mariska
8697
4   #1327807 2016-08-25 09:30 mariska

aiwita rašė:


Žūsta talentas... Rašyt ir rašyt tau. O tarpuose tarp rašymo kurti piešinius 5 žvaigždučių viešbučiams... smile o tu blaškaisi po pasaulį kalnų ligos kamuojama



tiesiog pradedu įsiklausyti ką kiti kalbą smile

kai kalnuose pagal 5 žv. viešbučio stilių košę paruošiau ir porcijas išdėliojau visi taip sužavėti liko, kad vos iš 3 km manes greitai nenuleido.... beveik ant rankų ...

Better than mountains can be only mountains.

www.youtube.com/watch?v=AYHB0Z4mEd0&index=9&list=RDEMs8WP6XVB3ElH4PsOtIT0jQ


aiwita
6106
1   #1327810 2016-08-25 09:55 aiwita

mariska rašė:


tiesiog pradedu įsiklausyti ką kiti kalbą smile


Žaviuosi, kai žmonės drąsiai keičia veiklos kryptį smile smile o neatidėlioja iki "kada nors"

Gyvenimas yra toks, kokį nori jį matyti. Viskas priklauso nuo požiūrio

KJurate
6603
1   #1327826 2016-08-25 11:06 KJurate
Supratau, kad kitais metais važiuojame į Panevėžį... man tinka
pradedu laukti

Mokymasis – tai patirtis. Visa kita – tik informacija. A. Einšteinas
861296231

mariska
8697
1   #1327831 2016-08-25 11:20 mariska
Įkliuvai, Aiwita, smile

Better than mountains can be only mountains.

www.youtube.com/watch?v=AYHB0Z4mEd0&index=9&list=RDEMs8WP6XVB3ElH4PsOtIT0jQ


KJurate
6603
1   #1327843 2016-08-25 11:36 KJurate
iš susitikimo supratome, kad Panevėžyje Aiwita yra vienintelė buhalterė, tad puiku, kad ji iniciatyvos imasi, be to žinome, kad turi dvaruose pažinčių :)

Mokymasis – tai patirtis. Visa kita – tik informacija. A. Einšteinas
861296231

aiwita
6106
1   #1327883 2016-08-25 13:54 aiwita
Uoj, mergaitės... smile Sakyčiau nesąžininga taip užsipulti naujokus.... smile
Pirmą kartą atvažiavau, net neturėjau galimybės sudalyvauti iki galo smile Nežinau nei papročių, nei įpročių...
Leiskit dar bent vieną kartą tiesiog sudalyvauti, kojeles apšilti smile
O beje, kaip supratau, sekantis susitikimas jau turėtų vykti užsienyje smile

Gyvenimas yra toks, kokį nori jį matyti. Viskas priklauso nuo požiūrio

urtele
13549
#1327886 2016-08-25 14:04 urtele

aiwita rašė:


iki galo smile Nežinau nei papročių, nei įpročių...


Galas ir yra galas, nieko ten įdomaus nebūna smile O dėl įpročių, kai kuriuos , juk ir keist galima. smile

aiwita
6106
#1327887 2016-08-25 14:08 aiwita

urtele rašė:


O dėl įpročių, kai kuriuos , juk ir keist galima. smile


Kai kuriuos ne tik galima, bet ir būtina. Bet kai kuriuos reikia labai saugoti. O aš juk nieeeeeko nežinau

Gyvenimas yra toks, kokį nori jį matyti. Viskas priklauso nuo požiūrio

Tininga
49870
4   #1327888 2016-08-25 14:11 Tininga

urtele rašė:


Galas ir yra galas, nieko ten įdomaus nebūna smile

Dar ir kaip būna! Šiuo atveju "galas" buvo rūsys, iš kurio išėjome su glėbiais skanaus vyno butelių smile smile



urtele
13549
#1327890 2016-08-25 14:14 urtele

Tininga rašė:


Šiuo atveju "galas" buvo rūsys,



O aš pagalvojau, kad žingsnis iki lovos smile

Tininga
49870
#1327892 2016-08-25 14:17 Tininga

urtele rašė:


O aš pagalvojau, kad žingsnis iki lovos smile

Neee, kur jau čia galas smile Tik tarpinė stotelė smile



mariska
8697
1   #1327934 2016-08-25 16:30 mariska

aiwita rašė:


O aš juk nieeeeeko nežinau



Antra dieną būna taip:

kažkas bando prabusti
kažkas bando neužmigti po bemiegės nakties
tam reikalinga kava

Poto ramus aptarimas kas vyko naktį. Ir ką norim prisiminti ir ko ne.

Gali būti dar viena ar kita pramoga.

Poto apsikabinimai masiniai t.y. atsisveikinimas

ir skirstomes

Easy

Better than mountains can be only mountains.

www.youtube.com/watch?v=AYHB0Z4mEd0&index=9&list=RDEMs8WP6XVB3ElH4PsOtIT0jQ


Tigre74
828
#1327941 2016-08-25 17:16 Tigre74

mariska rašė:



aiwita rašė:


O aš juk nieeeeeko nežinau



Antra dieną būna taip:

kažkas bando prabusti
kažkas bando neužmigti po bemiegės nakties
tam reikalinga kava

...


būna, kad prireikia rimčiau, - tada reikalinga kopūstienė arba dar geriau charčio smile

mariska
8697
1   #1327943 2016-08-25 17:50 mariska

Tigre74 rašė:



būna, kad prireikia rimčiau, - tada reikalinga kopūstienė arba dar geriau charčio smile



nedrįsau to parašyti smile

Better than mountains can be only mountains.

www.youtube.com/watch?v=AYHB0Z4mEd0&index=9&list=RDEMs8WP6XVB3ElH4PsOtIT0jQ


Tininga
49870
4   #1327944 2016-08-25 18:03 Tininga
O man labai patiko šio susitikimo pusryčiai, kuomet visi lyg viena šeima vėl susėdome prie bendro stalo, apkrauto skaniu maistu, dalis produktų naminės gamybos, daržovės ką tik iš daržo... O desertui - vynuogės tiesiog nuo vynmedžių šakų smile
Šįsyk neprireikė jokių kopūstienių smile


aiwita
6106
1   #1327949 2016-08-25 19:50 aiwita

Tininga rašė:


O man labai patiko šio susitikimo pusryčiai, kuomet visi lyg viena šeima vėl susėdome prie bendro stalo, apkrauto skaniu maistu, dalis produktų naminės gamybos, daržovės ką tik iš daržo... O desertui - vynuogės tiesiog nuo vynmedžių šakų smile
Šįsyk neprireikė jokių kopūstienių smile


ojej ojej kiek praradau...... smile

Gyvenimas yra toks, kokį nori jį matyti. Viskas priklauso nuo požiūrio

Tininga
49870
1   #1327950 2016-08-25 19:53 Tininga

aiwita rašė:


ojej ojej kiek praradau...... smile


Sakyčiau - praradai... Buvo labai geras rytas. smile


tomukas
4475
#1328018 2016-08-26 12:50 tomukas
Gal kas turi receptą charčio, kuri buvo gaminama per kažkurį tai meetą. Jau nebepamenu kur jis buvo.

Petronele
18347
3   #1328022 2016-08-26 13:15 Petronele

tomukas rašė:


Gal kas turi receptą charčio, kuri buvo gaminama per kažkurį tai meetą. Jau nebepamenu kur jis buvo.


kaip galima pamiršti?! Prie Vilniaus jis buvo, Loreta13 virė, o receptas šitas:

Loreta13 rašė:


Nėra visai teisinga, bet išties skani.
Tam reik labai nedaug.
Bet reik poros specialių priedų
- "Charčio" prieskonių - yra Maximose, firma "Avokado"
- aštrioios adžikos. Kuo aštresnės. Man tinka "Valdorfo" aštrioji.

O toliau labai paprasta.
Mėgstamą mėsą (aviena, ar jautiena, ar kiaulienos šonkauliukai) pamarinuoju iš vakaro.
Čia jau kaip patinka - soja, prieskoniai, ar tik druska ir česnakas.
Kitą dieną apkepinu ir verdu ilgai.
Šiek tiek prieskonių. (mėgstamų)
Pora lauro lapelių, keletas pipiriukų.
Kol mėsytė krenta nuo kaulo.
Dedu tik dvi daržoves - saldžią papriką (dvi nemažas vidutiniam puodui) bei svogūnus. (kokius tris, keturis vidutinius)
Ir papriką ir svogūnus pakepinu ir sudedu, kai mėsai lieka virti apie valandą.
Likus pusvalandžiui sudedu charčio prieskonius bei ryžius (kai kas mėgsta bulves, bet man tai tik ryžiai)
Nerealiai pakvimpa:))
Visas namas kvepia.
Visai pabaigoje - pora šaukštų aštrios adžikos.
Daug išspausto česnako.
Nevirinu to česnako.
Tiesiog išspaudžiu ir išjungiu puodą.
Kvapas tampa visiškai nerealus...
Kapotų petražolių įmetu jau išjungus.



tomukas
4475
#1328025 2016-08-26 13:24 tomukas
Aš turiu pastabų mėsos marinavimui. Esminis - marinuojant nereikia dėti druskos, nes druska ištraukia drėgmę ir mėsa pasidaro sausesnė. Taigi druską reikia dėti tik prieš kepimą arba net po jo.

Marinavimams "iš vakaro" irgi nelabai pritariu. Mėsa turi būti mėsos skonio, o ne marinato. Todėl pakanka prieš kepimą/virimą valandą palaikyti prieskoniuose, o para tai jau labai daug. Marinavimas nesuminkština mėsos, o tik pakeičia jos skonį.

Dėl charčio recepto - pamenu buvo naudojami "Khmeli suneli" prieskoniai.

Diskusijos

Kas prisijungęs?

Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis