gera buhalterine programa

X
xxlaura 1
2009-01-21 13:55 xxlaura
Sveikuciai, perskaiciau jau visa sia tema ir vis vien neradau atsakymo.. tai kuri programa geriausia.. Bent jau mano situacija yra tokia: Mano patirtis buhalterijoj yra mazoka, o kiek dirbu tiek pradirbau su ELIT programele.. Dabar gavau nauja darbo pasiulyma ir man siulo issirinkt geriausia programa, kuri tiktu vest apie 17 imoniu. Jos visos yra nedideles iki mazdaug 7 darbuotoju.. uzsiima statyba, nekilnojamu turtu, projektais, reiktu kuro apskaitos.. niu zodziu tokio pobudzio paslaugomis. ELIT mano nuomone yra nesudetinga-paprasta ir kaip tik tinka mazesnem imonem.. Ka tik grizau is pristatymo, kuris truko beveik 3 val programos C1:ORGANIZACIJA, siaip sita programa gal ir labai gera kalbant apie jos greituma ir smulkmeniskuma, tiktu stambiom imonem, kuri uzsiima prekyba. Faktiskai turint ja galimybes berybes, bet pradziai yra labai sudetinga..ir pilnas komplektas kainuoja apie 12 tukst. Jei nepilnas apie 4999Lt be darbo uzmokescio 3999... manau kainos gan dideles, bet siuo atveju ziuriu i kokybe juk galu gale ne viena imone tvarkyt reiks.. smile Riviles galit nesiulyt, nes girdejau blogu atsiliepimu.. Tai ka mastot, brangieji? Gal vis del to likt prie ELIT? kaip kitiems ji?
N
Nulikas 44
2009-01-21 14:04 Nulikas
Girdėjau apie Agnum gerus atsiliepimus,bet su tokia nedirbau.
Girele Girele 9676
2009-01-21 14:36 Girele 2011-09-11 06-07

xxlaura rašė: Sveikuciai, perskaiciau jau visa sia tema ir vis vien neradau atsakymo.. tai kuri programa geriausia.. Bent jau mano situacija yra tokia: Mano patirtis buhalterijoj yra mazoka, o kiek dirbu tiek pradirbau su ELIT programele.. Dabar gavau nauja darbo pasiulyma ir man siulo issirinkt geriausia programa, kuri tiktu vest apie 17 imoniu. Jos visos yra nedideles iki mazdaug 7 darbuotoju.. uzsiima statyba, nekilnojamu turtu, projektais, reiktu kuro apskaitos.. niu zodziu tokio pobudzio paslaugomis. ELIT mano nuomone yra nesudetinga-paprasta ir kaip tik tinka mazesnem imonem.. Ka tik grizau is pristatymo, kuris truko beveik 3 val programos C1:ORGANIZACIJA, siaip sita programa gal ir labai gera kalbant apie jos greituma ir smulkmeniskuma, tiktu stambiom imonem, kuri uzsiima prekyba. Faktiskai turint ja galimybes berybes, bet pradziai yra labai sudetinga..ir pilnas komplektas kainuoja apie 12 tukst. Jei nepilnas apie 4999Lt be darbo uzmokescio 3999... manau kainos gan dideles, bet siuo atveju ziuriu i kokybe juk galu gale ne viena imone tvarkyt reiks.. smile Riviles galit nesiulyt, nes girdejau blogu atsiliepimu.. Tai ka mastot, brangieji? Gal vis del to likt prie ELIT? kaip kitiems ji?

Perskaitykite smile Įsidėmėkite smile Vykdykite smile tax.lt/postt1166.html
Visa informacija:
tax.lt/postt69.html
tax.lt/postt3896.html
tax.lt/postt351.html
tax.lt/postt7461.html
L
LinaPil 1
2009-02-17 21:03 LinaPil
Gaila, kad apie Riviles programa taip galvojate.C1:ORGANIZACIJA progama yra neaiškios kilmės, nes neįmanoma gauti normalių konsultacijų.
R
rcl 310
2009-02-18 09:10 rcl
siūlau rinktis tokią,kurios konsultatai jūsų apylinkėje dirba geriausiai - kadangi kaip taisyklė programos gerumas ar blogumas siejamas su aptarnavimo kokybe ... Kaip pastebėjau , bet kuri buh. programa būna blogiausia tame rajone,kur negalima prisikviesti konsultantų arba jų biolaukai nesutampa su klientų biolaukais smile
P.S. Kas liečia rivilę,tai nepulsiu siūlyti, jeigu jau jums ji nepatinka ,tačiau darbui su 17 įmonių nelabai ir žinau tinkamesnio bei praktiškesnio varianto ;)
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui