepabuvus kito žmogaus kailyje ir laikyti visus durniais, genutėmis , debilais ar dar kažkuo pasislėpus už monitoriaus.Jei kažkas esate laimės kūdikiai ar sėkmės džentelmenai, tai kitiems taip ne visada sekasi.Dauguma moterys, kurios tempia pagrindinę šeimos naštą , vaikus ir niekam tikusius vyrus.Niekur jūs nepasislėpsite po savo nic'ais, pažįstami esate daugelis per draugų draugus, per darbdavius ir seminarus.Užtenka pamatyti ar pabendrauti su žmogum ir jauti kuo jis kvėpuoja.
Turėkit sau 10 namų, pilnus kapšus pinigų, lankykit bendravimo seminarus ir pūskitės nuliovais mersais...kam tyčiotis iš tų, kurie dirba kituose miesteliuose, kur bet kokio darbo su žvake nerasi.
Išlysk prosai į dienos šviesą, pažiūrėsim, ko esi vertas, nes čia daugiausia įneši destrukcijos ir kvailos kritikos.Atvažiuok į meetą, ištirsim, kas per asmuo esi.Nedrąsu? Neturėtų taip būti, vyras iš stuomens ir iš liemens....bet padas virš galvos labai jaučiasi.
Paprasčiausiai, pamiršote būti žmonėmis.
Linda6 Linda6 11854
2010-11-14 09:54 Linda6 2011-09-11 07-01

seimosdziaugsmas rašė:
. Jus gi ji labai ginate :))


Taip.Man jis patinka.Aš mėgstu žmones , kurie sako tokią tiesą.Ir užaugau kaip buhalterė su jo ir kolegomis parengta medžiaga, leidiniais, ir kursais.Galiu labai padėkoti už visada gautas geras konsultacijas ir patarimus.Neturiu priekaištų.O jei ką žmogus ir pasakė, kas kitam patinka ar nepatinka, manęs tai absoliučiai nejaudina.Man reikalinga profesinė literatūra, o ne vadovo charakterio savybės .
Dar galiu pasakyti vieną dalyką - visada išeinu iš Pačiolio seminarų ir užplūsta toks jausmas, kad tikrai radau savo kelią ir man malonu dirbti šį sunkų buhalterio darbą.
P.S.Nieko aš neginu, sakau taip, kaip atrodo man.Kiti gali turėti kitokią nuomonę, kuri niekam neprivaloma.O tų buhalterių visokių ir yra.Kas čia, neliečiama kasta? Juk pusė jų, pasirinkusių tokią profesiją yra kompleksuoti žmogiukai, kurie slepiasi popierių ir vienatvės jūroje.
smile
2010-11-14 10:12 seimosdziaugsmas 2011-09-11 07-01

rašė: Gediminas kalčinskas ( UAB "Pačiolis" prezidentas):

Na, o mitas apie apskaitos darbuotojų sąžiningumą apskritai nepagrįstas.Kiek šiek tiek domėjęsis apgaulių tyrinėjimais, galiu tvirtai teigti, kad apgaulės ir grobstymai, kuriuose dalyvauja buhalteriai, tiesiog žymiai rečiau išaiškinami.

AMA Nr.11(197) 2011 lapkritis
Straispnis "Visokie buhalteriai. Buhalterinis" kas yra kas Lietuvoje" variantas"

O Linda6 Jums tas pasakymas irgi patinka?
Linda6 Linda6 11854
2010-11-14 10:16 Linda6
Taip.Buhalteriai buvo profesionalai.Jie nieko nusikalstamo nepadarė,tiesiog kiti tai mato, bet įrodyti nesugeba.
Va čia tai darbas. smile
O dabar atsakykite: kas yra sąžinė? smile
Aš atsakyčiau : plikas užpakalis.
2010-11-14 10:28 vvirginija1 2011-09-11 07-01

Linda6 rašė: O dabar atsakykite: kas yra sąžinė? smile
Kur yra pinigai ten sąžinė nereikalinga...
P.S. aš čia ne į temą, bet toks dabartinis gyvenimas, gali žmogelis būti paprastas kaip trys kapeikos ir sąžiningas bet visiems nusišvilpt į tavo sąžinę smile Nes nė vienas sąžiningai dirbdamas milijonų nesusikrauna...
2010-11-14 10:29 seimosdziaugsmas
Linda6, Jus mane stabinate :))
Jums sako, kad esate vagis, o Jus sakote taip smile
Be jokiu irodymu, be nieko visus buhalterius taip va ?
Gal ir galima zavetis tokiu darbu, kai pedsaku nelieka, bet kad zavetis, kai visus ivardija, kaip galimus potencialius vagis, tai manes tai tikrai nezavi.
Linda6 Linda6 11854
2010-11-14 10:32 Linda6
Šeimosdžiaugsmas, Jūs turbūt esate jauna moteris.
Aš kaip jau sena ir ištvirkus, suprantu kaip komplimentą tai profesijai.Tai įrodykite, kad buvo pavogta.Nesugebate? Tada kaltės nėra, kol teismas to neįrodė.Ar ne?
Man patinka toks pasakymas : pasistatė namą iš algos. smile smile smile
2010-11-14 10:35 vvirginija1 2011-09-11 07-01

Linda6 rašė: Man patinka toks pasakymas : pasistatė namą iš algos. smile smile smile
Tada net nebereikia klausti kur dirba.. smile
Linda6 Linda6 11854
2010-11-14 10:37 Linda6
Taip nieko ir nesupratai.Arba nenori pripažinti.
Buvau, pirmą kartą, prisiregistravau, perėjau komisiją , rodos, viskas pavyko.Net pažymą davė, kad priimta ir sveika.
Buvo visokių žmonių, tokių, kokia Lietuvos gyventojų sudėtis.Proporcingai.
Man patiko labai.Taip taip, vyrų ten mažoka,Artas, Individas, Tomukas, Samajana...peržvelk sąrašą...
smile
Bet ne tame esmė.Nebijok, nusirengti neteks.
Byla Byla 12119
2010-11-14 10:41 Byla
Juk visi tą darote. Dirbate pagal savininkų norus. Tai norite ar nenorite bet vagiate jei ne nuo valstybės tai nuo savo dirbančiųjų ir nuo savęs pačių. Tik netiesiogiai... Jūs nesate laisvi ponai buhalteriai. Ir nereikia čia pūstis. Kas moka pinigus tas ir muziką užsako...
O susitikę du garbūs ponai, vietoj to kad realiai padėtų tam buhalteriui ištaisyti situaciją, savo ambicijas demonstuoja...
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui