Akimirka

nieko_sau nieko_sau 3857
2004-07-18 20:57 nieko_sau 2011-09-11 03-27

Loreta rašė: Ai, Emma, čia momento more..... smile smile smile


Momentalno v more... smile smile

Loreta Loreta 28574
2004-07-18 21:18 Loreta
Man iškilo mažas klausimukas - ar galima iš Jurbarko per Panevėžį nuvykti į Kauną???
M
Modestas 6751
2004-07-18 21:25 Modestas 2011-09-11 03-27

Loreta rašė: Man iškilo mažas klausimukas - ar galima iš Jurbarko per Panevėžį nuvykti į Kauną???


Galima smile

Jurbarkas - Panevėžys 158 km
Panevėžys - Kaunas 101 km
Kaunas - Vilnius 102 km smile
Loreta Loreta 28574
2004-07-18 21:26 Loreta
Jooooooooooooooo smile smile smile
Dalia29 Dalia29 12616
2004-07-18 22:50 Dalia29
Aš tai manau, kad geriausia į Kauną ne pro Jurbarką ar Tauragę, o pro kokį Skuodą, gal...
R
renada 28
2004-07-18 23:09 renada 2011-09-11 03-27

Dalia29 rašė: Aš tai manau, kad geriausia į Kauną ne pro Jurbarką ar Tauragę, o pro kokį Skuodą, gal...

O apie tai net nepagalvojom... planavom per Šakius ar Šiaulius, reiks ir sita maršrutą išbandyti. Ačiū už idėjas... smile
nieko_sau nieko_sau 3857
2004-07-19 06:30 nieko_sau 2011-09-11 03-27


Man šiandien tokia nuotaika-momentinė
A
andrinx 1126
2004-07-19 08:04 andrinx 2011-09-11 03-27

Loreta rašė: smile smile smile

Nu gana jau, gana.....Užtvindei visą forumą per naktį - jau ir kojas ant stalo susikėliau, kad nesušlapčiau smile smile
Myli čia tave- neašarok smile smile smile smile smile
V
Vili 1251
2004-07-19 08:15 Vili 2011-09-11 03-27

Loreta rašė: Man iškilo mažas klausimukas - ar galima iš Jurbarko per Panevėžį nuvykti į Kauną???


žinai, čia jau priklaisomai nuo sugebėjimų ir ekipažo.....sakau, gal pro Zarasus arčiau būtų..... smile smile
R
Rasida 2977
2004-07-19 09:02 Rasida 2011-09-11 03-27

Vili rašė:

Loreta rašė: Man iškilo mažas klausimukas - ar galima iš Jurbarko per Panevėžį nuvykti į Kauną???


žinai, čia jau priklaisomai nuo sugebėjimų ir ekipažo.....sakau, gal pro Zarasus arčiau būtų..... smile smile


Pro Šiaulius reikia, pro Šiaulius... smile smile smile
V
Veronika 2872
2004-07-19 09:18 Veronika
Gal kas planuojate vaziuoti i juros svente savaitgali, klaipedieciai, gal zinote kas gero bus?
D
DaivaP 5457
2004-07-19 09:21 DaivaP 2011-09-11 03-27

Veronika rašė: Gal kas planuojate vaziuoti i juros svente savaitgali, klaipedieciai, gal zinote kas gero bus?

Kaip visada daug gerų dalykų smile :
http://www.juros.svente.lt/
Bet šiemet dar geriau smile
wolf wolf 11164
2004-07-19 10:04 wolf
Kolegos nepatikėsit (čia iš serijos - "Mielojo tu nepatikėsi....") bet šiąnakt daugelį jūsų sapnavau. smile

Jei įdomu galiu papasakoti smile
Sapnuoju aš kad pas Tomuką yra 7 ar net 12 vietų Crysler Stratus Status Carbrio - toks ilgas kad jei ji pastatai į šiaurės rytus - viename gale beveik matosi Jūra - kitame (bagažinėje) dar Vilnius. smile Žodžių visi patogumai kriauklė, vonia, televizorius - šampanas šaldiklyje - autopilotas mobiliake (skambini iškvieti autopilota - atskrenda sraigtasparniu ir už parodu užmokesti autopilotoja). Žodžių - vairuotojo svajone, mentų siaubas ir kitų vairuotojų pavydas.

Toliau sapnuoju gal paimti mums Artą jis visdėlto pas mus patyręs transportininkas - prigriebėm mes ji ir sprendžiam kad vieniems bus neįdomu - reikia panelių pasiimti. O kur važiuojant prie jūros galima beveik nesustojant surasti panelių ? Kaune aišku - Skambinam panelėm - sako Laukite - mes nosytes pudrinam smile Sulaukem - nosys visos išpudrintos, kartu su visą mašina smile Pratryniau per miega akis ogi žiūriu ten Rasida (Šumio pasiekėja - kiek aš ja matau vis su nauja mašina), Vili (dešinio galinio sparno saugas), Andrinx( kairiojo galinio sparno saugas ) , Renada (šturmanas). O mums ka - mums kuo daugiau tuo geriau.

Žodžių įsipilėm po 200 kad kelias nedulkėtų ir kad policininkai nesidvejintų akyje - Sustatem mašinas išilgai autostrados pasamdėm Dragų profa - kad duotu start'ą ir sutitarem - kad kuo kas griečiau varom prie jūros - Kas pralaimis stato plaukiojimą su baržą.

Rasida pajaute kad ji dar netoli namų ir spaudė iki dugno - bet tomukas su savo 8 metrų Crysler'iu lipo ant uodegos. Žiūrime kažko Rasida metosi tai į kairę tai į dešine - žiūrim vienas į kitą - Sakom su Artu - Girta - Ne sako Tomukas (jis Šumi pažįstą) Padangas šildo.

Žodžių kaip pilem kas greičiau - nuklidom velnias žino kur - Jau buvo tokia situacija, kad jei persedi į kairią pusę - tai tu Rusijos teritorijoje - jei į dešinę tai dar Lietuvoje. Vos kontrabandininkai nepalaikė. Rasida tikriausiai išsigando tokio a-politinio elgesio ir atsiliko ir važiavo kažkaip vis dešiniau - o Tomukui - kai nebuvo ko prarasti - jis kaip pavarė į kairę - net baisu pasidarė.

Atvarėm į kažkokį miesteli pradėjome klausinėti, kur čia Jūra ? Sako nežinom - yra čia miestelyje Teliko tik vienas pub'as - kur yra žmonių kurie dar žino (o gal jau tik nujaučia) kur yra jūra. Atvarome į pub'ą - klausinėjam visur sako - tai yra ir nurodė staliuką - Prieinam arčiau - o gi matom Loreta, Nieko_sau ir Dalia (29+-1 C, nors jei rimtai kažkas žadėjo kad lygtai 15 + 15 kvadratu smile )
Žiūriu Pub'e viskas Vilkiškais simboliais apkabinėta - net Peleninės ir tos su Vilku įspaudais - vos didybės manija ne susirgau (čia jūros ligos atmaina, pasireiškianti po komplikacijų).

Na Loreta sako darom taip Pasukam peleninę į kurią pusę Vilko kairioji ausis parodys ten į trauksim - kaip darėm tai ir padarėm - Pakeliam ausies kryptimi akis - Ten stovi Modestas, Tiesi ir Ina - Sako mes jau takelį prie jūros praminėm :) varykit iš paskos - Kažkaip stebuklingai pasidalinom (nenuostabu sapnas gi) ir atsiradau aš pas Rasida mašinoj.

Prie jūros varėm kolona - su Švyturėliai (o gal su Švyturiais) iš šonų motociklininkų apsauga. Nežinau ka ten Loreta, Nieko_sau ir Dalia29 pasakojo Tomukui - bet kažką tikrai nepadoraus - todėl kad jis beveik po kiekvieno posūkio tai nuliekdavo į griovį, tai puldavo važioti per laukus, tai žieda apvažiuodavo pagal laikrodžio taisyklę.

Rasida kai įgavusi patirtį Europos keliuose ir aukštuose - vairavo tvarkingai - Viso merginos kurios sėdėjo šalimais nedviprašmiskai man akcentavo gandrus - Andrinx sako žiūrėk, žiūrėk Du gandrai - nu 2 sakau -lyg ir balansas - Ne sako Vili žiūrėk 2 or gandriukai tokie gražus meilus - pukuoti, nu supranti - Sakau suprantu - Jei daugiau nei du reikia daryti inventorizacija - Ne, sako Renada - matai kokį lizdą susuko, kaip rūpinasi vienas kitų, kokia ramybė ir darna - Supratau sakau - jei ramybė ir darna - tai reiškia kad visi mokesčiai sumokėti ir už lizdą, ir nuomą už stulą ir mokestis už gamtos išteklių (varles tipo smile ) ? Rasida sako wolf'ai - baik mums miglą į akis pusti - aš: Namiok ponal ištraukiu žiebtuvą ir cigarečių pakelį.

Aš visdėlto esu Rasidos gerbėjas ji gali važiuodama 50 km/val. kaimo keliais ne tik vairuoti bet ir padaryti mašinoje ne tik ratų suvedimą - bet ir dantų - Bet to aukščiausiai meistriškumo laispsnis - kai toks suvedimas padaromas kaimynui smile Pritariu Rasidos principui "Bolšė gaza, menšė jam, tikslesnis balansas"

Atvažiuojam – prie namo – lyg namas, lyg pilis, žodžių kažkokia gyvenamoji substancija kvepianti Jūrate ir Kastyčiu. Krabai tiesiog pakrante vaikšto, undinės pasisveikinant mojuoja uodegomis, blizgina žvynais.
Žodžiu susiburem mes (taip nemažai buvo vos nepabudau) išsidėstėm – čia pa “Ščušjemu vėlenijų, po mojemu chateniju” privažiuoja krosnys ir pasisiūlo šašlykų – (net pilvas suurzgėjo – Tikiuos kaimynai per miega negirdėjo) – Loreta čia pavirto dirigentu – merginos Bitutėm arba Bitem GSM ir kad zvimbia prie ausų.
Atskirdo fėjos ir įteikė Tomukui ir Loretai dovanas – pasakė – kad Maksima užsidarinėjo tespėjo tik 2 dovanas nusipirkti – Žodžiu, kad ka būtų ateinanti gimtadienį prisiminti.

Pulemiotčik Hans (tipo Artas ) gavo nauja diską – ir pavarė diskoteka. Pagrindinė daina buvo “Bites sukasi ratu” bz bz bz.
Štai tada Loreta pavirto undinė panėrė į marias ir ištraukė būtelė tekilos iš Vietinių Lietuviškų marių kaktusų. Sako gerti reikia taip: palaižyk kaimyną, įkask mokesčių inspektoriui, spjauk per petį (nepataikyk į vadovą), užpildyk FR0572, padaryk špagatą, išgerk, dar karta padaryk špagatą (kontrolinis špagatas ar reikia dar karta pakartoti procedūrą ar ne ), spjauti į mokesčių inspektorių (jei pataikai – gauni 2 šansą išgerti tekilos), pabučiuoti kaimyną, užkasti kaktusų. Taigi tekyla liejosi ratu ir nepastebėjom kaip atėjo vakaras (nesąmonė kažkokia sapnas tai buvo naktį, prie ko čia vakaras)

Nors nusileido Rūkas Artas tiesiog tragiškai nešalo. Užgrūdintas mokestinių negandų – jo neveikė drėgmė. Taigi išbėgom visi pabėgioti per jūrą (kaip raganos per sniegą) – Rezultatas akivaizdus – Pėdų vistiek nelieka.

Kažkaip stebuklingai išaušo rytas – žiūrim laivelis stovi – o ant jo Kapitonas, o Kapitonas Su kepure ir kelnėm, o kelnėse ..... (ne sapne nepapasakosi). Žodžiu kas galvoj, tas ir kelnėse. Žodžiu priviliojo mus į laivą ir kaip pavarė mus per bangas – buhalteriu – kompanija – vis stebėjosi – koks disbalansas – išgelbėjo mus tik ištiestos rankos principas, gervės ir undinės.

Čia aš kaip sušvilpiu, Modestas kaip spragteli pirštais, Loreta kai tripteli koja – atsirado stalas su juros gerybėmis: duona, agurkai, pomidorai, bananai, jūros kiaulių dešrelės ir ikrai – pasirodo buhalteriai ne tik skaičiuoja – jie valgo už 2 ir perkelia visa energiją į debetus/kreditus – Aš manau kad po Atominės elektrinės uždarymo tai galėtų būti alternatyvus energijos šaltinis. (tik pabudus supratau kad ir bandžiau valgyti – todėl kad pagalvė buvo apgraužta ir iš austi stiro pūkai).

Pavalgius užėjo noras ir su undinėm pabendrauti – patys drąsiausi buhai, Buhtelejosi į vandenį – dėl šios priežasties Jūros lygis pakilo (kuo rimtesnis buhas – to didesnes bangas jis kelia, gerai kad ne mokesčius). Pasidėjo agitacinė kompanija sutvarkyti apskaita Kaliningradui – mes aišku pradėtume nuo kasos tvarkymo ir mokėjimo pavedimu. Taigi raginami šio idėjos priplaukė prie didžiulio bokšto (kuris remiasi į dangų) – į kurią pusią Kaliningradas ir ar matosi jų Kasos knyga.

Agitacija buvo atidėta (iki kito sapno). Tai susėdom į laivą – kad įsibėgėjome kaip trinktelejomes į tiltelį taip ir pabudau – už 5 min. suskambėjo žadintuvas – Geras sapnas maloniai nuteikia darbui.

Na ka o dabar prie darbo. smile Geros visiems dienos.
D
Daivve 135
2004-07-19 10:16 Daivve
Bet tai galva turetu but kvadratine po tokiu sapnu smile
R
Rasida 2977
2004-07-19 10:21 Rasida
Ačiū, Wolf, už gerą nuotaiką pirmadienio ryte smile smile smile

Po tokio sapno galima ir prisipažinti: visus sapno herojus labai smile smile smile smile
R
ramioji 204
2004-07-19 10:29 ramioji 2011-09-11 03-27
...dar nemylintiems..

pats laikas Jus isimylet.. labai jau siltai bendraujat...
wolf wolf 11164
2004-07-19 10:47 wolf
:) Aš už saugią Meilę :) Jo mieli herojai - Tikiuosi prisisapnosite dar :) smile
A
andrinx 1126
2004-07-19 10:49 andrinx
Nu, Wolf, ir aš į tavo sapną patekau smile smile smile smile ........Nuotaiką kaiip pakėleiiii smile smile smile , nu tu ir talentas smile
artas71 artas71 12027
2004-07-19 11:03 artas71
smile

Klausyk, Wolf, čia gi gatavas scenarijus. Įvairiems gyvenimo atvejams ir vietovėms smile -ir Holywood'ui ir Šilutei.

P.s: jei kas, man pagrindinis trečio plano vaidmuo. smile
penelope penelope 2594
2004-07-19 11:03 penelope
O a6 maniau, kad andrinx kitos lyties...
smile smile smile smile smile smile smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui