parduodamos finansų knygos

L
LigitaMej 1
2010-01-04 15:08 LigitaMej 2011-09-11 06-33
Sveiki visi bendraminčiai,

Atidaryčiau šį topic'ą norėdama pranešti apie knygas, kurias turiu ir galiu parduoti. Žinoma, jos susijusios su buhalterija, apskaita, finansais.

J. Butkevičius, D. Burkšaitienė ir kt. "Apskaita vadybininkams" (vadovėlis)



Pagrindinis vadovėlio tikslas - pateikti vadybos studentams žinių apie apskaitą, jos informacijos rūšis, duomenų kaupimą ir panaudojimą. Vadovėlyje atskleidžiamos pagrindinės apskaitos pagrindų, finansinės ir valdymo apskaitos sąvokos, nagrinėjami apskaitos informacijos ypatumai ir jos rengimą reglamentuojančios priemonės bei pasiekimo būdai.

Kaina knygynuose: 45-50 lt.
Mano kaina: 30 lt.

---

A. V. Rutkauskas, V. Sūdžius, V. Mackevičius "Verslo finansų principai ir praktika" (su CD)



Finansų kilmė ir esama jų valdymo struktūra; Verslo įmonių turtas, nuosavybė, pajamos ir išlaidos; verslo įmonių finansavimo valdymas; kreditų valdymas; verslo įmonių investavimo valdymas; verslo įmonių finansinės būklės vertinimas

Kaina knygynuose: 50 lt.
Mano kaina: 30 lt.

---

[b]B. Melnikas, E. Chlivickas, A. Jakubavičius, L. Lobanova, V. Pipirienė, A. Burinskienė "Tarptautinis verslas"



Vadovėlyje nagrinėjamos šiuolaikiniam tarptautiniam verslui bei jo raidai būdingos problemos ir aktualijos. Daugiausia dėmesio yra skiriama tarptautinio verslo sampratai, globalizacijos bei žiniomis grįstos visuomenės ir žinių ekonomikos kūrimosi sąlygomis pasireiškiančioms tarptautinio verslo raidos tendencijoms, taip pat šiuolaikiniams požiūriams į tarptautinę vadybą bei į jos tobulinimo perspektyvas.

Kaina knygynuose: 65 lt.
Mano kaina: 40 lt.

---

Tomas Tatulis "Draudimo teisė: nepriklausomų draudimo tarpininkų veiklos ypatumai"



Šioje monografinio pobūdžio knygoje išsamiai analizuojami svarbiausi nepriklausomų draudimo tarpininkų veiklos klausimai, atskleidžiama nepriklausomų draudimo tarpininkų teisinės padėties problematika, aptariami ir kritikuojami šių subjektų veiklos reguliavimas ir vykdymas Lietuvos Respublikos jurisdikcijoje, apžvelgiami nepriklausomiems draudimo tarpininkams keliami profesiniai ir veiklos reikalavimai..

Kaina knygynuose: 55 lt.
Mano kaina: 25 lt.


Jei sudomino kuri iš knygų, galite kreiptis tiesiai el. paštu: ligita.mejeryte@gmail.com
I
IgorisA 206
2017-03-23 12:20 IgorisA
Gal kas nors parduoda "Įmonių veiklos analizė. Informacijos rinkimas, sisteminimas ir vertinimas" - Jonas Mackevičius, 2007 m. leidimo?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui