Apskaitos programa PAULITA.Jūsų nuomonė?

A
ase 1
2004-07-30 13:31 ase
Noriu pradėti naudotis apskaitos programa Paulita.Gal kas jau dirba ,kokie privalumai ir trūkumai.[/b]
K
KristinaK 260
2004-09-01 05:19 KristinaK
Šiaip su Paulita dirbu jau treti metai. visiškai nebloga, man patinka - ypač skolų kortelės, tik yra truputį minusas dėl prekių - jei įsivedi prie prekės kortelės kad FIFO metodas, tai pirmiausia turi užsipajamuoti naują gavimą ir tik tada daryti pardavimus - o jei vadybininkai sugrybauja ir atiduoda sąskaitą keliom dienom vėliau, tai jei su ta preke jau buvo koks judėjimas, t.y. buvo parduota, tai programa pradeda spjaudytis, kad tai dienai likutis buvo nulis arba buvo kažkoks judėjimas - aš tada "apgaudinėju" įvesdama sąskaitos datą , o kai keli į operacijų žurnalą, ten pakoreguoji normaliai. Dėl darbo užmokesčio - nežinau gal pas mane sena versija, bet algas skaičiuoju rankytėm, bo ten labai nepatogu - kiekvieną mėnesį atskirai prie darbuotojo reikia įvesti kiek priskaityta(ypač jei kokios atostogos ar biuletenis) ir po to matosi tik bendrai, negali išsitraukti darbuotojo kortelės už atskirą mėn. Šiaip visai nebloga programa.
A
AldonaXX 118
2004-09-01 07:29 AldonaXX
Aš su Paulita dirbu gal kokius 8 metus su pertraukom. Man ji labai patinka: elementari, vienu įrašu užsipajamuoji prekes, automatiškai įveda į skolų kortelę ir į bendrąjį žurnalą. Darbo užmokesčio su ja neskaičiuoju, tai tuo pačiu ir Sodrai ataskaitų su šia programa nepadarysi.
Šiap kas liečia ataskaitas, tai programa daro tik balansą ir pelno (nuostolio) ataskaitą. Bet man vistiek su ja dirbti labai patogu, (gal todėl kad esu prie jos pripratusi) ir kaip kiti sako, kad stringa jų programos, tai Paulita niekada nestringa.
vikijel vikijel 306
2004-09-01 08:12 vikijel
Su Paulita dirbau 3 metus, dabar su Scala. Palyginimui - Paulita zymiai paprastesne naudoti ir tikrai nestringa ir nedaro nesamoniu, kaip Scala.
Darbo uzmokesti ten naudojau, visai patogi jei DU pastovus. Kintamo DU su ja nebandziau. Ataskaitos - be balanso ir pelno/nuostolio, galima su ja spausdintis kasos knyga, ivairias finansines ataskaitas, kurias galima panaudoti deklaracijoms pildyti, ilgalaikio turto korteles, medziagu sandelio korteles ir judejimas. Man dar patiko, kad su Paulita galima vesti neribota kieki imoniu. Tas aktualu, kai vedi apskaita kelioms imonems.
K
kryste 85
2004-09-01 08:42 kryste
o aš su Paulita dirbu jau daugiau nei 6m. Man visai patinka ši programa, labai paprasta ir gera. Nesusidūrėme su problemomis, kartais būna kokių nors klausimų, bet viskas išsprendžiama. Tikrai rekomenduoju... smile
A
Auksineraide 214
2004-09-01 09:01 Auksineraide
Su PAULITA dirbu 6 m. Programa nepavedė. Pastoviai atnaujinama, atnaujinimus galima atsisiųsti iš www.paulita.lt
Pastoviai galima gauti konsultacijas telefonu su programos autoriumi Paulavičiumi. Jis konsultuoja ir atvykęs į įmonę.
S
sheptan 45
2004-09-01 09:48 sheptan
O as dirbu su Paulita 1,5 m pries tai 8 metus su LABBIS programa. Tai kai palyginau tai beveik nieko gero ir nepasakysiu. Primitivi programa tai tikrai, paprasta, bet reikalauja dauk rankinio darbo. Apie DU jau rasyta, taip pat ir as neskaiciuju, nepatogu. Nepatinka kad kiekviena pirkima (pardavima) reikia daug kartu "tvirtinti", t.y. pajamuoji - pirmas, registruoji atsargu judejima - antras, fiksuoji skola -3, registruoji BŽ - 4. ir taip kiekvienai saskaitai. jeigu ka nors praleidi viska reikia tikrinti pertikrinti beveik rankutem. Pvz.Labbis duoda neatitikimus tarp sandelio ir BŽ. Visos skolos fiksuojamos iskart kaip dokumentai irasomi i BŽ ir tai galima daryti ne kiekvienai saskaitai atskirai, o pvz. dienos(savaites) pardavimams. Paulitoj patinka: avansines, skolu ataskaitos, medžiagu judejimo ataskaitos. Turto modulis irgi palyginus su Labbiu pralosia... Bet jeigu imone nedidele, operaciju nedaug tai visai gal ir nieko.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui