Pranešimas apie buveinės pasikeitimą

KJurate KJurate 6546
2016-12-23 00:32 KJurate
Privaloma
5d.d.
J
jorja 1932
2023-12-14 10:10 jorja
Sveiki,
Nuomuojamės patalpas padaliniui veikti iš įmonės A, kuri visą pastatą išsinuomavusi iš įmonės B. dabar pildau FR0791A, sakykit kaip nurodyt ties patalpų nuosavybe:
ar Nuomojama?
ar Subnuomojama?
Z
zvalgos 2
2024-01-21 16:08 zvalgos
kai steigėme įmonę, įregistravome jos adresą pas fizinį asmenį. tas asmuo jau senai ten negyvena, bet iki šiol buvo ramu. tačiau patalpų savininkai ant namo pasistatė saulės kolektorius ir kadangi ir jie dar savo įmonę užregistravo tuo adresu, paramai gauti kliūna kad tuo adresu veikia dvi įmonės. taigi mes turime išsikraustyti.

kito adreso neturime. akcininko gyvenamo namo adresu paaiškėjo kad irgi negalime registruoti, nes namas registrų centre skaitosi kad turi dar kelis bendrasavininkus, su kuriais nenorima turėti reikalų dėl tam tikrų dalykų, o ir patys zinome, kiek problemų kai reikia pastoviai visų parasu prasineti.

Beliko adresas pas giminaitę, bet ji gyvena visai kitame mieste. Kaip suprantu aš galiu registruoti įmonę viename mieste, bet veiklą vykdyti kitoje (iš esmės mano veikla prie kompiuterių ir fizinė buveinė man nesvarbu). Bet iškilo problema: ar nekils kokių nors problemų tam žmogui? įmonę tuo adresu registruočiau nemokamai, naudočiausi nemokamai, niekas jokių pajamų iš to negautų. Ar nebus kokių problemų paskui tam fiziniam asmeniui ar man, kad atsiras kokie nors mokesčiai ar dar kokios nesąmonės? mokėti tikrai neišgaliu, ir juo labiau už nieką valstybei palikti pinigų irgi nenoriu. nes ir taip ta įmonė daugiau tik iš seno veikia, kad galėčiau sąskaitas išrašyti už reklamą. todėl kiekvienas centas svarbus. ir bankrutuoti iš to nesinori, jei atsiras nenumatyti mokesčiai.
Gita1 Gita1 8371
2024-01-21 18:27 Gita1
O kodėl neregistruojat adreso ten kur parduoda registraciją? Mačiau reklamą, kad kiekvienam mieste, berods per 15 min... Brangu ten labai?
Z
zvalgos 2
2024-01-21 19:33 zvalgos

Gita1 rašė:
O kodėl neregistruojat adreso ten kur parduoda registraciją? Mačiau reklamą, kad kiekvienam mieste, berods per 15 min... Brangu ten labai?



visur mokėti reikia :) plius dar reikia savo miestelį atrasti, ne visur yra. bet dėkui už idėją. labiau pasigilinsime
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui