Juridinių asmenų registras

linda linda 310
2003-11-17 15:58 linda
"Respublikos Vyriausybė nutaria:

1. Įsteigti Juridinių asmenų registrą.
3. Nustatyti, kad:

3.1. Iš Lietuvos Respublikos juridinių asmenų registro įstatymo numatytų informacinių sistemų į Juridinių asmenų registrą automatiškai perkeliami šie juridinių asmenų duomenys: kodas, pavadinimas, teisinė forma, buveinė (adresas), veikla, teisinis statusas, duomenys apie vadovą, įregistravimo data, išregistravimo data.

3.3. Perkėlus šio nutarimo 3.1 punkte nurodytus duomenis Juridinių asmenų registre juridiniam asmeniui, filialui ar atstovybei automatiškai suteikiamas naujas kodas, kurį juridinis asmuo, filialas ar atstovybė privalo naudoti nuo naujo registravimo pažymėjimo išdavimo dienos. (...) Be kitų pažymėjime nurodomų duomenų, nurodomas ir iki Juridinių asmenų registro veiklos pradžios suteiktas juridinio asmens kodas. Nuo naujo registravimo pažymėjimo išdavimo dienos buvęs juridinio asmens kodas gali būti naudojamas tik teikiant duomenis iš Juridinių asmenų registro."

Valstybės žinios,2003, Nr. 107-4810


Na, va, dabar visus "apženys": turėsim dvigubas "pavardes" - seną ir naują kodą. O kiek painiojimų bus, kol darbuotojai pripras... Mes adresą pakeitėm 2001 m., tai dar dabar kai kuriems "šauna" pasiųsti registruotus laiškus ten, kur mūsų seniai ir pėdos ataušę.
Be to, labai abejoju, kad tuos pažymėjimus išsiuntinės paštu ar pristatys kurjeris, eisim atsiiminėti kaip geručiai. Paguoda, kad negreit.
wolf wolf 11164
2003-11-17 16:59 wolf
Tai kaip jau čia reikia pradėti skaičiuoti tuos 6 mėn. po kurių reikės reikalauti paramos gavėjos statuso jei norėsi suteikti parama ar dar ne ?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui