Haid Parkas (naujokams taxe, ne buhalterijoje)

Linda6 Linda6 11854
2009-11-11 10:41 Linda6
Paklausiausia prekė- cigaretės.Dar branagus alkoholis ir pinigai.Baisiausia, kad nusikaltimuose dalyvauja vaikai.Mokykla nuo mažų dienų...
S
Sandra_v 4581
2009-11-11 10:43 Sandra_v 2011-09-11 06-29

Amanda rašė: Koks siaubas. Manau, kad kuo toliau, tuo labiau klestės banditizmas. Baisūs ir neramūs laikai ateina. Tokioje situacijoje nei padėt nei patart protingo nėra ką. Pradėt patiems ginkluotis. Bet juk čia kažkokia nesąmonė.

Na ir pačiam apsiginkluot jau ne taip paprasta, man kažkaip keistai nuskambėjo tas įstatymo pakeitimas, kad įsigyjant ginklą savigynai reikės nurodyti nuo ko žadi gintis, taigi juk ir taip aišku kad ne nuo lapės ir ne nuo vilko smile
A
Amanda 3804
2009-11-11 10:43 Amanda 2011-09-11 06-29

Linda6 rašė: Paklausiausia prekė- cigaretės.Dar branagus alkoholis ir pinigai.Baisiausia, kad nusikaltimuose dalyvauja vaikai.


Čia ne tik kad baisiausia, čia jau kaip ir tragedija galima būtu įvardinti, ar globaline katastrofa smile
volgadon volgadon 4396
2009-11-11 10:51 volgadon
Kas bus? Masinis banditizmas.Tai dabar dar žiedeliai, vaisiai manau dar pasimatys.Bedarbių nemažėja, o tik didėja.
Dar vienas dalykas, kiek dirba pardavėjų tose mažose krautuvlėse, kioskuose, lombarduose priėmėjų? Po vieną moterytę.
Kad ir dvi kai kuriose.Ką jos gali padaryti, jei užpuls.Nieko.Labai rizikingas darbas tose mažose parduotuvytėse, kioskuose, lombarduose.Iš vienos pusės banditas, iš kitos pusės darbdavys. Kuriam ant to darbuotojo saugumo, bent jau elementaraus nusišvilpt.
volgadon volgadon 4396
2009-11-11 10:56 volgadon 2011-09-11 06-29

Linda6 rašė: Paklausiausia prekė- cigaretės.Dar branagus alkoholis ir pinigai.Baisiausia, kad nusikaltimuose dalyvauja vaikai.Mokykla nuo mažų dienų...

Yra vaikų, kurie ir patys nuo mažų dienų eina vogti.Bet yra ir tokių, kuriuos tėvai siunčia.Kai dar dirbau prekybinėje įmonėje, buvo ir tokių atvejų.
Linda6 Linda6 11854
2009-11-11 10:57 Linda6
Tai ką gali padaryti tas darbdavys, jei viskas eina tik blogyn? Prie kiekvieno darbuotojo policininką pastatyti? Ir einančią buhę namo saugos tarnyba turi lydėti? Iki ko nusigyvenom...Čia panašiai kaip su tom laidotuvėm anoj temoj.
Nafik toks gyvenimas ir tokie santykiai. smile
L
lorita 2757
2009-11-11 11:02 lorita
Apsauginiu dirba sūnus, baisus vaizdas, vagysčių švelniai tariant daug, vagia vedėjos, vagia mamos su vaikučiais, paaugliai, moterys, suaugę vyrai..
volgadon volgadon 4396
2009-11-11 11:07 volgadon
Tai va tame ir reikalas, kad nepastatys. O darbuotojui ką daryt? Atiduot pinigus, ar prekes, ar ne? Pirmu atveju bus blogai dėl prarastų mat.vertybių.Neaišku, ant ko pakabins.Antru atveju, galvos gali netekti.
Linda6 Linda6 11854
2009-11-11 11:15 Linda6 2011-09-11 06-29
Mes nusprendėm taip, kai tik surenka porą, trejetą šimtų į , tuoj daro išėmimus.Jei taip nutiktų, svarbiausia, tegul ima , ką nori, kad tik darbuotojas liktų sveikas ir gyvas.Pinigai uždirbami, žmogaus netektis yra neapsakoma tragedija.
Pas mus kolektyvas labai žmogiškas ir normalus.
Prekes nurašysim, su tiekėjais jau kaip nors susitarsim.Šie irgi ne žvėrys, ten neblogi dirba.
Individas Individas 8613
2009-11-11 11:26 Individas
Ko jus čia pergyvenat? Viskas taip kaip ir turi būti. Va Palaitis sugalvojo,kad įsigyti dujini pistoletą turėsi įrodyti,kad esi nesaugus. Kitaip sakant, kol neatneši peršautos maikės, tol net dujinio balionėlio negausi.
O su tais plėšimai, tai irgi viskas normaliai. Devyniadešimtais nors buvo ką reketuoti, o dabar? Vat ir lieka, eiti plėšt. Čia matematika labai paprasta. Viena bobutė- dešimt litų, dešimt bobučių- stolnikas. O už tokia suma jau galima pragyventi....
artas71 artas71 12028
2010-02-19 22:42 artas71 2011-09-11 06-39

individas rašė: aš jau pradėsiu bijoti iš vis rašyti į meet'o temą, geriau tik paskaitysiu


Tax.lt meeto tema yra skirta tax.lt narių susitikimui organizuotyi, todėl tavo pasirodymas joje yra keistas, nesavalaikis ir nenaudingas -tu nedalyvausi, tavo idėjos dėl susitikimo yra niekinės ir kartais šlykščiai žeminančios būsimus dalyvius.
Individas Individas 8613
2010-02-19 23:12 Individas 2011-09-11 06-39

artas71 rašė:

individas rašė: aš jau pradėsiu bijoti iš vis rašyti į meet'o temą, geriau tik paskaitysiu


Tax.lt meeto tema yra skirta tax.lt narių susitikimui organizuotyi, todėl tavo pasirodymas joje yra keistas, nesavalaikis ir nenaudingas -tu nedalyvausi, tavo idėjos dėl susitikimo yra niekinės ir kartais šlykščiai žeminančios būsimus dalyvius.

Tai,kad gerbiamasis, jus pacitavote ne mano žodžius, tai viena. Po kita,kai man bus itin svarbi ( nu taip, kad nors nusišauk,kaip reikia) jūsų nuomonė, pasikreipsiu pas jus privatu.
Individas Individas 8613
2010-02-20 07:16 Individas 2011-09-11 06-39

artas71 rašė:
1. Kai aš pateikiu nuomonę kaip NBA vadovas, visada pasirašau. Tai gal man uždrausti reikšti asmeninę nuomonę? Neprivalau 24 val. per parą kalbėti TIK Asociacijos vardu.
Kodėl įžeidinėju -todėl, kad kelis kartus buvo mandagiai paprašyta nešiukšlinti rimtose temose. Vis tiek tai buvo daroma arba akivaizdžiai piktybiškai arba apsimetant durneliu.

Gerbiamas Artai, kai perskaičiau jūsų atsakymą, pirma mintis buvo,kad rašėte ji,kaip minimum, devintos klasės mokiniui. smile
Atsimenate, mes turėjome tokia visai pusėtina diskusija kurioje jūs išvadinote mane žėrtva,nes aš nesugebu matyti gražiu ir pozityviu dalykų? Tai va, šiandien aš grąžinu šiuos žodžius jums. Nes šiandien jūs esate žertva. Nes jus visiškai nepastebite gražiu ir labai dideliu pastangų iš mano pusės. Minimaliai lendu į rimtas temas, į didžiąją dalį narių pradėjau kreiptis "jūs". Na argi tai negražu? O jums aš vis kliūnu. Ką bedaryčiau ir kaip bedaryčiau, bet kaip krislas akyje. Jap, čia gal su gydytojų reikia pasitarti....
Gerbiamasis ar man jūs mokyti, ką ir kaip galima paslėpti po labai patogiu frazių rinkinių "asmeninė nuomonė"? Galima suvynioti tokius gražius dalykus..... Ką jus sėkmingai ir darote.... Kadangi pastebėjau, kad konstruktyviai diskutuoti pas jus nelabai gaunasi/nesinori/ nepavyksta ir apart įžeidinėjimų sunkiai galima kažką įžvelgti, todėl nusprendžiau nutraukti šia beprasme diskusiją. Ir ateityje pasistengsiu arba visiškai neatsakinėti į jūsų...eeeee... pamąstymus arba minimaliai ir tai tik tada kai nebebus kur dėtis.
Geros ir darbingos dienos jums. smile
artas71 artas71 12028
2010-02-20 08:01 artas71 2011-09-11 06-39

individas rašė: O jums aš vis kliūnu. Ką bedaryčiau ir kaip bedaryčiau, bet kaip krislas akyje. ...
Kadangi pastebėjau, kad konstruktyviai diskutuoti pas jus nelabai gaunasi/nesinori/ nepavyksta ir apart įžeidinėjimų sunkiai galima kažką įžvelgti, ....
Geros ir darbingos dienos jums. smile


1. Taip, sutinku. Kliūni. pvz. tema tax.lt susitikimas.jau 90% dalyvių sutarė, kad rekia komforto ir aptarė norimas nakvynės sąlygas. Ar būtina buvo ten pat eskaluoti diskusiją apie palapines, nors pats ir nedalyvausi? Arba apie Asociacijos dengiamas išlaidas- juk net ir 9 klasės mokiniui aišku, kas ir buvo išdėstytas, tai liečia ESAMUS NARIUS.
Arba NBA vadovo asmenybės kultas.Juokinga, bet man atrodo tai tiesiog patyčia.Todėl kad skiriu savio laisvą laiką informacijos narianms ruošimui, seminarų organizavimui ( NEMOKAMŲ). Tai tas pats sakyti kad uzurpavau Savaitėlės rašymą. Tiesiog eilė stovi norinčių ją rašyti. Nesi kvailas, turi įdomių minčių. Bet vis tiek arba demonstruoji nesuvokimą, kas darosi aplinkui arba tyčia papili pamazgų ant kelių žmonių. Nors tau atrodo kad tiesiog turi kitą nuomonę.Taip, kai kas ekskrementais teplioja drobes ir sako kad tai menas, avangardas, ir kiti jų nesupranta. Tačaiu tas menas daugumai nepriimtinas.Tax.lt tam tikros profesijos visuomenė, žinių šaltinis, kurioje nemanau kad būtų naudinga viską paversti forumu apie bet ką. PASKANDINTI NAUDINGĄ informaciją.
2.Taip, neišeina su tavim diskutuoti – tu rašai „apie rožines Asociacijos svajones“, šimtatūkstantinius mitingus ir pan. Apie tai kaip reikia turėti žinių ( tiek kiek tu) kad TEISINGAI bendrauti su seimo nariais ir bandyti per jų ambicijas prastumti reikalingus įstatymus. Kad „kažkokia online chebrytė“ kažką sugalvojo. Su tokia panieka perduodi gal būt ir ne savo nuomonę. Mes tikslus deklaravom aiškiai –PADĖTI savo profesijos atstovams. Norės jie keisti įstatymus- keisim, norės kažkokių palengvinimų bandysim, reikės apginti nuo apskrities VMI- apginsim. Šiuo metu jiems reikia informacijos ir žinių –tai mes ir darom.Ar siūlai nieko nedaryti nes vis tiek nieko neišeis? Ir saugotis asmenybės kulto Asociacijoje? Tai apie ką tada su tavim diskutuoti.
..paslaptingi Asociacijos baliukai Palangoj. Tfu,...Šlykštu –kaip į dūšią prispjaudėj.


3. Ir tau geros dienos.
Samajana Samajana 6091
2010-02-20 10:32 Samajana 2011-09-11 06-39

individas rašė: Atsimenate, mes turėjome ... diskusija kurioje jū išvadinote mane žėrtva... Nes šiandien jūs esate žertva. Nes jus visiškai nepastebite gražiu ir labai dideliu pastangų iš mano pusės. :

Sakai pasitaisei? Jau ne žertva? smile Tai, kad kaip inkštei taip ir inkšti be perstojo...tai savo nuomone vadindamas. Dar "marod" žertva


individas rašė:
O jums aš vis kliūnu. Ką bedaryčiau ir kaip bedaryčiau, bet kaip krislas akyje.

Ar žinai kodėl...gal...
Yra tokių žmonių veislė...apie juos sako "mokina svetimoje bažnyčioje žvakes degioti". Neįvertinti, nepastebėti, neapdovanoti...viskuo nepatenkinti, niekur nespėjantys, nieko negalintys...Rusų armijoje jie būdavo rykštė...būryje visados vienas ar du atsiranda. Rodos normalus žmogus...viskas ir kojos ir rankos savo vietoje...bet ką nedaro, viskas per sunku viskas atbulai jiems gaunasi ne taip kaip visiems ir viskas. Jei bėgti-nespėja, jei eiti -nepataiko...žodžiu "oguriec"...Na kenčia visi dėl to, tai laisvu nuo laiko metu vyksta atskiras jų auklėjimas "dlia povišenija bojevoj i političeskoj podgotovki". Vieni persiauklėjo...o kiti ne...juos perkėlė į kitus dalinius ir kaip jiems ten baigiasi nežinau. Tie kurie persiauklėjo turėjo sugebėti iš pradžių bent jau tiek, kiek sugeba "visi".
Taip, kad tau yra šansas persiauklėti...paimk sau pavyzdiu sakykim į tokį, kaip Regvita Loreta 13 ar Rainis pasiek jų lygį , pamatysi , kaip iškart nustosi krislu būti ir galėsi lipti aukštyn ir būti Individu. Tik negalvok ,kad taip greitai išsyk ir gausis viskas...nepulk iškart kviesti į ringą jų pradėdamas nuo fizinės parengties...o tai dar smegenis sutrenks proto neįgavus
Cha-cha Cha-cha 5530
2010-02-20 11:15 Cha-cha 2011-09-11 06-39

artas71 rašė: ..paslaptingi Asociacijos baliukai Palangoj. Tfu,...Šlykštu –kaip į dūšią prispjaudėj.


Artai, tu tik neišsiduok kad tokios pat narių sudėties sekantis paslaptingas baliukas planuojamas Šveicarijoj, bo apkaltins lėšų švaistimu, arba iš viso - nušaus
Elste Elste 27284
2010-02-20 12:05 Elste 2011-09-11 06-39

individas rašė:

artas71 rašė:
Kodėl įžeidinėju -todėl, kad kelis kartus buvo mandagiai paprašyta nešiukšlinti rimtose temose. Vis tiek tai buvo daroma arba akivaizdžiai piktybiškai arba apsimetant durneliu.


Artai, man atrodo jis užsikrėtė nuo Colop vienoj palatoj naktimis gulėdamas smile
ir tiek... smile
L
lorita 2757
2010-02-20 12:10 lorita
Bet ką daryt, juk sveikas "sergančio" nesupras..:) smile
Elste Elste 27284
2010-02-20 12:11 Elste 2011-09-11 06-39

lorita rašė: Bet ką daryt, juk sveikas "sergančio" nesupras..:) smile

bendrauti su tokiais pat sergančiais ir būsi suprastas smile
L
lorita 2757
2010-02-20 12:32 lorita
Sudėtinga situacija, kai vienoj patalpoj ir durnynas, ir rimta įstaiga:) Nesipykim vis tik.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui