Akcija: Nebūk niekam skolingas!

S
Soffy 9075
2004-11-13 12:53 Soffy 2011-09-11 03-32
Kelias, Jūs labai mielas ir draugiškas, dar, kad lietuviškomis raidėmis rašytumėte smile smile.
ishmintingi! Grazhu klausyti - sutaupytumėte net 2 raides smile smile .
K
Kelias 890
2004-11-13 13:06 Kelias
Soffy :)))

Ash rashau tuos karakulius vien todel, kad daugelis skaitytoju, gyvenanchiu uzhsienyje negali matyti lietuvishku raidzhiu.
Gal šiame forume vien tik Lietuvoje gyvenantys, tada jokių problemų - galiu ir lietuviškai :)))
Dėl mielas ir draugiškas, tai , kaip matai, - ne visada - kartais ir mane užknisa
:)))
S
Soffy 9075
2004-11-13 13:14 Soffy
Manau, jog čia mažai užsieniečių, be to, tie, kurie prisipažino esą užsienyje, kažkaip nesiskundė dėl lietuviškų raidžių:). Džiaugėsi šiuo forumu:).
O šiaip - vis tiek mielas esate smile.
A
Apologetas 926
2004-11-13 13:58 Apologetas
Keliasai, jei as buciau imones direktorius, tai man neegzistuotu savoka "garbe". Egzistuotu tik isskaiciavimas, kitaip sakant - garbingu noreciau atrodyti tuomet, kai tai galiu ir tai apsimoka.

O Soffy pasakyciau, kad is tirko ne prekeje, matyt, yra problema, o tame, kad tiek jus tiek valst. istaiga zino, jog is tikro reikia atsiskaityti ne tada, kada irasyta saskaitoje, o sekancia diena po sefo pazadu neparduoti daugiau anei vieno varzto tai istaigai.

Kiek suprantu, sitai tenkina abi sandoriu puses, nes jus, kaip pati rasei, ir toliau priiminejate ju uzsakymus zinodami praktika su ju atsiskaitymu.

Taigi, pas jus is tikro kaip ir nera pradelstu terminu, nes tie terminai, irasomi fakturose, yra zinomai nerealus, todel visiskai netraktuotini rimtai.

Bet stai, pvz., jei jus pareikalautumete visai sandorio sumai isankstinio apmokejimo, ar bent dalies kainos isankstinio apmokejimo - cia jau butu teigiamas pokytis. Aisku, istaiga gali atsisakyti pirkti is jusu. Tuomet jus galetumete zvalgytis kitur, kur parduoti savo produkta. Zinoma, tos kitos vietos gali ir nebuti. Tuomet reiktu keisti produkta, kad jis patiktu tiems kitiems, kurie gali ir atsiskaito laiku.

Aisku, cia rasau lengvai, praktikoje yra kitaip, ten daugiau veiksniu ir t.t. Tiesiog paaiskinau, ka norejau pasakyti.
O
odisejas 292
2004-11-13 17:01 odisejas 2011-09-11 03-32

Kelias rašė: Odisejui ir Apologetui

Kokie jus protingi ir ishmintingi! Grazhu klausyti! Itariu, kad jus butent ir esate ish tu, kurie laiku neatsiskaito.
Ash kalbu , apskritai, apie atsiskaitymyus , o ne apie savo imone. Tas mano pavyzdys nera taisykle, vienok, ash uzh tai, kad , jeigu pasirashei faktura su apmokejimo terminais, tai buk garbingas biznierius ir atsiskaityk.
O kai del Odisejo siulomu mechanizmu (skolų išieškojimo įmonės, teismai, antstoliai), butu idomu suzhinoti, ar esi bandes tais mechanizmais pasinaudoti? Manau, viena syki pabandes, daugiau nebenoretum ir kitiems nesiulytum.
O taip deklaratyviai papostringauti ash galechiau ne blogiau uzh jus.


Pirma, nei viena mano įmonė per paskutinius 4 metus nėra pradelsusi apmokėti sąskaitų ilgiau nei 5 dienas, išskyrus vieną atvejį, kai buvom tiesiog pametę sąskaitą-faktūrą.
Antra, taip esu išbandęs mechanizmus ir sėkmingai. Skolų išieškojimo įmonėje pats dirbau 5 metus. Teismuose teko dalyvauti gal apie 50-60 kartų. Antstoliai išieškojo apie 80 proc. prisiteistų sumų.
Trečia, siūlau atidaryti blevyzgų forume tema "Čia galite išsilieti vienam ant kito, keiktis ir įžeidinėti kitus". smile Manau ten būtų galima išlieti savo jausmus, parodyti "antrąjį aš" ir šiaip netolerantiškai pabendrauti.
dakli dakli 1393
2004-11-13 18:05 dakli
Prieš porą metų dirbau labai tvarkingoje didmeninės maisto prekybos įmonėlėje, kuri su visais atsiskaitydavo laiku. Kaip buvo atsikaitoma su ja? Tada teko bendrauti su skolų išieškojimo agentūra "Žvilgsnis iš arčiau", bet ji nepadėjo susigrąžinti pinigų nei iš vieno pirkėjo, teko atstovauti gal 10 teismų, kuriuose buvo patenkinti mūsų ieškiniai, bet antstoliai išieškojo tik apie 5 proc. priteistų sumų. Mano patirtis priešinga Odisėjaus patirčiai. smile Nežinau kaip dabar dirba "Žvilgsnis iš arčiau", bet tada dirbo prastai.
O
odisejas 292
2004-11-13 18:13 odisejas
Labai daug kas priklauso nuo darbo organizavimo:
1. Skola pradelsiama 5 dienas - priminimas telefonu.
2. Skola pradelsiama 10 dienų - raginimas raštu per 18 dienų atsiskaityti.
3. Skola pradelsta 30 dienų - į teismą.
4. Teismas per 3-5 dienas areštuoja skolininko sąskaitą.
5. Po maždaug 1,5 mėnesio - teismo sprendimas (jei nėra skolos neigimo, jei yra - tada ilgesnis procesas, bet sąskaita lieka areštuota).
6. Sekančią dieną dokumentai perduodami antstoliams.
7. Antstolis išieško iš areštuotos sąskaitos.
Dauguma pinigų tokiu būdu buvo išieškoma per 90 dienų.

Dėl "Žvilgsnis iš arčiau" , man kaip buvusiam jų konkurentui būtų neetiška komentuoti jų darbo kokybę tokiame dideliame forume... smile
K
Kelias 890
2004-11-14 08:16 Kelias
Apologetui:

"Keliasai, jei as buciau imones direktorius, tai man neegzistuotu savoka "garbe". Egzistuotu tik isskaiciavimas, kitaip sakant - garbingu noreciau atrodyti tuomet, kai tai galiu ir tai apsimoka. " - apie ka mes ir kalbame....
Aš, nors ir esu įmonės direktorius, man garbė yra tikrai ne paskutinėje vietoje. Ir tikiuosi, kad ateis laikas, kai garbė bus svarbiau už išskaičiavimą... Gal aš to ir nebesulauksiu su šių dienų džiunglių įstatymais, bet bent jau mano sąžinė bus švari.

Odisejui:

"Trečia, siūlau atidaryti blevyzgų forume tema "Čia galite išsilieti vienam ant kito, keiktis ir įžeidinėti kitus". Manau ten būtų galima išlieti savo jausmus, parodyti "antrąjį aš" ir šiaip netolerantiškai pabendrauti." - gerbiamasis, gal teiktumetės grižti į mūsų bendravimo pradžią ir pasitikslintumėte, kad, būtent, jūs ir pradėjote vystyti tokia temą....
O
odisejas 292
2004-11-14 09:16 odisejas
Peržiūrėjau visą temą ir, ant kelių stovėdamas ant granito skaldos kieme, prisipažįstu, kad būtent aš pradėjau šį ginčą, įžeidinėjau kitus forumo dalyvius, nekreipiau dėmesio į jų argumentus, norėjau porą vietų parašyti keiksmažodžius ir esu visiškai netolerantiškas kitų nuomonei, taip atskleisdamas blogiausias savo asmenybės puses ir padarydamas neginčijamą žalą šio forumo reputacijai. Labai dėl to gailiuosi ir prašau skirti man aukščiausią bausmę. Manau, kad turite pilną teisę iki gyvenimo galo pašalinti mane iš šio forumo, o kitiems rodyti kaip pavyzdį, kas nutinka, jei nesutinki su forumo dalyvių daugumos argumentais.
K
Kelias 890
2004-11-14 09:22 Kelias
Odisejau,

Ačiū Dievui, atrodo, jumoro jausmo nesi galutinai praradęs, o tai didžiulis alibi tavo adresu, todėl kablelį leidžiu parašyti tau pačiam:
Pašalinti negalima išteisinti
:))
Loreta Loreta 28574
2004-11-14 09:25 Loreta
Nu jau, vyriokai, eikit abu bažnyčion ir mušdamiesi galingais kumščiais į dar galingesnes krūtines, prisiekite prieš dievulį daugiau nepiktžodžiauti ir nesuteikti malonumo liežuviams vartytis į priešingą pusę. Abu protingi, abu labai reikalingi mums visiems, tad baikit mus gąsdinti ir greičiau spauskit viens kitam ranką. Jūs abu geriečiai, tik karštakošiečiai.
K
Kelias 890
2004-11-14 09:42 Kelias
Loreta, tavo karšta širdis, šaltas potas ir taikūs norai daro stebuklus smile
Aš nuginkluotas smile smile smile smile
Man gėda , kad pasidaviau tokiems negeriems dalykams smile smile smile
smile smile smile
Gero savaitgalio smile
S
Sebestijonas 2411
2004-11-14 13:41 Sebestijonas
Iki pirmadienio GERIEČIAI.
smile
K
Kelias 890
2004-11-14 14:29 Kelias
Sebestijonai, tai kada gi ta tavo deshrele pagaliau ishkeps?! smile
Arba ash imu ta raudonplauke uzh parankes ir einu pasivaikshchioti - ji jau pavargo chia strakseti
smile smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui