Kiek uždirba buhalteris?

mergelike mergelike 105
2008-03-29 09:50 mergelike
mano daro patirtis dar nera didele ir ziniu dar labai truksrta, bet kai pakeitusi buhaltere, kurios darbo patirtis4 kart didesne, randi pelno mokescio deklaracija, kai atasakitiniais metais buvogautas nuostolis, o deklaracijoj minusisnis pelno mokestis priskaiciuotas... tai ir nebezinai ka galvot...
S
Soffy 9075
2008-03-29 09:51 Soffy
Ta tvarka gali būti kokia nori, bet paskaičiavęs kokį paprastutį mokestį, kur daug nieko ieškoti nereikia, pagal savo tvarką, aš turiu gauti tą patį skaičių centų tikslumu, nes čia ne apsakymas, kur vienas sakinys daugiau ar mažiau, tai tik gražiau bus. Čia viena, o antra - nuoširdžiai manau, jog labai labai daug iš čia "diskutuojančių" dirba labai ir labai prastai. Ir aš tame tarpe, aišku, bet aš nors stengiuosi kada nors išmokti ir pradėti dirbti geriau, dauguma nerodo net minimalių pastangų kada nors pradėti dirbti teisingiau.
Veslava Veslava 387
2008-03-29 11:24 Veslava 2011-09-11 05-47

laura9 rašė:

Veslava rašė:
Buna visokiu. Bet 80-90% ateja buhalteriai keikiasi. smile ir tikrai nebe pagrindo.

O man rodos, kad kartais buvęs buhalteris "dirbo blogai" dėl to, kad tiesiog buvo įsivedęs kitokią tvarką, nei nori dirbti naujai atėjęs buhalteris.
Nu negali gi visi taip blogai dirbti smile Nes tada išeitų taip, kad mes, čia diskutuojantys irgi dirbame blogai, ar taip sakant patenkame tarp tų 10% gerai dirbančių? smile


Na ne, taip spresti negalima. Nes buvo man tokia situacija, tai paskutinius 3-4 menesius, kaip man mokejo, tai ir tvarkiau apskaita (geriau pasakyti nieko normaliai nedariau). smile Nusibodo uz aciu dirbti smile kiek galima. Tai kai dirikas paprase sutvarkyti viska gerai, pasakiau, kad kai man viska sumokes, tada ir sutvarkysiu. Atspekit ar sumokejo? tai kokio velnio turiu apskaita tvarkyti? Bet kai ateini i imone, zinai, kad su buhu buvo atsiskaityta, nes pati paskutinius jam priklausancius pinigus sumokejai, o randi apskaitoje betvarke, tai va po to ir keikiesi, tokiu atveju yra nemazai. Gera buha sunkoka rasti. Ieskojau padejejos, bet neradau, po metu vel ieskojau, pasiseke, radau. Nieko nemokejo, bet turejo dideli nora, todel ir paemiau ir neapsirikau smile Todel pati zinau, kad sunku surasti gera buha. Geri buhai, gerai uzdirba ir nekeicia darbo taip daznai... nors irgi netiesa... ai nei nezinau kur cia tiesa, kur ne smile Daug zmoniu, daug nuomoniu. Visokiu yra, visokiu ir reikia, juk tuom zmones ir idomus, kad visi skirtingi smile
S
Soffy 9075
2008-03-29 11:41 Soffy
KOKIU reikia būti, kad atviru tekstu prisipažinti, jog esi niekšas? Iš principo, SPECIALIAI blogai dirbi?, tai eik lauk iš darbo, jei netinka darbo sąlygos, bet neapleisk darbo, nenori veltui dirbti (natūralu, kad nenori), bet tai ir nesėdėk darbe, neužimk vietos, nejauk visko. Parašai pareiškimą, sutvarkai kiek priklauso sutvarkyti, tai kas, kad veltui, profesinė garbė svarbiau, ir išeini tvarkingai, o ne apši... viską, sujauki ir išeini.
Žmogus nesugeba dirbti, nesugeba suprasti, kad nesugeba ir niekada nesugebės tiek, jog kada nors ištaisytų šiandienines klaidas - blogai, labai blogai, bet jis nors NEspecialiai blogai dirba, o čia?
Veslava Veslava 387
2008-03-29 12:33 Veslava
Rasiau pareiskima is viso 5 kartus. 6 karta jau per notaru biura. Zinok, ten imoneje situacija tokia, kad dirikas svaiste pinigus, o galiausiai ele ja pardave, t.y. bomzui, ar zmogui kurio nesuras, kad nuo saves viska nusikratyti, visi teismai, antstoliai. Kito buho po manes nebuvo, nes imone dingo. Jam tik reikejo likuciu, kad parduoti imone, o man mano uzmokescio. Priprato, kad gali man sekamdieni po pietu atvezti dokumentus, o as iki pirmadienio turi 2 menesiu darba sutvarkyti, ir dar taip, kad neprikibtu mokesciai, kai tikrins. Po operacijos, kuria padare penktadieni, kita diena, t.y. sestadieni man jau buvo skambinama, prasyta i darba atvaziuoti. Net paeme is lygonines ir nuveze i darba. Ir atspek ar uz visa tai buvo sumoketa? bent pasakyta aciu... NE nei velnio. Jei imone toliau gyvuotu, buciau ne tik reikalingiausius dalykus dariusi, o viskas kaip priklauso. Dirbau vienoje imoneje, kur nespejau visko sutvarkyti iki savo isejimo, bet mane atleido ir as dar visa menesi po to atvaziuodavau savaitgaliais visko datvarkyti, nors buvo galimybe spjauti ir nieko nedadaryneti, palikti kitam buhui kapstytis, bet ten to nedariau. Sitoje imoneje viskas kitaip. Pasieme dirikas kelis simtus tukstanciu ir atidare kita imone. Nei su darbuotojais neatsiskaite, dar kiti darbuotojai jo skolas mokejo, nes tik per pazintys duodavo pavedimu, o apmokejima jie garantuodavo, o jis nemokejo, tai reikejo darbuotojui is savo pinigeliu, viska sumoketi ir dar imone jam jo priklausanti atlyginima nesumokejo. Kaip tu pasielgtum?
L
Linda6 11854
2008-03-29 12:51 Linda6
Veslava, kokio velnio leidi iš savęs tyčiotis? Vietoje to, galėjai gulėti ant sofos ir spaudyti TV pultelį arba ieškotis kito darbo. smile
S
Soffy 9075
2008-03-29 13:00 Soffy
Atsiprašau, jei mano įvertinimas nuskambėjo labai jau kategoriškai. Nežinau ką daryčiau, nes niekada nesu pakliuvusi į tokią situaciją, bet pas mane NEpriprastų, kad per porą dienų viskas padaroma už 2 mėnesius, niekada. Net pasvajoti jam apie tai neleisčiau. Manau, jog tuo viskas ir pasakyta? Laukiu dokumentų savaitę ar važiuoju pasiimti pati, gal žmogus laiko neturi? Negaunu, aiškinu, kad TOKIOMIS sąlygomis aš nedirbsiu, nes dirbti reikia tvarkingai. NEklauso? Viskas, ko laukti toliau? Patikrinimo? Kad reikėtų jau dirbti per naktį, nes esi jau ir pats kaltas, kad tiek laiko sėdėjai parimęs ir laukei nežinia ko?
Aš irgi susirenku dokumentus karts nuo karto, irgi dažnai esu nepatenkinta, nes kai kada atsimena kokį dokumentą po kelių mėnesių, aiškinu, auklėju, nebėgu lauk viską pametusi, nėra taip paprasta bėgioti iš buhalterinio darbo, bet... JAUTI ar žmogus piktybinis ir liksi pats kaltas, kad tų NEgautų dokumentų neturi sutvarkęs ar tiesiog tik niekaip nesupranta, kad nereikia kaupti tų dokumentų, reikia atiduoti kuo dažniau, pačiam patogiau susidėti viską į vieną vietą ir nespėlioti ar viską atidaviau ar nėra dar kokio popieriuko kur nors. Matau, kad jam pačiam nesmagu, kai kokį dokumentą randa užsimetusį, visi mes žmonės, bet su laiku mažėja tokių nesusipratimų, jei tai NORMALŪS žmonės, o ar normalūs, pasimato labai labai greitai.
Veslava Veslava 387
2008-03-29 13:12 Veslava 2011-09-11 05-47

Linda6 rašė: Veslava, kokio velnio leidi iš savęs tyčiotis? Vietoje to, galėjai gulėti ant sofos ir spaudyti TV pultelį arba ieškotis kito darbo. smile


Gal but ir tyciojimas, bet buhalterija buvo tvarkinga.kitaip tvarkyti apskaita negaliu. Ka man daryti, kai penktadieni paskambina, pasako, prasom pirmadieni atvezti dokumentus patikrinimui. Sakau dirikui, tas yra isvykes, sako grisiu duosiu visus dokus. Gryzta sekmadieni po pietu.
Net banko israsu normaliai negaudavau, po 2 menesiu. Nei kasa nesutvarkyta, kol neturiu banko, nei zinau kam mokejo, kokios skolos. Kai reikedavo skolu likuciu, arba kai reikedavo pristqatyti dokumentus patikrinimui, tai tada tik gaudavau banko israsus.

Pries tai nemazai per trumpa laika darbu pakeiciau, nusibodo kaitaliuoti juos. O cia man beveik viskas tiko, darbas patiko, buvo trukumu, bet neskubedama ieskojau kito darbo, kad vel i koki s..... neilysti. Suradau, o sita pasilikau kaip papildoma. Tai todel paskutinius menesius kai mokejo alga po 100 ir po 50 lt, sedejau ir nekvarsinau galvos. Kaip moka, taip ir tvarkiau. Anksciau tikejau, kai sake "Veslava tikrai atsilyginsiu"..... po to spjoviau.... Tik net iseiti teko per antstolius. As graziai nesipykdama, pasakiau, kad kai sumokes, tada viska ir sutvarkysiu. O tvarkyti daugiausiai kasa bei sandeli. Nes duomenu neturejau. Man prisekinejo, kad tikrai atsiskaitys, tu tik sutvarkyk. Aciu... bet pazadais jau soti. smile Todel nereikia pykti, kai sakau kad beveik nieko nedariau, tik butiniausius dalykus. Tam turejau priezasciu ir zinojau, kad po manes kito buho nebus.
Veslava Veslava 387
2008-03-29 13:24 Veslava 2011-09-11 05-47

Soffy rašė: Atsiprašau, jei mano įvertinimas nuskambėjo labai jau kategoriškai. Nežinau ką daryčiau, nes niekada nesu pakliuvusi į tokią situaciją, bet pas mane NEpriprastų, kad per porą dienų viskas padaroma už 2 mėnesius, niekada. Net pasvajoti jam apie tai neleisčiau. Manau, jog tuo viskas ir pasakyta? Laukiu dokumentų savaitę ar važiuoju pasiimti pati, gal žmogus laiko neturi? Negaunu, aiškinu, kad TOKIOMIS sąlygomis aš nedirbsiu, nes dirbti reikia tvarkingai. NEklauso? Viskas, ko laukti toliau? Patikrinimo? Kad reikėtų jau dirbti per naktį, nes esi jau ir pats kaltas, kad tiek laiko sėdėjai parimęs ir laukei nežinia ko?
Aš irgi susirenku dokumentus karts nuo karto, irgi dažnai esu nepatenkinta, nes kai kada atsimena kokį dokumentą po kelių mėnesių, aiškinu, auklėju, nebėgu lauk viską pametusi, nėra taip paprasta bėgioti iš buhalterinio darbo, bet... JAUTI ar žmogus piktybinis ir liksi pats kaltas, kad tų NEgautų dokumentų neturi sutvarkęs ar tiesiog tik niekaip nesupranta, kad nereikia kaupti tų dokumentų, reikia atiduoti kuo dažniau, pačiam patogiau susidėti viską į vieną vietą ir nespėlioti ar viską atidaviau ar nėra dar kokio popieriuko kur nors. Matau, kad jam pačiam nesmagu, kai kokį dokumentą randa užsimetusį, visi mes žmonės, bet su laiku mažėja tokių nesusipratimų, jei tai NORMALŪS žmonės, o ar normalūs, pasimato labai labai greitai.


Buvo dirikas normalus, bet kazkur paskutinius puse metu visiskai neatpazistamai pasikeite....
Kai jam pradedavau skambineti ir kauleti dokumentu, jis isvis ragelio nekeldavo. Buvo taip kad 2 svaites nesnekejo. Po to paskambino lyg niekur nieko. Auklek neauklejusi, nepadeda, zmogui nedaeina..... jis juk nesedejo iki paryciu ir netvarke dokumentu.... Jei jam visa diena sakai, man reikia banko israsu... man reikia... man reikia.... O jis atsako paskui, paskui, galiausiai sako kad generatoriaus nera... ir ka tu jam padarysi...? Sugebedavo kartais pasakyti, kad pas mane dokumentas, o galiausiai pas ji ant stalo ji surasdavau, o jis prisiekiu kad tau atidaviau, tu pametei...
Ai, atejo laikas, kai pagaliau susiradau kita darba... Tik is sito iseiti niekaip negalejau..... Praeita menesi tik isejau. Ir aciu devui.... smile
Veslava Veslava 387
2008-03-29 13:26 Veslava
Bet ir naudos turejau, zinau ka reiskia Sodros, Darbo inspekcijos patikrinimai, ka reiskia VMI patikrinimai. smile Buvo ir naudos.
2008-03-31 09:12 Kristiana__
Žinau 1 buhalterę, kuri nėjo į kitos buhalterės vietą dirbti, nes, ale, netvarkingi popieriai - ant segtuvų šonų nesurašyta bylučių pavadinimai smile
volgadon volgadon 4395
2008-03-31 09:25 volgadon 2011-09-11 05-47

Kristiana__ rašė: Žinau 1 buhalterę, kuri nėjo į kitos buhalterės vietą dirbti, nes, ale, netvarkingi popieriai - ant segtuvų šonų nesurašyta bylučių pavadinimai smile


Dar kartą pasikartosiu:tvarką ir netvarką kiekvienas supranta skirtingai.Vienam svarbiausia, kad papkės vienos spalvos būtų, kitam kad mokestis teisingai paskaičiuotas.
Čia kaip ir grožis, kas gražu man, nebūtinai turi būti gražu ir tau.
2008-03-31 09:29 Kristiana__ 2011-09-11 05-47

volgadon rašė: Dar kartą pasikartosiu:tvarką ir netvarką kiekvienas supranta skirtingai.Vienam svarbiausia, kad papkės vienos spalvos būtų, kitam kad mokestis teisingai paskaičiuotas.
Čia kaip ir grožis, kas gražu man, nebūtinai turi būti gražu ir tau.


Dėl manęs kartotis nereikia smile
V
Vilcik 238
2008-04-01 11:24 Vilcik
Tiesiog įdomu: Lietuvoje yra daug protingų ir kvalifikuotų buhalterių, pagarba jiems. Tačiau būtų įdomu išgirsti jūsų nuomone kiek kalbų žinojimas ir taikymas darbe (anglų, rusų, lenkų) padidina atlyginimą? Nes jeigu tas pats darbas ir tik lietuviškai - o.k., bet jei reikia daryti ataskaitas 3 kalbomis ir pastoviai bendrauti su užsieniu, tai ir apkrovimas didesnis ir, tikriausiai, atlyginimas turėtų būti aukštesnis? Jūsų nuomones?
L
laura9 10602
2008-04-01 11:57 laura9 2011-09-11 05-47

Vilcik rašė:
būtų įdomu išgirsti jūsų nuomone kiek kalbų žinojimas ir taikymas darbe (anglų, rusų, lenkų) padidina atlyginimą?

Jei tokių žinių reikia darbe ir jei buhalteris jas turi tai, žinoma, kad jo darbas turėtų būti įvertintas didesne pinigų suma, nei tokio pat buhalterio, dirbančio tik lietuviškai. Bet nemanau, kad tai galėtų būti ženkli pinigų suma.
artas71 artas71 12027
2008-04-01 12:13 artas71 2011-09-11 05-47

Vilcik rašė: , bet jei reikia daryti ataskaitas 3 kalbomis ir pastoviai bendrauti su užsieniu, tai ir apkrovimas didesnis ir, tikriausiai, atlyginimas turėtų būti aukštesnis? Jūsų nuomones?


apie + 500 lt už kalbą (anglų, vokiečių, prancuzų, kinų, ispanų)
Kitos mažiau...
Vifi Vifi 4124
2008-04-01 12:21 Vifi 2011-09-11 05-47

laura9 rašė:

Vilcik rašė:
būtų įdomu išgirsti jūsų nuomone kiek kalbų žinojimas ir taikymas darbe (anglų, rusų, lenkų) padidina atlyginimą?

Jei tokių žinių reikia darbe ir jei buhalteris jas turi tai, žinoma, kad jo darbas turėtų būti įvertintas didesne pinigų suma, nei tokio pat buhalterio, dirbančio tik lietuviškai. Bet nemanau, kad tai galėtų būti ženkli pinigų suma.

Dar būtų fain, jei pridėtų už aukštojo mokslo diplomą smile
L
laura9 10602
2008-04-01 12:26 laura9 2011-09-11 05-47

Vifi rašė:
Dar būtų fain, jei pridėtų už aukštojo mokslo diplomą smile

Biudžetinėse, kiek žinau, prideda smile
N
Nerginte 158
2008-04-01 13:01 Nerginte
Matyt kazkokioj ne tokioj biudzetinej dirbu,nes nieko neprideda :D
Ten priedai (t.y. galutine alga) kaip ir visur kitur priklauso ne tik nuo darbu kokybes,gausybes,diplomu,bet ir virsininko simpatiju ir nuomones ;)
volgadon volgadon 4395
2008-04-01 13:41 volgadon
Tai kad ten tikriausiai visi giminės ir artimieji.Neperseniausiai pažįstama įsidarbino į savivaldybę.Pagrindinė konkurso sąlyga, pažintis su įtakingas pareigas užimačiu asmeniu, jei taip galima išsireikšti.Ir jei šita sąlyga atitinka, gerųjų darbo savybių demonstruoti nereikia.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui