Diplominis darbas

D
Dimitrijus 19
2010-01-30 10:10 Dimitrijus
Laba diena rasaų diplominini darba apie draudimo imones ekonomine analize. As nesu niekada susidures su draudimo imoniu balanu ir pelno nuostolio ataskaita. Gal but kas turi medizagos apie balanso ir pelno ataskaitos ssudarymo principus draudimo imoneses bei staipsniu paaiskinimai kam is ko ir kur :). Taip pat gal yra zmoniu, kurie galetu man pravesti paskaita apie draudimo imoniu apskaita? (aisku uz atitinkama atlygi). Palieku savo el. pasta ir tikiuosi sulaukti atsakymo: postdima@gmail.com.
Samajana Samajana 6091
2010-01-30 11:28 Samajana 2011-09-11 06-36

zivile26 rašė: sveiki, turiu parašyt diplomini tema "veiklos sąnaudų mažinimo galimybė x įmonėje", tik susidūriau su šokia tokia problema, labai jau mažai literatūros apie veiklos sąnaudas, pagrinde pačiolis, nors ir ten tas pats per tą patį, gal kas žinot, ar teko susidurt su kokiais straipsniais, ar kokiomis knygomis, kur apie tai rašytų. Būčiau labai dėkinga. smile

O tai X įmonė nėra kokia tai konkreti veikiantgi įmonė? Jeigu tai yra konkreti įmonė, Pačiolio literatūra nepadės.Turi susirašyti visas jos veiklos sąnaudų punktus ir kedenti kaip jas kiekvieną konkrečiai galėtum pamažinti. Jeigu įmonė gamybinė, stenkis mažinti produkto savikainą ieškodama pigesnių komplektavimo gaminių ir diegdama našesnius įrenginius, ir ieškok valstybei mokamus mokesčius kaip optimizuoti.
Sakysi nežinau...viskas jau ten "suoptimizuota" iki iki...Nesvarbu...niekas tavęs netikrins...
Duodu PVZ. Įmonė gamina koldūnus...deda lietuvišką mėsą. Kuris kainuoja X litų.Parašai, kad tai labai neekonomiška... smile daug geriau vežtis iš lenkijos.Pasiremi skaičiais skelbiamais kokios ŽUIKVIC arba statistikos departamento...pirkimų pasiūlymais ar dar kokiais tai šaltiniais besiremdama.
Suskaičiuoji kiek tai kainuotų tavo siūlomu metodu.Ir nesvarbu kad taip įmonė nedaro...svarbu ,kad tu žinai, kaip ieškoti kelių išėjimui iš susidariusios padėties.
Antras .Keiti įrengimus.Tavo įmonėje sakykim dirba vienas nenašus įrengimas ir 15 jį aptarnaujančių asmenų.Viskas.Išsyk taikai pelno mokesčio 46(1) straipsnio teikiamą lengvatą ir atnaujini įrengimus.Išsyk sutaupai mokėtino pelno mokesčio , nupirkusi įrengimus atleidi 10 darbuotojų smile... sutaupai VSD ,, Garantinio f.mokesčių .Viską suskaičiuoji tvarkingai...Dar skaitykim tavo įmonė privalo mokėti pakuotės mokestį...Nesvarbu iš tikrųjų ar ji moka ar ne. Tu rašai ,kad moka.Bet pagal" pakuotės" įstatymą yra būdų kaip jo nemokėti...Jeigu įvykdai pakuotės tvarkymo užduotis( tarpininkai už mokestį aprūpina pažymomis apie sutvarkytą pakuotę) .Visą tai pateiki kaip savo pasiūlymą įmonei ,kaip pamažinti "pakuotės" mokestį...žodžiu
...jau neturiu kada daugiau smile
G
grazinka14 21
2010-03-01 19:57 grazinka14
Sveiki. Rašau finansų magistrinį darbą, labai reikia pagalbos. Gal kas žinote žmogų, kuris rašo tokius darbus (trūksta teorijos apie 15 puslapių, niekaip nerandu). Ačiū už pagalbą smile
T
Tomassz 3
2010-03-31 10:36 Tomassz
Sveiki, gal galite duoti patarima rašant baigiamąjį darbą tema "apskaitos ir mokesčių politikos suderinamumas. Kaip manote ar tiktų darbe rašyti apie pajamų, sąnaudų, atsargų, ir kitas politikas? O prie mokesčių politikos aprašyti PVM, pelno mokestį, gyventojų pajamų ir kt.?
P
Panaikinta 4554
2010-03-31 10:38 Panaikinta 2011-09-11 06-43
Manau, kad nelabai taip tinka, Jūs turėtumėte darbe analizuoti mokesčių bei apskaitos politikos skirtumus, t.y pagal ir mokesčių įstatymų skirtumus.
T
Tomassz 3
2010-03-31 21:05 Tomassz
Jei galit parašykit privačią žinutę, nes labai reikia kokios nors pagalbos smulkesnes, kaip derinasi apskaitos ir mokesčių politika ir į ka reikėtu labiau atkreipt dėmesį. Ačiū. smile
V
Vavuu 20
2010-04-06 19:07 Vavuu
sveiki, gal kam teko rašyti darbą tema "X" įmonės verslo aplinkos tyrimas ? labai reikia informacijos, verslo aplinkos tyrimo struktūros, į ką reikėtų atsižvelgti ir pan. iš anksto ačiū :)
P
Panaikinta 4554
2010-04-06 19:37 Panaikinta 2011-09-11 06-44

Vavuu rašė: sveiki, gal kam teko rašyti darbą tema "X" įmonės verslo aplinkos tyrimas ? labai reikia informacijos, verslo aplinkos tyrimo struktūros, į ką reikėtų atsižvelgti ir pan. iš anksto ačiū :)
Manau kad čia geriausiai tiktų išnagrinėti įmonės 7 marketingo elementus, t.y.
• Produktas - kuriam priskiriami veiksmai bei sprendimai, susiję su produkto kūrimu, idėjos įgyvendinimu, pateikimu klientui ir t.t.
• Vieta - apimantis sprendimus ir veiksmus, kuriais pasirenkami produkto pateikimo vartotojui keliai, kitaip vadinami paskirstymo kanalais.
• Rėmimas – apimantis sprendimus ir veiksmus, kuriais siekiama informuoti pirkėjus apie produktą ar paslaugą ir paskatinti juos pirkti ar naudotis. Dažnai atsitinka taip, kad įmonė siūlo naudingą paslaugą, o norimų tikslų pasiekti nepavyksta. Taip yra dėl to, kad klientas paprasčiausiai apie tai nieko nežino, jam nepaaiškinama apie prekės ar paslaugos privalumus.
• Kaina – apimantis sprendimus ir veiksmus, susijusius su kainos nustatymu, jos keitimu, nuolaidų, teikiamų klientams taikymu. Kainų mechanizmas padeda pasiūlą pritaikyti prie paklausos.
• Žmonės – tai marketingo komplekso elementas, kuris tiesiogiai dalyvauja parduodant prekę ar paslaugą.
• Procesas - aprašote proceso eigą nuo paslaugos ar prekės sukūrimo iki pateikimo klientui
• Fizinė aplinka – marketingo komplekso elementas, apimantis aplinką, kurioje klientas įsigyja, perka jį dominančias prekes ar paslaugas. Aplinka turi būti jauki, šviesi ir maloni klientui.

Toliau turėtume aprašyti įmonės marketingo aplinką. Marketingo aplinka – tai visuma už marketingo ribų veikiančių jėgų ir veikėjų, darančių tiesioginę ir netiesioginę įtaką marketingo sprendimams. Marketingo aplinka skirstoma į mikroaplinką ir makroaplinką. Šios aplinkos nuolat kinta. Įmonės užduotis yra laiku ir tinkamai reaguoti į ją supančios aplinkos pokyčius.
Ir pabaigoje panagrinėti segmentavimą.
F
feeja 28
2010-04-15 10:57 feeja
Sveiki brangieji. Draugė rašo baigiamajį darbelį. Gal galite užpildyti anketėlę, apie gyvybės draudimą? Anketa tikrai neilga ir greitai užpildoma.

www.manoapklausa.lt/apklausa/214188497/

Ačių labai smile
T
TadasT 2
2010-04-21 16:49 TadasT
Laba diena,
Esu KTU apskaitos ir audito specializacijos magistrantas. Atlieku tyrimą, kokią įtaką pajamų ir sąnaudų apskaitai pelno siekiančioje įmonėje turi naudojama apskaitos politika, apskaitos standartai bei mokesčių įstatymų nuostatos. Prašau Jūsų užpildyti mano anketą, tai turėtų užtrukti tik keletą minučių. Anketa pateikiama www.manoapklausa.lt/apklausa/216099623/
Visi Jūsų pateikti atsakymai bus konfidencialūs ir naudojami tik tyrimo tikslams.
Nuoširdžiai dėkoju už bendradarbiavimą!
T
TadasT 2
2010-04-26 14:13 TadasT
Labai atsiprašau, kad trukdau dar kartą. Ačiū tiems, kas užpildė anketą apie pajamų ir sąnaudų apskaitą. Norėčiau, kad tai padarytų ir daugiau žmonių. Taigi jei dirbate pelno siekiančioje įmonėje, galbūt galėtumėte užpildyti anketą? Iš anksto dėkoju už bendradarbiavimą.
www.manoapklausa.lt/apklausa/216099623/
S
Slim 3
2010-05-07 00:13 Slim
Sveiki, rašau magistrinį darbą ir atlieku tyrimą apie gyventojų investavimo įpročius. Būčiau dėkingas už pagalbą

www.publika.lt/apklausa-15-260c6131140568903f...
M
milday 1
2010-05-24 03:46 milday
labukas, esu turizmo specialybes treciakurse ir rasau diplomini darba (tema:
''Rekreaciniu istekliu naudojimas teikiant laisvalaikio paslaugas Turizmo ir verslo informacijos centre'' na dar tiksliai nezinau ar sis pavadinimas bus ar dar truputy koreguosis, gali dar kazkas dasideti del kulturinio turizmo..), ir noreciau patarimo del anketu...nes nelabai orentuojuosi kokio tipo klausimai galetu buti (gal pateiktumet keleta klausimu pvz ar kazka tokio..), klausimai kaip suprantu tures but orentuoti y turizmo centro lankytojus (nes paciu darbuotoju yra tik 3, o siame darbe kaip suprantu anketu skaicius turi buti nemazas...)
taip pat gal galetumet patarti pagal kokius kriterijus rinktis anketu skaiciu smile
buciau labai dekinga jei kas nors galetu pagelbeti ;)
2010-11-22 09:48 giedruzzka
Sveiki,

Labai prašau pagalbos atliekant tyrimą apie kaštų apskaitos sistemas, naudojamas Lietuvos įmonėse. Anketos atsakymų rezultatai bus naudojami magistriniame darbe. Iš anksto dėkoju smile
Nuoroda į anketą:
www.apklausa.lt/f/kastu-apskaitos-sistemu-naud...
G
gelyteeee 1
2011-02-06 16:01 gelyteeee
Laba diena, skaiciau si foruma ir pamaciau, kad cia yra tikrai protingu ir ismintingu zmoniu. Problemele del ko cia rasau ta, kad pasirinkau diplomini darbo tema tokia kad nera medziagos, o tema vadinasi darbo sanaudu valdymas imoneje . Gal kas turit kokiu minciu ka cia rasyti ir medziagos.O gal galite pasiulyti kokia kita tema kuria galeciau rasyti diplomini, nes dar yra laiko. o studijuoju as finansus. Gelbekit zmones smile
vovere vovere 25997
2011-02-06 21:46 vovere
yra tos informacijos pradžiai tai tikrai, kad bent pradėt nuo kažko
smile
www.google.lt/search?q=%22darbo+s%C4%85naudos+%22&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:lt:official&client=firefox-a
J
Jurate_V 3
2011-02-23 11:53 Jurate_V
Sveiki,renkuos diplominiam darbui temą, kol kas tema būtų apie pelno mokestį ir galimybes įmonėms jo sumokėti mažiau į vastybės biudžetą nepažeidžiant įstatymų. ieškodama medžiagos kažkaip vis mažiau ir mažiau tikiuosi, kad surasiu kažką naudingo, todėl kreipiuosi į jus, ar įmanoma šia tema kažką išanalizuoti ir surasti daugiau nei kad pačio įstatymo numatytos lengvatos? Ačiū
K
karuze1 4
2011-02-28 12:15 karuze1
sveiki,
rasau diplomini apie "X imones Ilgalaikio turto valdymo analize", gal kas rase panasu darba ir galetu parasyti kokia mazdaug literatura naudotis? smile mum taip viska sugrudo,kad teks papluseti, dabar praktika atlikinejam, ir reikes parasyti praktikos ataskaita ir apsiginti, ir liks 2 menesiai diplominiui smile
S
Sandrenija 19
2011-03-04 17:02 Sandrenija
Sveiki gyvi, matau esat visi ( ar dauguma) proto bokštai smile, tai norėčiau Jūsų patarimo. Rašysiu diplominį darbą, gal galite pasiūlyti temą kokią? Įmonė, apie kurią rašysiu, teikia buhalterines paslaugas. Pati galvoju rašyt "pirkėjų skolų analizė ir jų valdymas", čia į temą būtų ar nelabai? Tai va tokia bėda bėdelė mano, ačiū už pagalbą smile smile
vovere vovere 25997
2011-03-04 17:16 vovere
gal imkite platesnę temą, nes apie tas pirkėjų skolas ką ten labai prirašysi smile
o kursinio nerašėte panašia tema?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui