gen direktoriaus perejimas i kita firma uzsiimancia ta pacia veikla

V
vygis78 3
2007-11-23 14:35 vygis78
Sveiki.
Esu imones vienos langu imones akcininkas.
Tokia situacija:
Imoneje dirba generalinis direktorius, kuris nori iseiti i imone, is kurios imdavome visa langu produkcija.
Tam, kad jo nepaleisti taip lengvai, noreciau suzinoti, kokios reiketu pareikalauti ataskaitos is jos ir ar isvis jis turi teise is karto pradeti dirbti toje pacioje srityje direktoriumi.
Dar neissidarbines jis jau vygdo veikla savo naudai( atsidarineja ofisa ir darbo metu tvarkosi savo reikalus, gal netgi musu imones priimtus langu uzsakymus jau perkelia i savo naujaja imone.
Musu imone nedidele, is kurios dar ir issiveda visus darbuotojus( langu montuotojus, administratore, vadybininkus).
Klausimas:
Patarkite, kaip reiketu tokiu atveju elgtis, kokios ataskaitos is jo reikalauti, kad butu matyti visa imones veikla.
Aciu Jums uz patarimus.
S
Spanguole 808
2007-11-23 14:42 Spanguole
Jums reikėtų kreiptis čia smile www.regija.lt/lt/main/services/corporate/competition

Nes, manau, Jus paprasčiausiai apvogė smile
artas71 artas71 12027
2007-11-23 14:46 artas71
V
vygis78 3
2007-11-23 15:58 vygis78
Aciu labai uz informacija.
dar noreciau pasiteirauti ka tokiu atveju daryti, jeigu direktoriaus jau nuo pietu nera darbo vietoje. Jam buvo paskambinta ir pasiteirauta, kuris jis yra ir kokiais darbais uzsiima. Jis pareiske, kad yra visai kitame mieste ir tvarkosi savo reikalus, be viso to jis dar ir neblaivus. Visa tai, kad baliavoja- jis pats prisipazino, o jo pokalbis buvo irasytas.
Visiskai yra neaiski imones pinigine situacija( nera jokiu ataskaitu apie sio menesio islaidas, pelna. neaisku kiek pinigu jis turi kasoje)- nuo ko dabar reiketu pradeti aiskintis. kokios ataskaitos jo reiketu prasyti, kad matytusi visi skaiciai.
Aciu
L
laura9 10602
2007-11-23 16:20 laura9 2011-09-11 05-37

vygis78 rašė:
Visiskai yra neaiski imones pinigine situacija( nera jokiu ataskaitu apie sio menesio islaidas, pelna. neaisku kiek pinigu jis turi kasoje)- nuo ko dabar reiketu pradeti aiskintis. kokios ataskaitos jo reiketu prasyti, kad matytusi visi skaiciai.
Aciu

Dėl visos tos informacijos kreipkitės į įmonės buhalterę. Ji jums turėtų viską pasakyti.
Beje, o su direktoriumi nebuvo pasirašyta konfidencialumo sutartis? Arba to direktoriaus darbo sutartyje nebuvo įrašyta, kad pvz. už konfidencialios įmonės informacijos atskleidimą jis įsipareigoja sumokėti pvz. 20 tūkst. Lt baudą?
Rolanda Rolanda 6896
2007-11-23 17:31 Rolanda
Nepagailėkite pinigų ir padarykite rimtą įmonės veiklos auditą. Pamatysite, kokios bus išvados, tuomet bus aišku, ką daryti toliau, Gal būt, jūsų direktoriui grės ir baudžiamoji atsakomybė. Tokiu atveju galėsite pareikšti savo civilinį ieškinį (jums padarytai žalai kompensuoti) jo baudžiamojoje byloje.
Beje, kodėl neforminate jam pravaikštų???
V
vygis78 3
2007-11-23 17:56 vygis78
konfidecialumo sutarties nepasiraseme. Idarbindami buvome naivus ir pasitikejome.
pries ateinant pas musu dirbti, dabartinis direktorius buvo geru meistru ir gerai nusimane apie plastikiniu langu struktura ir kaip juos gerai sumontuoti. buvo optimistiskas, todel ir nutareme priimti i gen direktoriaus pareigas. o jis pasimokes vadovauti pagalvojo, kad geriau butu dirbti langu gamyklos su kuria turejome pasirase sutarti dukterines imones direktoriumi. aisku ne be gamyklos pasiulymo. nesuprantu, kodel gamyklos vadovas taip pasielge( atrodo,kaip noretu suzlugdtyi imone, kuri jiems dare tikrai didele apyvarta, gal netgi diziausia is visu ju uzsakovu).

tik dabar supratau, kad minimas gen direktorius su svo protu, gali buti tik geru vadybininku.
esu nepatyres verslininkas, bet is savo puses galvoju, kad jis nelabai supranta ka daro ir neivertina mano galimybiu.
as ieskau visokiu budu, kaip viska sutvarkyti, nes man nieko nebelieka, arba paskelbti bakrota, arba ieskoti visokiu budu, kaip isgelbeti imone, o jis tuo metu ramina savo nerima, o gal dziaugsma ir isivaizduojama gera pradzia naujoje imoneje DEGTINAITE.

ACIU LABAI JUMS VISIEMS UZ PATARIMUS.
GERO VISIEMS SAVAITGALIO,
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui