keblumai del bedarbio pasalpos

V
vvycka 3
2013-04-10 13:33 vvycka
Sveiki,nezinau ar i sita tema rasau,bet noreciau buti isklausytas.Norejau suzinoti viena dalyka...Parasiau prasyma i seniunija,kad gauciau bedarbio pasalpa,na dar jos negavau,taciau dabar buvau isidarbines ir kita diena issidarbinau ( netaip suprasdamas praradau darba - .- ), zodziu dabar skambina is seniunijos ir praso jiems sumoketi visus pinigus kiek uzdirbau per ta diena.Kodel tureciau jiems sumoket?Mainais nieko negavau...Prase atnesti atlyginimo pazyma is darbovietes.Tai cia kaip suprantu pati darbo sutartis?Joje neivardinta kiek uzdirba zmogus per menesi,tik rasoma jog mokama viena,du kartus menesine alga.Butu malonu sulaukti pagalbos,aciu ! Beja buvo parasyta,jog reikiai informuot juos per menesi ivykus pasikeitimams,t.y isidarbinus...Taciau menesis dar nepraejes,jie patys su manimi susisieke.
2013-04-10 13:41 Luka_Paciolis
Na jus išklausyti tai galime, tačiau situaciją aprašėte labai neaiškiai ir padrikai.Todėl ką nors jums paaiškinti tiesiog neįmanoma, nes nėra aišku nuo kada seniūnija moka bedarbio pašalpas smile
Kad gauti bedarbio pašalpą reikia būti registruotam darbo biržoje ir tik darbo birža paskiria bedarbio pašalpą jei tokia priklauso. Nuo šių metų bedarbio pašalpas moka SODRA.
Toliau parašykite kur buvote įsidarbinę, t.y. ar seniūnija pasiūlė viešuosius darbus ar tiesiog susiradote darbą savarankiškai?
A
Ausvaa 280
2013-04-10 15:42 Ausvaa
Kiek suprantu kalba eina apie socialinę pašalpą, o ne bedarbio. Ir Jus seniūnijai nemokėsit nieko, tiesiog už tą dirbtą dieną Jums nemokės pašalpos. O į seniuniją reikia pristatyti PAŽYMĄ. Tiesiog turėsite nueiti į buvusią darbovietę ir paprašyti pažymos "Forma patvirtinta Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministro 2012 m. sausio 25 d. įsakymu Nr. A1-35", būtent šitos formos pažymos reikalauja seniūnijos.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui