Kai prireikia medicinos priežiūros

edute edute 2671
2011-02-04 08:27 edute
Nemanau,kad gryna tiesa,bet gal kam idomu paskaityt

Išgirskime kūno kalbą

Liga - tai signalas, primenantis: tavo gyvenime kažkas ne taip.
Ar yra ryšys tarp tuščios piniginės ir skausmo liemens srityje? Kas sieja skrandžio skausmą ir problemą, kurių negali "suvirškinti"?

Gerklė Užuot atsikirtus įžeidėjui, dingsta kalbos dovana? Vadinasi, greitai gerklė sureaguos angina arba laringitu. Reguliarios gerklės problemos rodo, kad jūs, deja, nemokate pakovoti už save.
Kad po svaiatės nereikėtų bėgti pas gydytoją, išmok paleisti nuoskaudą ir pyktį. Išreikšk savo jausmus atvirai. Bet visai nebūtina kaltinti viskuo kitus ir konfliktuoti. Užtenka garsiai pasakyti savo nuomonę.

Nugara
Būna, kad apima jausmas, tarsi visas pasaulis būtų užgriuvęs ant tavo pečių? Nėra į ką atsiremti... Netgi atvirkščiai - paramos ir vilties visi kreipiasi į tave. Ir tu dar stebiesi, kad lūžta stuburas?
Osteochondrozė, radikulitas ir kiti "džiaugsmai" tyko tų, kurie mėgsta užsikrauti ant savęs svetimas problemas ir net daugiau, nei patys gali pakelti. Skausmai viršutinėje nugaros dalyje atsiranda, kai gauni "smūgį į nugarą" - lieki be pagalbos ir paramos.
Apatinėje dalyje - finansiniai sunkumai, materialinės paramos netekimas. Kai gyvenimo problemų krūvis prislegia pečius, o jėgų mažėja, pagalvok: ar viskas, ką sau užsivertei, tikrai tavo? Ar nepasiėmei to, kas nereikalinga?

Kojos
Kojos neša mus pirmyn. Vienus neša, kitus tempia, trečius - vos pavelka. Kai seniai pribrendo reikalas keisti gyvenimą, o tu stovi vietoje, - jos gali sunegaluoti. Užteks abejoti! Tavo kūnas aiškiai sako, kad reikalingos permainos. Ženk žingsnį pirmyn.

Ausys ir akys
Kai tau dažnai tenka girdėti nemalonius dalykus, ausys gali sustreikuoti. Kaip čia neprisiminsi vaikų, kuriems taip dažnai sakoma: "Liaukis", "Kaip tau ne gėda", "Geri vaikai taip nesielgia". Nenuostabu, kad jų ausytės suserga daug dažniau nei suaugusiųjų.
Panašios situacijos sukelia ir regėjimo problemas. Juk kartais daug lengviau užmerkti akis, negu ieškoti išeities iš nemalonios situacijos. Tokia stručio politika tik prideda problemų.
Jei ir toliau nekreipsi į tai dėmesio, tavo geriausiais draugais gali tapti akiniai su storais stiklais ir klausos aparatas.

Skrandis ir žarnynas
Skrandis pasisavina ir virškina maistą. Kaip jis tai daro, daug lemia tavo sugebėjimas priimti naujas gyvenimo situacijas. Paklausk savęs: "Kokios situacijos ar žmogaus aš negaliu "suvirškinti"?
Jei dažnai užkietėja viduriai, prisimink, kad tai gali būti požymis, jog kabiniesi į praeitį ir negali paleisti senų, nereikalingų dalykų. Pagalvok, kam tau tas senas šlamštas - daiktas ar net žmogus, - kurio nenori paleisti?



Nelaimės
Nuo nelaimės niekas nėra apsaugotas. Bet tai, kas mums atsitinka, nėra toks jau atsitiktinumas, kaip linkstama manyti. Nelaimės dažnai atsitinka žmonėms, kurie jaučia kaltę. Išeina, kad mes patys save nubaudžiame, kad ta kaltė būtų išpirkta.
Kai pyksti ant savęs, kaltini save, - ieškai sau bausmės. Jei pastaruoju metu vis susitrenki, įsipjauni ar kitaip susižaloji, sustok ir įsiklausyk į kūno signalus. Kaltės jausmas kartais visai nekonstruktyvus ir nereikalingas. Niekur jis nenuves. Nebent prie traumatologijos centro durų.
Kuo dažniau įsiklausykime, ką kužda mūsų kūnas. Bet nepraraskime saiko. Ir humoro jausmo. Galų gale ne kiekviena sloga - lemties ženklas.
edute edute 2671
2011-02-04 08:31 edute
Priemonė nuo galvos egzemos ir plaukų slinkimo.
Vieną kartą per savaitę galvą reikia išplauti šiltu vandeniu ir delnais įtrinti valgomąją druską. Trinti maždaug 15 min. Po to galvą išskalauti tuo pačiu vandeniu. 6 procedūrų visiškai pakanka kad , kad liga praeitų. Beveik nebuvo atveju, kad liga užtruktų ilgiau.

Žagsėjimas iš karto dings – ant peilio viršūnės paimsim druskos ir užpilsim ant liežuvio vidurio, ir užgersim stiline šalto vandens.

Neištiks nei infarktas nei insultas , jei KASDIENA suvalgysim 2 česnako skilteles.

Žiemos metu esant galvos svaigimui, silpnumui, nuovargiui- 300 gr išgliaudytų graikiškų riešutų, 300 gr džiovintų abrikosų, 300 gr razinų, 300 medaus, 2 citrinos su žieve- viską sumalti mėsmale ir tada sudėti medų. Labai gerai išmaišyti. Laikyti šaldytuve. Valgyti 1-2 šaukštelius į dieną.

Dedervinės atsikratysim iš karto, jei įtrinsim ją per pus perpjautu kišmišu, arba razina.

Slogos atsikratysim per 1 naktį – jei vos prasidėjus slogai uždėti garstyčių trauklapius ant menčių, ir apsirišti flanele. Apsimauti šiltas vilnones kojines. Trauklapius laikyti kuo ilgiau (1-2 val), ir juos nuėmus kurį laiką greitai vaikščioti. Geriausiai tai daryti vakare prieš miegą.

Veido raukšlės dings per mėnesį, kokios jos bebūtų, jei prieš miegą veidą ištrinsime sėklinio agurko sėklomis. Vienas agurkas vienam kartui.

Karpos per 1-2 savaites pranyksta jei kasdieną 3 kartus ištrinsime jas kreida arba atidirbusiu mašinų tepalu.

Ąžuolo gylės pagal skonį nieku nesiskirs nuo lazdyno riešutų jei išgliaudytas gylutes virsim pridėję geriamosios sodos. Kuo daugiau sodos tuo greičiau pranyks kartumas. Jei suvirs į košę, išpilti ant stiklo ar į lėkštę, galima apibarstyti cukrumi, atvėsus supjaustyti – gaunasi puikūs saldainiai. O šiaip tokie riešutai puikiai tinka pyragams, ledams, tortams ir tt.

Apie riciną. Karpas prieš naktį ir rytą įtriname ricina ir masažuojame maždaug 20 min, kad gerai įsigertų. Dingsta maždaug po 3 sav.
Bet kokį įpjovimą, įdrėskimą ar skaudulį gyvuliams patepame ricina.
Papilomas įtriname ricina prieš kiekvieną valgį.
Rudos dėmės, kurios siejamos su kepenų veikla ir atsiranda ant veido ar rankų, išgydys ricina- nakčiai ir ryte įtrinti riciną į odą. Dėmės pranyks po 1-1,5 mėn.
Jei mažiems vaikams blogai auga plaukai, tai 2 kartus savaitėje prieš miegą, jų galvos odą įtrinti ricina, o ryte išplauti.
Ricina sėkmingai gydo kūno opas.

Sąnarių išvalymas pagal prof. Semionovą. 5 g lauro lapų, užpilti 300 g vandens. 3 min pavirinti ir supilti į termusą, palaukti 3-4 val, ir perkošus gerti po 1 valg šaukštą laike 12 val. Po daugiau gerti negalima. Taip daryti 3 paras. Pakartoti 3 d procedūrą tik po 2 savaičių, po to po 3-4 mėn, o dar vėliau galima 1-2 kartus į metus.

Profilaktika prieš gripą . Gripu tikrai nesirgsime, jei vieną valgomą šaukštą medetkos žiedų užpilsime stikline verdančio vandens, ir dar kelias minutes pavirsime. Uždengti 1 val, perkošti. Prieš valgį išgerti 1-2 valgomus šaukštus šio skysčio, ir joks gripas nebaisus.
Norint apsisaugoti nuo gripo – reikia 2 citrinas, iš anksto išėmus sėklas, bet nenulupus, sutarkuoti , ir 2 česnako galvutes. Tarkuoti kuo smulkiau. Viską sumaišyti ir užpilti litru verdančio vandens. 3 d laikyti tamsoje, kambario temperatūroje. Po to nukošti ir laikyti šaldytuve. Ryte nevalgius, išgerti 1 valgomąjį šaukštą skysčio. Tai pradėti daryti anksti rudenį ir užbaigti vėlai pavasarį.

Geriausias pasaulyje receptas susirgus gripu 3 česnako galvutes užpilti litru vandens, užvirinti, ir apsidengus galvą rankšluosčiu kvėpuoti garais po 10 min. 3 kartus per dieną. Po to gerklę paskalauti medetkos arbata (1 valg š medetkų stiklinej vandens), ir būtinai nusiprausti po karštu dušu. Po dušo – arbata su citrina arba vitaminu C. Valandą nevalgyti ir nekalbėti. Sergant gripu jokiu būdu negalima vartoti mėsos ir pieno produktų. Pageidautina kad daržovės būtų raudonos spalvos. Nevartoti cukraus, geriau medų. Griežtai vykdant šias rekomendacijas nuo gripo išsigydysim per 2 dienas, nes virusas žūva.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui