Įvairiausios dietos

D
Dia 18
2004-04-28 17:28 Dia
Tomukai Tomukai smile ai ja jai smile . Turiu ir as viena toki ekzemprioriu. Sako nu ko tu taip to svoriu nenumeti. Sako: begioti tau aplink kvartala reikia o ne dietu laikytis. Nu ir ka? Einu kas antra diena i dzima ir ka? Vistiek tas svoris kaip tokspat taip tokspat ir kad sportuoju o ne varnas saudau smile
Tu manai kad cia svori numesti tai zuikio dainos smile
Yra vyru kurie nori svorio priaugti ir nieko jiems neiseina, juk taip paprasta atrodo priaugti, bet va irgi visokius baltymus ir dietos laikosi ir dar ratabolilus leidziasi. Cia nieko nepakeisi, tokia zmogaus konsistencija.
Ulita Ulita 1818
2004-04-28 17:37 Ulita
Dia rašo:

Cia nieko nepakeisi, tokia zmogaus konsistencija.[/quote]

Tikra teisybe. Kaip gamta sutvarkė, taip ir bus. Nes visi svorio metimai laikinas dalykas. Tik savęs kankinimas.
Kitas dalykas - tai apsileidimas. Užtat Tomukas protingai ir patarė :nepersivalgyti, pajudėti smile , t y neapsileisti. Sekmes smile
S
Soffy 9075
2004-04-28 17:49 Soffy
Tai ir nesikankinkit:). Nusipirkit labai gražių rūbų, gražių batelių, puikus makiažas, nuostabūs nagai, kam rūpės tas svoris smile smile ?
Bet dažniausiai moterys vaikšto kokį maišą bulvinį apsivilkusios, ir atrodo prastai, aišku. Ir įsivaizduoja, kad suliesėjusios atrodys geriau. O geriau tik komplekse gali būti. Kai gražiai atrodai, tai ir valgyti mažiau norisi:). Ne nuo to krašto pradedame:).
Ulita Ulita 1818
2004-04-28 18:02 Ulita
Matai, Soffy, mes galvojam,jeigu būsim lieknesnės, gražesnės, tai būsim ir laimingesnės. Ir neusprantam, kad laimė visai kitus kriterijus pasirenka. Jai tie keli kilogramai netrukdo. Aš pažįstu vieną storą moteriškaitę. Ji visada linksma, optimistė, ir man labai graži... smile
Tik dar kartą pasikartoju - apsileidusi moteriškė niekada nebus graži. smile
Todel nepakenks truputį mažiau valgyti, truputį daugiau judėti ir truputį daugiau prisižiūrėti... O kankine būti neverta.... Čia mano nuomonė. Ir ji gali skirtis nuo kitų smile
S
Soffy 9075
2004-04-28 18:09 Soffy
Būna taip - gaila pirkti gražių rūbų, dabar esu stora, kai suliesėsiu. O suliesėti neišeina:). Tai ir vaikšto pati savimi nepatenkinta:). O tiek nedaug reikia - mylėti save ir viskas. Aš tai sau esu pati nuostabiausia, gražiausia, iš vis nepakartojama:). Vienintelė visatoje:).
Mes visos esame vienintelės, tik kai kada tai pamirštame smile .
P
pepse 78
2004-04-28 20:10 pepse
Sako reikia pirkti rūbą šiek tiek mažoką, tada atsiranda pretekstas svoriui numesti. Aš pernai vasarą nusipirkau sijoną, kurį vos susegti galėjau smile , va galvoju tai tikrai dabar jau svori numesiu, numečiau aišku į priešingą pusę smile . Dabar jau šis sijonas pakankamai laisvas. smile . O visi patarimai atrodo yra geri kol pats su tuo nesusiduri. Juk ir aš ir pakankamai judu (pabandyk 3 vaikus sužiūrėti nejudėdamas ir dar su krūva darbų susidorot smile ) ir prisižiūriu pakankamai ir amžinai geros nuotaikos esu, kurią su malonumu daliju aplinkiniams, bet va sugalvojau kad vėl noriu numesti tą svorį ir viskas (ir taškas) smile numesti ne dėl kažko tai , o pati dėl savęs, nors man ir taip gyventi smagu, bet NOOORIUU, ir manau kad dauguma nori , ar ne??? smile (moterys visada kažko nori......)
F
Floira 96
2004-04-29 08:48 Floira 2011-09-11 03-24

Kalijola rašė: smile Tai kaipgi visdėlto yra ar apsimoka grti tas žaliosios arbatos kapsules ir kiek jos tiksliai kainuoja ar virš 30 Lt. ar virš 60 Lt.
Kas naudojot apie mėnesį atsiliepkit ir parašykit savo nuomones. smile Prašau....


smile gerk žalią arbatą ir efektas tas pats bus smile
K
Kalijola 508
2004-04-29 11:04 Kalijola
Floira, ko taip be jokios nuotaikos ir taip griežtai. smile
K
Kalijola 508
2004-04-29 11:11 Kalijola
smile Žinot, svoris ir apimtys tikrai nedaug ka pasako.
Šiandiena atsikėliau anksčiau, tad nusprendžiau truputi pasipuošti. Apsirengiau nekasdieniškai, pasdariau šukuoseną ir ką jūs manote, jau važioudama į dabarbą pamačiau, kad daug kas atkreipia dėmesį, o darbe taip pat susilaukiau komplimentų. Taip jau būna, kai tingi ir galvoji, ai man ir taip gerai, eini į darbą su kasdieniais drabužiais bei nutysusiais plaukais, tada viskas atrodo taip pat blankiai kaip ir pati. Tad siūlyčiau visoms susitempti.
M
miele 27
2004-04-29 11:29 miele
Sveikos mergaitės,
Gal kam bus įdomu sužinoti. Aš jau trečia diena po kopūstienės dietos. Laikiausi tos dietos(bet labai sąžinigai) septynias dienas. Per tą laiką nukrito tik 3Kg...Bet puikiai jaučiuosi! Dabar įgavau valios. Ir toliau stengiuosi prisilaikytis t.y pusryčiai lengvi, pietūs normalūs, vakarienė lengva. Aišku atsisakiau bulvių.Bet prie kavos leidžiu sau ką nors saldaus(vieną šokoladinį saldainį).Nežinau ar taip ilgai ištversiu.
O dietos laikiausi, kadangi tikiu, kad tai organizmui į naudą išsivalyti po žiemos.
Linkiu jums sėkmės!
D
Dia 18
2004-04-29 19:26 Dia 2011-09-11 03-24

Kalijola rašė: smile Žinot, svoris ir apimtys tikrai nedaug ka pasako.
Šiandiena atsikėliau anksčiau, tad nusprendžiau truputi pasipuošti. Apsirengiau nekasdieniškai, pasdariau šukuoseną ir ką jūs manote, jau važioudama į dabarbą pamačiau, kad daug kas atkreipia dėmesį, o darbe taip pat susilaukiau komplimentų. Taip jau būna, kai tingi ir galvoji, ai man ir taip gerai, eini į darbą su kasdieniais drabužiais bei nutysusiais plaukais, tada viskas atrodo taip pat blankiai kaip ir pati. Tad siūlyčiau visoms susitempti.


Visiskai pritariu tavo nuomonei Kalijola! As pati vaikstau kaip kaliause visas dienas nei susisukavus nei pasidazius cia londone nieks i tave nekreip demesio kaip ar tu busi apkleckuotais rubais ar susiriebalavusiais plaukais smile
Bet kaip tik susitvarkai, truputuka pasigrazini, tai tikrai daug komlimentu sulauki smile o tai tikrai pakele pasitikejima savimi, ir nuotaika buna nuostabi smile

Pabandykite paneles smile
S
Soffy 9075
2004-04-29 19:41 Soffy
Ką tik vienai panelei perskaičiau Jūsų patarimą:). Tai jinai sako, kad tik nemėginkit puoštis ir šypsotis Londone, nes tokių komplimentų, kuriuos išgirsite, Jūs tikrai nenorite išgirsti:). Jau geriau kleckiuota ir riebaluotais plaukais, sveikesnė būsi:).
P
pepse 78
2004-04-29 21:59 pepse
Ačiū dievui kad mes Lietuvoj tai galim be baimes puoštis ir šukuotis ir klausytis tikrų komplimentų smile
tomukas tomukas 4504
2004-04-29 23:25 tomukas
Konkurencijos taryba, posėdyje išnagrinėjusi atlikto tyrimo išvadas ir išklausiusi reklamos davėjo paaiškinimus, vadovaudamasi Reklamos įstatymo nuostatomis, priėmė nutarimą dėl UAB "Porektus" skelbtos reklamos. Lietuvos dienraščiuose ir jų prieduose šios bendrovės išsamiai propaguoto Margaritos Drozd lieknėjimo metodo reklamos kai kurie teiginiai pripažinti klaidinančia reklama. Už klaidinančios reklamos naudojimą ir kitus neatitinkančius Reklamos įstatymo reikalavimų veiksmus Konkurencijos taryba UAB "Porektus" skyrė 30 000 Lt piniginę baudą. Bendrovė taip pat įpareigota nedelsiant nutraukti nurodytos klaidinančios reklamos naudojimą bei nustatytu būdu paneigti skelbtą klaidinančią reklamą apie M. Drozd lieknėjimo metodą tuose leidiniuose, kuriuose ji buvo išspausdinta.

Konkurencijos taryba, savo iniciatyva atlikusi tyrimą, konstatavo, kad UAB "Porektus", reklamuodama M. Drozd lieknėjimo metodą, naudojo teiginius, kurių teisingumo negalėjo pagrįsti duomenimis. UAB "Porektus", nurodydama, kad naudojant reklamuojamą metodą kūno masė sumažės 3-5 kg. per savaitę pirmąsias 4 savaites ir paskui 2-3 kg per savaitę, galėjo tikslingai skatinti tam tikrą dalį vartotojų, siekiančių sulieknėti, užsisakyti reklamuojamą metodą ir tokiu būdu veikti jų ekonominį elgesį. Naudodama klaidinančią ir įrodymais nepagrįstą informaciją apie reklamuojamo M. Drozd metodo galimybes, UAB "Porektus" pažeidė Reklamos įstatymo reikalavimus. Kita vertus, reklaminiuose straipsniuose apie šį metodą bendrovė praleido informacijos dalį, kuri svarbi vartotojų apsisprendimui. Vartotojams pakankamai svarbi buvo praleista informacija apie kai kuriuos šio metodo ypatumus.Vartotojai turėjo žinoti, kad pasirinkus M. Drozd lieknėjimo metodą, jiems siūloma pirkti prekė bus 100 psl. knygelė, o sudėtinė metodo dalis bus žaliosios arbatos kapsulės, kurias reikėtų vartoti, norint sulieknėti pagal siūlomą metodą. Vartotojai turėjo būti informuoti, kad už žaliosios arbatos ekstrakto kapsules reikės papildomai sumokėti 69 arba 99 litus priklausomai nuo kurso. Siekiantiems sumažinti antsvorį žmonėms taip pat turėjo būti suteikta informacija apie tai, kad pagal šį metodą teks laikytis produktų derinimo ir kitų taisyklių. Vartotojų ekonominiam elgesiui

įtakos kaip tik galėjo turėti nepateikta informacija, kad užsisakius reklamuojamą M. Drozd metodą atsvoriui sumažinti, teks papildomai išleisti pinigų bei laikytis mitybos ir kitų taisyklių.

Konkurencijos taryba nori atkreipti vartotojų dėmesį, kad pastaraisiais metais, vadovaujantis Reklamos įstatymo reikalavimais, teko ne kartą bausti bendroves už produktų, skirtų antsvoriui sumažinti, klaidinančią reklamą. 2003 m. 5 tūkst. litų bauda buvo skirta UAB "Biogloba" už preparato lieknėjimui "Slim Caps" reklamos klaidinančius teiginius, o 2002 m. klaidinančiais buvo pripažinti UAB "Deilena" arbatos "Suliesėk. Natūra 1" reklamos teiginiai.
K
Kalijola 508
2004-04-30 08:12 Kalijola
Vau Dia tu randiesi Londone. Sako ten labai daug nutukusiu žmonių, tad manau ir kompleksuoti tikrai nereikėtų.
Žinai, kai buvau nuvykusi į Amsterdamą, tai ten jaučiausi tiesiog puikiai, nes aplink tokios pilkos ir neišvaidžios panos ir moterys vaikščiojo. Pasikalbėjus su užseniečiais, jie pasakė, kad tokių pasitempusių ir gražiai atrodančių žmonių kaip Lietuvoje ir nepamatysiu.
K
Kalijola 508
2004-04-30 08:15 Kalijola
O kas liečia Margaritos Drozd reklamą, tai mano nuomone bauda tikrai permaža. Būtų mano valia aš tokią baudelę uždėčiau.... smile , kad daugiau kas nors bijotų tokią melagingą reklamą skleisti. smile
vikijel vikijel 306
2004-04-30 08:23 vikijel
Oho, Tomuk. Ačiū už informaciją. Na, dabar man vyras neaiškins kad tos M.Drozd metodas vertas dėmsio.
N
Natalija1 419
2004-04-30 08:38 Natalija1
Sveikos mergaites smile .
Noriu pasidalinti ir savo patirtimi.
Pries 4 metus netycia papuoliau i didziuli rengini Miunchene, kuriame buvo kalbama apie dietologija. Kalbejo mokslininkai ir pristatinejo naujus lieknejimo produktus. Ju buvo parodyta pakankamai daug, bet ir kainos buvo padorios.
Nusipirkau tik arbata lieknejimui (kaina apie 150 Lt menesiui)
Efektas buvo super 10 kg per menesi.
Tada prie arbatos nusipirkau dar siulomu vitaminu. Ir numeciau dar 8 kg.
O paskui isgeriau dar 4 bonkutes tos arbatos.
Bendroje sumoje per 5 menesius numeciau 23 kg.
Ir svoris stabilizavosi. Buvau laiminga kaip....
Bet vat koks dalykas, po gimdymo svoris grizo.
Dabar intensyviai vel ieskau tu platintoju ir nesurandu.
K
Kalijola 508
2004-04-30 08:42 Kalijola
Tiek vartojusi galėtum pavadinimą parašyti arbatos ir vitaminų, gal mes ką nors žinosime, o jei ne tai visi pasidomėsime ir gal kas ras naudingos informacijos, juk dabar tokie laikai interneto puslapiuose gali atrasti viską... smile
D
DaivaP 5457
2004-04-30 08:59 DaivaP 2011-09-11 03-24

Kalijola rašė: Vau Dia tu randiesi Londone. Sako ten labai daug nutukusiu žmonių, tad manau ir kompleksuoti tikrai nereikėtų.
Žinai, kai buvau nuvykusi į Amsterdamą, tai ten jaučiausi tiesiog puikiai, nes aplink tokios pilkos ir neišvaidžios panos ir moterys vaikščiojo. Pasikalbėjus su užseniečiais, jie pasakė, kad tokių pasitempusių ir gražiai atrodančių žmonių kaip Lietuvoje ir nepamatysiu.

Amsterdame buvau Raudonųjų žibintų kvartale. Tai ten tiek pasitempusių ir gražiai atrodančių panų, kad oj, oj, oj.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui