Pakeitimai darbo sutartyje - pareigu pakelimas

T
tgtgq 1
2009-03-26 20:34 tgtgq
Sveiki, likau šiandien nesusipratęs, kai pasakė bendradarbis, kad pareigos darbo sutartyje nepakeistos mano. Tai va susitariau, kad man pakeičiamos pareigos ir alga padidinama, kaip ir viskas gerai, alga padidėjo, naujas darbo pažymėjimas su naujomis pareigomis, bet sutarties naujos aš taip ir nemačiau kas ten parašyta. Tai ar aš galiu eiti ir prašyti egzemplioriaus ? Ar informacija apie pareigas matoma sodroje, aš gal galėčiau tenai pasitikrinti kas mano sutartyje??
J
jurgi 24
2009-03-26 20:45 jurgi 2011-09-11 06-13

tgtgq rašė: Sveiki, likau šiandien nesusipratęs, kai pasakė bendradarbis, kad pareigos darbo sutartyje nepakeistos mano. Tai va susitariau, kad man pakeičiamos pareigos ir alga padidinama, kaip ir viskas gerai, alga padidėjo, naujas darbo pažymėjimas su naujomis pareigomis, bet sutarties naujos aš taip ir nemačiau kas ten parašyta. Tai ar aš galiu eiti ir prašyti egzemplioriaus ? Ar informacija apie pareigas matoma sodroje, aš gal galėčiau tenai pasitikrinti kas mano sutartyje??

Sodra tokios info tikrai negauna
turėjo buti įrašytas pakeitimas DS abiejuose egzemplioriuose- ir darbdavio ir jūsų turimame- ir dėl pareigų ir dėl atlyginimo pokyčių. Ir pasirašyti turėjote ir jūs, ir darbdavys
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui