UAB pardavimas

Rainis Rainis 15057
2010-05-25 13:41 Rainis 2011-09-11 06-48

Tess rašė: Kokie mokesčiai bus parduodant akcijas brangiau?
nIgaliu iki VMI prisiskambinti smile

P.S. 15 proc. GPM?

15 proc, atėmus turto (akcijų) įsigijimo išlaidas. Kai kuriais atvejais gali būti neaomokestinamos:
"30) pajamos už parduotus arba kitaip perleistus nuosavybėn vertybinius popierius, įsigytus po 1999 m. sausio 1 d., jeigu vertybiniai popieriai yra parduodami arba kitaip perleidžiami nuosavybėn ne anksčiau negu po 366 dienų nuo jų įsigijimo dienos (parduodant dalį to paties vieneto tos pačios rūšies ir klasės vertybinių popierių, kiekvienu atveju laikoma, kad pirmiausia parduodami arba kitaip perleidžiami nuosavybėn anksčiausiai įsigyti vertybiniai popieriai) ir gyventojas 3 metus iki mokestinio laikotarpio, per kurį vertybiniai popieriai buvo parduoti arba kitaip perleisti nuosavybėn, pabaigos nevaldė daugiau kaip 10 procentų vieneto, kurio vertybiniai popieriai yra parduodami arba kitaip perleidžiami nuosavybėn, akcijų (dalių, pajų). Ši lengvata netaikoma tuo atveju, kai akcininkas akcijas parduoda arba kitaip perleidžia nuosavybėn šias akcijas išleidusiam vienetui, kai vertybiniai popieriai laikomi parduotais pagal šio Įstatymo 11 straipsnį, taip pat parduodant ar kitaip perleidžiant akcijas, kurios gautos šio Įstatymo 2 straipsnio 14 dalies 1 punkte nurodytu atveju (akcijų nominalios vertės padidinimo atveju lengvata netaikoma pajamų daliai, kuri lygi akcijos nominalios vertės padidinimo sumai);"
P
Pauksteee 2
2012-11-14 07:57 Pauksteee
Sveiki, kiek laiko jau praejo nuo uab pardavimo? Pas mane analogiska situacija, pardavem uab, visas akcijas . Zmogus kuris nusipirko, sake pats viska iformins, nes nori paskurt direktoriu ir nueis i RC. Lyg labai nepergyvenau, kol nepasitikrinau per google kad as visa dar direktore. Laiskai is sodros plaukt pradejo, praejus 4 men ir skolos....omnitel 12 000 , is bites irgi nemazai. Maza dar kur ka paseme. Pati gyvenu uzsienyje, neturiu galimybes gryzti tad nezinau nuo ko net pradet tvarkyt viska. Sutarti turiu, aisku notariskai nepatvirtinta... Maciau kuri laika buvo idarbines 4 zmones, bet po menesio atleido. Galvoju kokiu cia principu jis veikia? Ir is viso kaip duoda uz tokius sumas telefonu, negi nepatikrina ar esi direktorius? Tik stampa turi ir ka visko prisimt gali?
P
Pauksteee 2
2012-11-14 08:02 Pauksteee
Beja galvojom gryzt ir eiti i RC su ta sutattim, bet kaip matau neverta? Is viso kyla minciu, kad zmogus kur nusipirko gal neegzistuoja net, paso kopijos tai nepasidariau, na bet kai dave tuos telefonus vistiek dokumenta turejo kazkoki juems pateijt, galus atkast turetu eit. Bet kiek dabar cia manes reikalu laukia.. Nuo ko pradet? Manau nusiust i sodra, vmi visur pardavimo akciju kopijas? Rasiau i omnitel, bite kad pasakytu kieno vardu pajimta, nieko nesako....
T
toitoi 543
2015-01-14 10:28 toitoi
Sveiki gal kas turite akcijų Perdavimo – priėmimo aktas
Tess Tess 20234
2015-01-14 10:37 Tess
Sutartyje nurodykite, kad ši sutartis kartu yra ir akcijų perdavimo-priėmimo aktas, atskirai aktas nėra sudaromas.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui