Kompiuterine buhalterija

A
Aukse 96
2003-08-07 09:40 Aukse
Sveiki,

Na, greiciausiai dauguma is cia esanciu buhalterija vedate su programa? Na, man taip susikloste, kad visose imonese, kuriose dirbu, vis dar tai neidiegiama smile Taciau neseniai vienos imones savininkas pareiske, kad greiciausiai nepagailes pinigu ir visgi idiegs Labis (ar taip rasau? smile )kompiuterine programa smile taigi, dziugu, bet norejau paklausti - gal kas dirbate u sia programa? Ir aplamai gal galite pasakyti ar sudetinga su ja buvo pradeti dirbti, ar gretai ja isisavinote? Aplamai ar tiesa, kad mokant "popieriuje" vesti buahlterija kompu ja vesti yra zymiai lengviau ir gana greitai imanoma viska perprasti? smile Pasidalinkite savo patirtimi smile
D
danguolep 1478
2003-08-07 09:49 danguolep
Įpirš maloniai, okai reikės mokintis mokėsite ir mokėsite pinigėlius.Turiu Labbis BONUSA ,tai sumokėjome virš 2000 lt . Poto buvo geras pusmetis jų klaidų gaudymas.Turėjome Labbio buh apsk programą- atsisakiau.Jei dirbate su Lietuvos įmonėmis ir esate vidutinio dydžio įmonė paprasta programa FINVALDA.Nesakau,kad ten tobula,bet aptarnavimas NUOSTABUS
A
Aguona 7
2003-08-07 09:50 Aguona
Labbis ir Konto tikriausiai skiriasi,nors kamienas programų gal toks pats.šito tiksliai aš nežinau.Aš dirbu su Konto ,vedu IDV ir UAB.Programos apimties man pilnai pakanka ir dirbti su ja labai patogu.Man atrodo,kad tai gera programa patogumo ir kainos atžvilgiu.Kadangi aš mokiausi individualiai iš knygos ir skambučiais į Labbį,mokymasis aišku buvo ilgesnis.Jei bus kokių klausimų, galėsiu atsakyti.Konto man patinka.Su programa dirbti labai smagu.Tikrai atkrenta labai daug rankų rašymo,formų pildymo ir t.t.suvedi duomenis ir trauki įvairiausias ataskaitas.
S
Satlas 1294
2003-08-07 09:57 Satlas
UAB "Labbis". Programos Konto (apie 15 versiju), Apskaita (1,2,3). Konto verta kainos, bet kokybe ne kas. Apskaita 3 mano nuomone viena is dvieju geriausiu lietuvisku programu. Balansas (Rivile) ir Apskaita (Labbis). Neturejau Riviles, bet prezentacijose ir is kaimynu kurie dirba tik geri atsiliepimai. L. idomu. Daug sneketa apie Konto paieskok forumuose.
M
Motherboard 696
2003-08-07 10:03 Motherboard
Tikrai sunku įdiegti visą programą. Programos aprašyme yra tik paviršutiniškai aprašyta teorija. Praktiškai dirbant yra daugybė mažų gudrybių, kurios neaprašytos, o konsultantas per 1 val. parodo tų gudrybių daug, nespėji atsiminti, nėra laiko užsirašinėti. Skaitykite sutartį!!!!! Svarbu, kas sutarties pojektas nesiskitų su sutartimi. Dirbame nuo metų pradžios. Buvo momentų, kai šaukėme: "Ar velnias nešė mus į tą galerą!?"
I
Ine 65
2003-08-07 10:20 Ine
Man Konto nelabai patinka, ten nera nieko sudetingo, bet pradedanciam buhalteriui manau Balansas (Rivile) butu geresne. Ten viskas paprasciau su nauju prekiu ar klientu ivedimu, taip pat nereikia kiekviena karta koresporduoti iprastu operaciju.
A
Aguona 7
2003-08-07 10:33 Aguona
Bet kokios kainos tų kitų programų smile ! O dar aptarnavimo mokestis!Jei maža įmonė ar jau savininkas taip ir meta gerą sumą buh.programai.Aš domėjausi ne viena buh.programa.Pirmiausia tai kaina turi labai daug reikšmės, o jei norėsi dirbti kad būtų pačiai daug lengviau, galima išmokti daug ką.Konto programoje viskas yra labai patogu ir įvedimas naujų duomenų galimas bet kokiu metu,neuždarant kitų atidarytų langų.
D
danguolep 1478
2003-08-07 12:27 danguolep
Kai paminėjau FINVALDĄ nepaminėjau.kad nupirkus, visus metus gali skambinti ,klausti ,labai nuosekliai viską pasako ,neskuba(kalbu apie Vilnių).Aptarnavimas nuostabus.O mano draugei ,kuri apsoliučiai nepasitikėjo savo gebėjimais, tai jai visus likučius prie jos suvedė (perkėlė) į programą.Pati programa nėra šedevras,tačiau prekybai ir paslaugoms -tinka.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui