Apskaita kavinėse, baruose

V
Veronika 2872
2011-11-03 16:54 Veronika

Linda6 rašė:

Veronika rašė:
sakykite, jeigu įmonėje nėra arkeeper programos, ir vedama suminė apskaita, kaip daroma maisto revizija, ar eini į virtuvę, žiūri kokių produktų likę, susirandi kainą, sudaugini ir gauni suminį lukutį ar dar kažkaip kitaip? smile


Žinoma,kad taip.Paskui palyginate su buhalteriniais duomenimis ir darote išvadas.




o pvz maisto kaip palyginti su buhalteriniais duomenimis? Ankčiau kavinė turėjo arkeeper, duodavo man likučius, aš nurašau, dabar nusprendė atsisakyti ir pagal juos aš turiu duoti likutį tarkim maisto spalio pabaigai smile
Linda6 Linda6 11854
2011-11-03 16:56 Linda6
Kalkuliacijų neturite?
Surijo perdaug?Įjunkite fantaziją, tik prieš tai peržiūrėkite EKA duomenis.
V
Veronika 2872
2011-11-03 16:57 Veronika

Linda6 rašė:
Kalkuliacijų neturite?
Surijo perdaug?Įjunkite fantaziją, tik prieš tai peržiūrėkite EKA duomenis.


ne, tai žinau, kad nurašymas neturi būti didesnis negu tarkim apyvarta...
Linda6 Linda6 11854
2011-11-03 17:01 Linda6 2011-11-03 17-04
Kodėl negali būti? Gali,tik bus neleidžiami atskaitymai ir atstatysite PVM,jei patiekalai nebuvo parduoti, sugędo ar tranformavosi tašės turinyje.
Aktuko prireiks.
V
Veronika 2872
2011-11-04 10:01 Veronika

Linda6 rašė:
Kodėl negali būti? Gali,tik bus neleidžiami atskaitymai ir atstatysite PVM,jei patiekalai nebuvo parduoti, sugędo ar tranformavosi tašės turinyje.
Aktuko prireiks.




ai, na dėl to tai taip.....

bet visgi inventorizacija maisto atliekama kaip anksčiau parašiau...
ar gali kažkaip išskaičiuoti imant apyvarta, antkainį, čia puse ausies teko girdėti? atsiprašau už kvailus galbūt klausimus smile
J
jkk11 41
2012-07-30 19:18 jkk11

Manta rašė:
Sveiki, esu naujokė buhalterinėje apskaitoje smile ir man labai reikia Jūsų visų pagalbos. Nesenai pradejau vesti kavinės apskaitą, perėmiau visus dokumetus iš įmonės prieš tai tvarkiusios apskaitą ir jaučiuosi labai pasimetusi, nes kai ta kavinė atsidarys ir pradės savo veiklą, net nežinau ką daryti su maistu, alkoholiu, kaip vesti atsargų apskaitą (exelyje) ?
Būčiau labai dėkinga už informaciją arba bent jau kur ją rasti smile



sveiki gal kas gali patarti kaip vesti baro prekiu apskaita
P
perspektyva 185
2012-08-20 21:02 perspektyva
Sveiki, norėjau sužinoti kaip vyksta kavinių sąskaitų pajamavimas / išlaidavimas. Esu visiška naujokė buhalterijoje, todėl gal kai kam ir pasirodys klausimas kvailas, bet labai rikalinga informacija smile
volgadon volgadon 4395
2012-08-20 23:15 volgadon
Jeigu daryt viską teisingai, tai pasaka be galo.Pajamuoji kiekvieną prekę.Iš tų prekių daromas gaminys.T.b.kalkuliacinės kortelės, virtuvė duoda ataskaitą kiek pagaminta konkrečiai kiekvieną dieną.Pvz.pagaminta 100 kotletų.Jami kalkuliacinę kortelę ir žiūri kas į tą kotletą įeina, pagal tai nurašai produktus.
Kaip suprantu, dabar mažai kas terliojasi.Nes didelis klausimas ar visur yra kalkuliacinės kortelės, o apie technologines korteles tai irgi tikriausiai ne visi girdėjo.
Dorota1 Dorota1 13533
2012-08-21 08:48 Dorota1
ar yra dirbančiu kavinėse su r-keeperiu?

koks vaidmuo šoje programoje buhalterio, ka turi jis su ją daryti? kaip suprantu suvesti sąskaitas pirkimo, o daugiau?
S
Sie_muska 143
2012-10-27 15:15 Sie_muska
Sveiki,

Ar užtenka kavinėse vienos inventorizacijos metų gale? Dėl savęs skaičiuojame atskirai.

O kaip su alkoholiu? Ar yra kokių spec. reikalavimų alkoholio apskaitai? Maistą vesti kaip žaliavas, o alkoholį kaip prekes, skirtas perparduoti, ar kaip? Db tik susimąsčiau, kad kolos buteliukus vedžiau kaip žaliavas. Ar tai blogai?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui