Prašymas atleisti iš darbo ir susirgimas kitą dieną, atidirbimas

B
Butrimas 2
2017-05-17 18:16 Butrimas
sveiki, kadangi darbdavys vėluoja mokėti algą ir prasidėjo įvairūs kabinėjimaisi lygioje vietoje svarstau galimybę išeiti iš darbo. Alga yra juoda, todėl nesinori gauti tik 'ant popieriaus' kiek parašyta išėjimo metu. Matęs ne vieną atvejį savo akim, kaip nešvariai atleidžiami praeityje buvę darbuotojai (jiem sumokama tik popierinė alga ir po konfliktų ir žeminimų tada išeina).

Todėl noriu apsidrausti. Ar įmanomas toks variantas, kad pateikus prašymą išeiti, tada prasideda 14d. laikotarpis, tačiau kitą dieną aš pasiimu biuletenį porai savaičių ir taip neperduodu savo darbų ir visų kitų dalykų, neapmokau kito kandidato ir darbdavys tada papultų į labai keblią padėtį. Tarsi jį laikyti įkaitu, kol su manim nebūtų pilnai atsiskaityta? Po atsiskaitymo tikrai neturiu jokių problemų kažką apmokyti ir viską perduoti. Su viena darbuotojai taip ir buvo, tačiau kaip ten baigėsi nežinau.

Laukiu Jūsų patarimų. Ačiū.
Tininga Tininga 50021
2017-05-17 18:33 Tininga
Galite, kas gi galėtų uždrausti? Tos 14 darbo dienų - tai įspėjimo terminas, o jo metu galima ir sirgti, ir atostogauti, ir pan.
B
Butrimas 2
2017-05-18 17:27 Butrimas

Tininga rašė:
Galite, kas gi galėtų uždrausti? Tos 14 darbo dienų - tai įspėjimo terminas, o jo metu galima ir sirgti, ir atostogauti, ir pan.


Aišku, dėkui smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui