Išleidau mokesčius

V
victus 1
2019-01-29 15:39 victus
Sveiki,

Taigi turiu tokią situaciją:
Užsiimu individualia veikla ir už 2018 metus turėsiu sumokėti ~9500EUR (4k EUR - VMI, 5.5k EUR - SoDra) mokesčių. Problema tik tokia, kad praradau pagrindinį klientą, atsargų neturėjau ir baigiu "pravalgyti" mokesčių pinigus. Vargstu vargą su depresija ir kalnu kitų psichologinių problemų ir nelabai galiu/noriu atsistoti ant kojų.

Klausimas būtų: kaip būtų protingiausia/racionaliausia pasielgti jei nesugebėsiu atrast naujo pajamų šaltinio iki gegužės? (kas labai tikėtina. 10k EUR nesimėto)
Svarstau vykti į Angliją, nes kaip suprantu ten anstoliai (lengvai) nepasieks. Ir ten kažkaip po truputį susitaupyt ir atiduot tuos mokesčius.
Bet gal yra kažkokių kitų variantų, kad nereiktų bėgti slapstytis kaip kokiam nusikaltėliui? smile
Šiek tiek pagooglinus, radau, kad galima atiduoti dalimis. Bet turi VMI įrodyti, kad galėsi atiduoti dalimis. Tai čia gaunasi, kaip ir paskolos ėmimas iš VMI? Nelabai įsivaizduoju, kaip aš jiems turėčiau tai įrodyti jei kurį laiką jau jokių pajamų neturiu. Ir kaip su VSD/PSD? Ar įmanoma tas pats?
V
virbuh 8106
1 2019-01-29 20:15 virbuh
Sveiki. Liūdnas reikalas, bet. Mano klientas turėjo skolų sodrai, VMI, aišku užbokavo visas sąskaitas. Padirbėjo be dokumentų, atidavė...... Kreipkitės į sodrą irgi gali dalimis atidėt
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui