Alina55
11033
#1198329 2014-01-06 11:22 Alina55
15,92 Lt pridedate prie iš trijų mėnesių gauto VDU

Didybės viršūnėje nepamiršk, ką reiškia draugas nelaimėje. A. Šileris

Tininga
49787
#1198330 2014-01-06 11:22 Tininga

Tess rašė:


Tai tuomet 12 mėn. imu darbo užmokestį + 15,92 Lt?
Kaip mažai :)

Todėl, kad ji metinė. Jei būtų įvardinta kaip mėnesio - būtų daug smile Kadangi metinė premija - tai juk logiška. Yra 4 ketvirčiai, ir randamas dydis, kuris priklauso skaičiuojamojo ketvirčio 1 darbo dienai.



Tess
20287
#1198335 2014-01-06 11:27 Tess
Tai ši suma priklauso 1 darbo dienai?
Tai nereikia dauginti iš gruodžio mėnesio darbo dienų? smile

Tininga
49787
#1198338 2014-01-06 11:30 Tininga

Tess rašė:


Tai ši suma priklauso 1 darbo dienai?
Tai nereikia dauginti iš gruodžio mėnesio darbo dienų? smile

Suskaičiuota premijos dienos dalis dedama prie 3 mėnesių dienos VDU. Jei 3 mėnesių VDU mažesnis už skaičiuojamojo mėnesio vidurkį, tai naudosite tą didesnį vidurkį, ir premijos dalį pridėsite prie jo.



Alina55
11033
#1198340 2014-01-06 11:30 Alina55
Reikia išsivesti du VDU: trijų mėnesių VDU ir VDU iš metinės premijos Gautus dydžius sudedame ir gauname vienos darbo dienos VDU.



Didybės viršūnėje nepamiršk, ką reiškia draugas nelaimėje. A. Šileris

Tess
20287
#1198346 2014-01-06 11:45 Tess
Visai susipainiojau dabar. smile
Metinė premija - 3947,37 Lt
Dirba pagal standartinį darbo grafiką. 8 val./5 d.d.
DU - 4605.26 Lt.
10 - 23 d.d/4605.26 Lt
11 - 20 d.d/4605.26 Lt
12 - 19 d.d./4605.26 Lt
62 d.d/13815,78 Lt
VDU - 222,84 Lt

3947,37/4=986.84 Lt
986.84/62=15,92 Lt

222,84 Lt +15,92 Lt= 238.76 Lt
Tai 1 d. VDU būtų 238,76 Lt?

Alina55
11033
1   #1198348 2014-01-06 11:49 Alina55
Taip, 1 d. VDU būtų 238,76 Lt

Didybės viršūnėje nepamiršk, ką reiškia draugas nelaimėje. A. Šileris

Tess
20287
#1198718 2014-01-07 14:45 Tess
Jei darbuotojas dirba 6 d.d./40 val. per savaitę, DU 1000 Lt.
Reikia skaičiuoti 1 val VDU ar 1 dienos VDU?

Alina55
11033
1   #1198719 2014-01-07 14:46 Alina55
1 val VDU

Didybės viršūnėje nepamiršk, ką reiškia draugas nelaimėje. A. Šileris

Tess
20287
#1198726 2014-01-07 14:52 Tess
Atostogos nuo 2013-12-01 iki 2013-12-31.
1 val. VDU gaunasi 5.86
1000/151=6.62
Tai tada reikia imti 6.62.
6.62*151=999,62 Lt atostoginiai. smile

Alina55
11033
1   #1198728 2014-01-07 14:54 Alina55
Palikite daugiau vietų po kablelio ir gausite DS nustatytą DU 1000 Lt

Didybės viršūnėje nepamiršk, ką reiškia draugas nelaimėje. A. Šileris

Studenteee2011
64
#1198730 2014-01-07 14:55 Studenteee2011
Laba diena, ar galite pasakyti ar gerai skaičiuojami atostoginiai?

Ačiū Jums smile
Prisegti failai
Atostogos.xls 34 KB

Alina55
11033
#1198732 2014-01-07 14:58 Alina55
Turite išsivesti tris VDU: iš paskutinių trijų mėnesių, sausio mėn. ir vasario mėn., palyginti ir atostoginius apskaičiuoti su tais VDU, kurie bus didesni

Didybės viršūnėje nepamiršk, ką reiškia draugas nelaimėje. A. Šileris

Studenteee2011
64
#1198746 2014-01-07 15:17 Studenteee2011
Sausį būtų 1250/220 lygu 5,68 lt
Vasarį būtų 1250/200 lygu 6,25 lt
Paskutinių 3 mėnesių 6,58 lt.

Dar klausimą Jums turiu, kaip teisingai paaiškinti darbuotojui, kad VDU jam skaičiuojamas Darbo užmokestis ant popieriaus / faktiškai dirbtos valandos.

Tininga
49787
#1198754 2014-01-07 15:25 Tininga

Studenteee2011 rašė:


Sausį būtų 1250/220 lygu 5,68 lt
Vasarį būtų 1250/200 lygu 6,25 lt
Paskutinių 3 mėnesių 6,58 lt.

KIEK valandų nustatyta? smile



Studenteee2011
64
#1198759 2014-01-07 15:31 Studenteee2011
Sausis - 1000 lt yra už vieną pareigybę, per mėnesį turi išdirbti 176 val. + 250 lt 0,25 et. kitos pareigybės - 44 val.
Vasaris - 160 val. + 40 val.

Tininga
49787
#1198761 2014-01-07 15:33 Tininga

Studenteee2011 rašė:


Laba diena, ar galite pasakyti ar gerai skaičiuojami atostoginiai?

Ačiū Jums smile

Ir čia skaičiai lyg iš kosmoso... Ar čia teorinė užduotis, ar kaip? smile Šiaip ar taip, tokie valandų kiekiai pagal mūsų kodeksą neįmanomi, čia susidaro didžiuliai viršvalandžiai... O norint suskaičiuoti tam tikro mėnesio DU vidurkį, jam nustatytas DU dalinamas iš atitinkamo mėnesio nustatytų, t.y. normalių, valandų. Sausio vidurkis būtų 1250/176, vasario 1250/160.



Tininga
49787
#1198762 2014-01-07 15:34 Tininga

Studenteee2011 rašė:


Sausis - 1000 lt yra už vieną pareigybę, per mėnesį turi išdirbti 176 val. + 250 lt 0,25 et. kitos pareigybės - 44 val.
Vasaris - 160 val. + 40 val.

O čia atskiros sutartys ar viena?



Studenteee2011
64
#1198765 2014-01-07 15:36 Studenteee2011
Darbuotojas dirba pagal 2 pareigybes. 8 val + 2 val.

Deja, su tais kosminiais skaičiais viskas yra gerai, nes darbuotoja 4 mėnesius be išeiginės dirbo :(
Darbuotoja sutiko dirbti, o direktorius leido :( o man tai atostoginius reikia apskaičiuot :(

Studenteee2011
64
#1198766 2014-01-07 15:38 Studenteee2011
1 sutartis - 2 pareigybės. Parašyta 1 et. valytoja ir 0,25 et. skalbėja.


Diskusijos

Kas prisijungęs?

Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis