Internetinis projektas

2010-08-16 05:30 respondentas
Sveiki,

Iškart atsiprašau, jei temą sukūriau ne vietoje ar į klausimą jau yra atsakyta. Paieška naudojausi, neužtikau nieko artimo atsakymui. Prie esmės:

Yra internetinė svetainė, kuri vartotojams yra nemoka, tačiau galimos papildomos paslaugos (analogiškos skelbimo iškėlimui, pažymėjimui kita spalva, VIP narystėms ir pan.), kurios yra mokamos. Kaip šias pajamas įteisinti? Verslo liudijimas, individuali veikla? Nei prie vieno iš jų sąrašų neradau tokios veiklos apibūdinimo. Bandžiau ieškoti informacijos apie tokiu būdu gaunamus pinigus ir kitur, tačiau mano paieškos rezultatų nedavė. Būčiau labai dėkingas už kuo daugiau informacijos, kaip tik įmanoma.
C
Colop 13606
2010-08-16 09:25 Colop
Va tokias naujas temas žiūrėti labai malonu :)
ir paieško žmogus ar tokios temos nėra :) ir pažiūri ar tokio atsakymo kur nebuvo :) o tik tada sukuria naują temą :)

Kad visi tokie būtų :) Ech :) smile smile smile smile smile smile smile smile smile
2010-08-16 15:28 respondentas
:D Tik kad viena yra ieškoti, kita matyti atsakymus :D Jei atvirai, tai esu pasimetęs šitoj sritį visiškai. Tikiu, kad atsakymų čia yra, tik tikriausiai ne ten ieškau. Galvojau tiesiog pasiskambinti ar nueiti į VMI, manau, kad ten suteiktų visą informaciją. Tik būtų geriau ten nueiti su šiokiom tokiom žiniom, kad galėčiau klausinėti detalių, o ne pagrindų.

Būtų tikrai smagu, jei kas užvestų ant kelio :)
L
lediDi 91
2010-08-16 16:08 lediDi
Laba,

Esu naujokė šituose reikaluose, bet mano nuomone, čia tiktų individuali veikla pagal pažymą :) o veiklos sritį reiktų išsirinkti iš čia nurodytų
http://www.stat.gov.lt/uploads/klasifik/EVRK/EVRKred2.htm
Pažiūrėk - 63 Informacinių paslaugų veikla - ten net ne vieną veiklą, o keletą susijusių į pažymą galima įrašyti :)
L
LiduSe 454
2010-08-16 16:36 LiduSe 2011-09-11 06-54

respondentas rašė: :D
Būtų tikrai smagu, jei kas užvestų ant kelio :)


Elektronines prekybos vykdymui reikia įregistruoti individualią veiklą arba kitos formos įmonę. Individuali veikla privalo būti įregistruojama AVMI ne vėliau negu veiklos vykdymo pradžios dieną. Vykdant individualią veiklą privaloma vesti buhalterinę apskaitą.

Už parduotas prekes, (paslaugas) gavus pajamas bet kokia forma (pvz., per Web-money, E-gold sistemas ir pan., virtualiais pinigais arba SMS), tokios pajamos prilyginamos pajamoms natūra ir apmokestinamos.
VMI pataria pajamas skaičiuoti pagal banko išrašą
L
Liocas 5
2010-08-17 08:29 Liocas
Žiūrint kokio dydžio pajamos, jei nebus keli litai per mėnesį, tai geriau UAB, nes atsikratytumėte asmeninės atsakomybės savo turtu ir pan. Jei ne, tuomet IV, veiklos rūšį pasirinkite panašiausią ir tiek, nes dauguma internetinių svetainių taip ir dirba pagal IV pažymą. Nepamenu tiksliai veiklų, bet gal yra kažkas su reklama ir pan. Skelbimo paryškinimą taip pat galima traktuoti, kaip reklamos paslaugą.
2010-08-17 15:19 respondentas
Labai ačiū visiems pasisakiusiems, tikrai labai padėjot.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui