Finansinės analizės programelė

I
iliandr 1
2004-02-10 17:26 iliandr 2011-09-11 03-20
Sveiki,
mane labai domina kokia nors programelė palaikanti tam tikrų finansinės analizės rodiklių apskaičiavimą arba pati atliekanti šią analizę pagal tam tikras metodikas.

Ar iš viso tokios egzistuoja? Ar iki šiol visa liaudis priversta Excell'iu naudotis skaičiuojant vertikalias ir horizontalias analizes ir šiaip kitus finansinius rodiklius?

Iš anksto dėkoju.

[b][/b]
artas71 artas71 12027
2004-02-10 20:27 artas71
Ką mačiau - mačiau ir dirbau su "Hyperion" - atlieka vertikalią ir horizontalią įmonės analizę, suskaičiuoja daugelį finansinių rodiklių.
Kas gerai -išmeta klaidų protokolą: jeigu tarkim kažkur išlaidas
paskirstai neteisingai ( t.y ne pagal iš anksto nustatytą metodiką)
pagal kaštų centrus; jeigu kitais pjūviais nesutampa pajamos- ttarkim pajamos pagal veiklas ir kitas pjūvis - pagal projektus, dar kitas pjūvis pagal padalinius. Taip saka, visi kampai turi sutapti. Sudėtinga, turinti daug galimybių programa.
Ką siūlo demo - nežinau..
www.hyperion.com/products/downloads/

Kita - lietuviška Labbio "Analizė" - priedas prie ApskaitaII arba prie ApskaitaIII. Geriau už Exelį- darai importą duomenų iš "Apskaitos"
programos, o tada aprašinėji tau reikalingus rodiklius, grupuoji, sumuoji, dalini, konsoliduoji (turėjom dukterinę) ir visą išvestinę bla bla bla sukrauni į gražiai sumodeliuotą lenteliukštę. Kadangi prašo ohoho pinigėlių už lentelių, ataskaitų ir analizių sudarymą, pramokau pats.
www.apskaita3.lt/mod_richtext.php?pid=180
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui