Cha-cha
5594
#1220141 2014-04-25 15:34 Cha-cha

Petronele rašė:

tik su Samajanos, ar Voverės keptais.... nepalyginsi.



Ne, nu tu tikrai mane šiandien nužudysi smile


Sunaikink savyje kerštą ir pyktį, jie daugiau kenkia tau, negu kitiems

Linuske
1795
#1220155 2014-04-25 16:00 Linuske
O mano rūpestis ne šašlykai, bet kaip įtilpt į praėjusios vasaros rūbus smile
Džinsai užsitraukia nesakysiu iki kur smile

amadina22
19802
#1220157 2014-04-25 16:04 amadina22
O kam dabar lengva?

Tai tik mano nuomonė. Jei aš neteisi, pataisykite.

Petronele
18346
#1220158 2014-04-25 16:06 Petronele

Cha-cha rašė:

Ne, nu tu tikrai mane šiandien nužudysi smile


Tut pomniu, tut nepomniu... Ir tave į tą sąrašą reikėjo įtraukti? Aš galvojau, galvojau ir sugalvojau, kad neeeee, man prisisapnavo, kad Cha-cha šašlus kepė. smile

vovere
26052
1   #1220160 2014-04-25 16:16 vovere
ji ruošė, buvo toks reikalas smile smile

*********************
„In vino veritas“ (Vyne tiesa)“

KJurate
6603
#1220170 2014-04-25 17:03 KJurate redaguota: 2014-04-25 17-06

Serebro rašė:


Sveiki.
Noriu paklausti kolegų, kuriems jau teko susidurti su naujų darbuotojų įdarbinimu- konkrečiai apskaitininkų- į ką atkreipiate dėmesį, jog kandidatas būtų tinkamas :D ?


Į tai kokias užduotis duosite konkrečioje situacijoje, nes į apskaitininko funkcijas kiekvienoje įmonėje įdedama kita prasmė...pasiruoškite klausimyną atitinkamos kompetencijos nustatymui ir duokite išspręst... bet svarbiausia, kad žmogus NORĖTŲ dirbti, o ne eiti į darbą...
Labai pravartu, kad būtų kada nors matęs pirminius dokumentus ar netgi kursus baigęs, jei dirbo su jūsų turima programa, tai sutaupysite laiką apmokymams..... nes ateina siuvėja ir mano, kad jai "patinka" matematika, tai, ką ten apskaitininkė- ji jau buhalterė...

Mokymasis – tai patirtis. Visa kita – tik informacija. A. Einšteinas
861296231

Byla
12136
5   #1220313 2014-04-26 15:29 Byla redaguota: 2014-04-26 15-33
Na, kviečiu vaišintis Petronele šašlykais. Tik aš truputį patobulinau receptą. Prieš dėdama mėsą į kepimo maišą, visą tvarkingai suvėriau ant iešmelių. Koks gi vaikams šašlykas jei kepa ne ant iešmo ? smile
Ėmiau didesnį maišelį ir bambukinius iešmelius. Iešmeliai prieš veriant ant jų mėsą, pamirkomi šaltame vandenyje. Kiek reikia mirkyti tiksliai nežinau. Aš mirkau valandą.
Prisegti failai

Picture_037.jpg 960 KB


Nieko nėra pastovesnio už laikinumą.

vvirginija1
8526
#1220319 2014-04-26 17:19 vvirginija1

Byla rašė:


Na, kviečiu vaišintis Petronele šašlykais.

Na ir kaip skonis? nes atrodo tai gundančiai....
o ką priduoda tas iešmelių mirkymas?


Grožis-tai atviras rekomendacinis laiškas, iš anksto užkariaujantis širdį (A.Šopenhaueris)

Byla
12136
3   #1220322 2014-04-26 17:54 Byla
Iešmelių mirkymas duoda tai, kad jie nesvyla. Nes jei būtų visiškai sausi, jie greitai pradėtų svilti. Ypač kepant ne maiše.
O skonis geras. Tik man šiek tiek per daug acto. Kitąsyk dėčiau mažiau. Tiesa, ir mėsos gabalėlių nemušiau, kaip kad reikalauja receptas. Bet laikiau svogūno "tarkiuose" per naktį. Taigi, mėsytė gavosi minkšta. smile

Nieko nėra pastovesnio už laikinumą.

Serebro
2619
#1220348 2014-04-27 12:24 Serebro

KJurate rašė:



Serebro rašė:


Sveiki.
Noriu paklausti kolegų, kuriems jau teko susidurti su naujų darbuotojų įdarbinimu- konkrečiai apskaitininkų- į ką atkreipiate dėmesį, jog kandidatas būtų tinkamas :D ?


Į tai kokias užduotis duosite konkrečioje situacijoje, nes į apskaitininko funkcijas kiekvienoje įmonėje įdedama kita prasmė...pasiruoškite klausimyną atitinkamos kompetencijos nustatymui ir duokite išspręst... bet svarbiausia, kad žmogus NORĖTŲ dirbti, o ne eiti į darbą...
Labai pravartu, kad būtų kada nors matęs pirminius dokumentus ar netgi kursus baigęs, jei dirbo su jūsų turima programa, tai sutaupysite laiką apmokymams..... nes ateina siuvėja ir mano, kad jai "patinka" matematika, tai, ką ten apskaitininkė- ji jau buhalterė...



Ačiū už patarimus :) kitiems gali atrodyti, kad kvailas klausimas.

Byla
12136
1   #1220368 2014-04-27 16:53 Byla
Negaliu atsidžiaugti Petronele šašlykų kepimo idėja. Šiandien maišelyje kepiau Samsono sauso marinavimo sprandinės šašlykus. (Nes mažoji anuos su actu išpeikė.) Tiesiog suvėriau mėsą ant iešmelių, sudėjau į maišą ir įdėjau į orkaitę. Valanda užrištame, ir 15 minučių perplėštame maišelyje kad paskrustų. Viskas. Minkšti, skanūs šašlykai iškepti.
Anksčiau kepdavau ant grotelių. Dujinėje ant dugno dėdavau skardą su vandeniu ir nuo grotelių į tą vandenį varvėdavo sultys ir riebalai. Po to, tekdavo groteles mirkyti ir šveisti. O čia... Išėmei maišelį, įmetei į šiukšlių kibirą ir orkaitė švarutėlė. smile
Labai Tau ačiū už idėją. smile

Nieko nėra pastovesnio už laikinumą.

Petronele
18346
3   #1220375 2014-04-27 17:32 Petronele

Byla rašė:

Petronele šašlykai


Atrodo labai apetitnai. Mano riesta nosis dar labiau užsirietė :) Nors recepto autorystės negaliu prisiskirti, bet labai smagu, kad patiko. Ant iešmelių iš vis klasiškai turėjo gautis, kaip tikri :)
O aš mėsą visada į kepimo rankovę kišu, dar kartu ir su bulvėm.

Alina55
11033
1   #1220380 2014-04-27 18:26 Alina55
Tikrai geras daiktas tos kepimo rankovės... smile

klem
4014
#1220480 2014-04-28 11:50 klem
www.institutfrancais-lituanie.com/IMG/La%20Loire.pdf

Protingai patylėti irgi menas.

Colop
13656
1   #1221734 2014-05-05 17:46 Colop
Labas, tetos, ir genutės, ir labas, buhalterėms smile smile smile

Na, aš jau čia. Galite lieti emocijas :) smile smile smile

Byla
12136
#1221736 2014-05-05 17:57 Byla

Colop rašė:


Labas, tetos, ir genutės, ir labas, buhalterėms smile smile smile

Na, aš jau čia. Galite lieti emocijas :) smile smile smile


Dėmesio pritrūkai ar tramdomuosius pirma laiko nuėmė ? smile

Nieko nėra pastovesnio už laikinumą.

Colop
13656
1   #1221737 2014-05-05 18:02 Colop

Byla rašė:



Colop rašė:


Labas, tetos, ir genutės, ir labas, buhalterėms smile smile smile

Na, aš jau čia. Galite lieti emocijas :) smile smile smile


Dėmesio pritrūkai ar tramdomuosius pirma laiko nuėmė ? smile



Manau, kad pirmas variantas smile

Byla
12136
#1221812 2014-05-06 10:49 Byla
Bliamba, ir šildytuvas įjungtas, ir vilnonės kojinės apsimautos, ir vis vien šalta. smile

Nieko nėra pastovesnio už laikinumą.

Alina55
11033
#1221824 2014-05-06 11:24 Alina55
Pas mus jau šilta, saulutė tiesiai į langus šviečia... smile

Byla
12136
#1221831 2014-05-06 11:36 Byla
Šviečia ir pas mus. Bet kad nešildo. Užgėliau kojas. smile

Nieko nėra pastovesnio už laikinumą.



Diskusijos

Kas prisijungęs?

Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis

Atmintinė

Atmintinė buhalteriui
Delspinigiai už ne laiku sumokėtus mokesčius ir baudas 2021 m. I ketv. 0.03 proc
Palūkanos už naudojimąsi mokestine paskola 2021 m. I ketv. 0.01 proc
Valstybinio socialinio draudimo bazinė pensija
nuo 2021-01-01
198.29 EUR
Minimalus valandinis atlygis ir minimali mėnesinė alga (MMA)
nuo 2021-01-01
3.93 EUR ir 642 EUR