Įbridau į didelį Š

K
kissa 576
2005-11-05 22:42 kissa
Inbox :: Pranešimas
Nuo: Vainys
Kam: kissa
Parašyta: 2005-11-05 23:28
Tema: :))
Jei nori rašyti vienu kartu dviem vardais, tai junkis
tax.lt
www.finansai.com
Tada galėsi dviem balsais čia visus triuškinti, ką čia atsijungi, pasijungi .
Pasidaryk kompe kelis darbastalius, tai galėsi keliolika balsų vienu metu su savimi diskutuoti, sau pritarti .

-cia kissai (ona ze 88) asmenine zinute...

Kas man pasidare?

O ar KAS NORS IS JUSU NUSILEIDO???? SU SAVO SUSIKTOM UNISONINEM NUOMONEM?????
TAI KODEL kissai NEGALIMA???????????????????????????????

Ponai. As ka tik iskopiau panasu S. Ir amciau dar trisdesimt panasiu S. Ir visur buvau S vietoje... (-cia stiprai perdedu, bet SAVIJAUTA- nei kiek)...
Eikite, ponai, S.

Klausiau , ar galima isvezti prekes siaip: atvaziavau akcininkas is USA, paemiau i delna ir isveziau. Nieks neatsake.
Isitikinusi, kad negalima. Bet manes net nieks neatsiklause. O jei ir butu- nezinau CIA IR DABAR. Ir net tokios vietos nezinau, kur cia ir dabar atsakytu TIKSLIAI IR ATSAKINGAI.

Eikite, ponai, sikt.
Ir dar daugiau susikurkite TAISYKLIU. Ir baznycias taisyklems. Kur bus TAISYKLES vietoje IKONU.
smile -milijonas LOLu.

Kissai pasidare DIDELE NEAPYKANTA .
O Paksas irgi pastebejo, kad 88- stebuklinga.

Prarviomsia. Is dideles durnystes: NERASYTU TAISYKLIU SALIES, PARODOMAI BESIVADOVAUJANCIOS RASYTOMIS TAISYKLEMIS smile
K
kissa 576
2005-11-05 22:56 kissa 2011-09-11 03-53

Stela rašė: Kissa, visi mes kitokie gyvi - tikri:).
Ir aš tikrai nesu toks angelas kaip šiame avatare. Aš neslepiu, kad apsimetinėju forumuose, kodėl turėčiau rodytis tokia, kokia esu iš tikrųjų? Bet aš apsimetinėju laimingesne, sėkmingesne, geresne, pagaliau nei esu. Kodėl? Tiesiog žmonėms labiau patinka tokie angeliukai:).
Ir Jums sufleruoju, kad na, nereikia tų vargšių virtualioje erdvėje, būkime princesės nors čia, jei jau tikrame gyvenime neišeina:).
Labai prašau, neužsigaukite, tikrai nenoriu Jūsų užgauti, tiesiog daugiau optimizmo, kas iš to, kad dejuosi? Koks glušas pasakys: va kokia kvaila nevykėlė, kam Jums tai? Tegul sako: na ir yra gi tokių sėkmingų žmonių, kaip jiems gerai:).

Nepriskirkite manes prie visu zmoniu smile , prasau, nes is jusu apibrezimo iseitu, kad visiems zmonems labiau patiktu s*das sokoladiniame glaiste, nei apipiltas s*du sokoladas.
Sugadinau jusu virtualu kampeli? Ak, sorI smile
Einu, kita sugadinsiu....
O gal paklius mokantys PROTINGAi NEUTRALIZUOTI kenkejus? smile
volgadon volgadon 4395
2005-11-05 23:31 volgadon
Labai jau panašios temos ,ar jums ponai ir ponios neatrodo?Pradedančioji buhalterė...,Nauja buhalterė Linutė, šita paskutinė ,dar gal pora galima rasti.Tema apie nieką.Užverda diskusija galingiausia,bet ar naudinga -didelis klausimas.Man atrodo nėra nei Linučių ,nei Eglučių ,o šitaip balujetsia kuris nors forumo dalyvis- ė, o gal ir ne vienas-a.Tik jau tada nebūkit merginos tokios kvailos, rašot ,kad baigėt universitetą ,bet man atrodo profkę baigę protingesni už jus.Sukurkit kokias nors situacijas įdomesnes ir tikroviškesnes.
S
Stela 522
2005-11-05 23:40 Stela
Užtat kokia diskusija gavosi:).
Būtų labai tikroviška situacija, tai nebūtų apie ką daug ir kalbėti, o dabar kalbėk apie ką nori - viskas tinka:).
S
Stela 522
2005-11-06 00:04 Stela
Nežinau ar tai tiesa, bet Afrika?? Labai lietuviškos gėlės man pasirodė smile.
http://foto.mail.ru/mail/blessyou/1/128.html

P.S. Nesibarkime, neįdomu smile.
S
Stela 522
2005-11-06 00:10 Stela
Čia labai daug nuotraukų įvairiausių:
http://www.fotomig.ru/
http://foto.mail.ru/catalog/Themes.html
gIlona gIlona 2080
2005-11-06 00:10 gIlona
Žinot, liūdniausia, kad iš tos diskusijos gavosi didelis, kaip čia pasakius, na...didelis ššššššš smile Todėl siūlau šią temą bent kiek išvėdinti ir pakvepinti... smile
Loreta Loreta 28574
2005-11-06 01:11 Loreta
विकिपीडिया पर आपका स्वागत है । विकिपीडिया सभी विषयों पर प्रामाणिक और उपयोग, परिवर्तन व पुनर्वितरण के लिये स्वतंत्र विश्वकोष बनाने का एक बहुभाषीय प्रकल्प है । यद्यपि विकिपीडिया की शुरुआत जनवरी २००१ में हुई थी लेकिन हिन्दी विकिपीडिया की शुरुआत जुलाई २००३ में हुई और अभी हम हिन्दी विकिपीडिया में ११३८ लेखों पर कार्य कर रहे हैं । सहायता पृष्ठ पर जाइये और प्रयोगस्थल में प्रयोग करके देखिये की आप स्वयं किसी भी लेख को कैसे बदल सकतें हैं ।

Мать.......
D
DaivaJ 721
2005-11-06 08:07 DaivaJ
smile JO....
Gražu, kad gražiau ir būti negali.
Laikas nuo laiko- pasižodžiaujam, vienas kitam kraują nuleidžiam ir gyvenam toliau....
D
DaivaJ 721
2005-11-06 08:27 DaivaJ
smile Kraujo gal ir mažai, bet KISSA visose temose vakar bandėt už*ist negyvai.....Nors mano manymu- prašėsi pati.
Bet nieko- katės gajos.....Jų nuodais neina nunuodyti, tai pasisakymais- tuo labiau smile
8
88 255
2005-11-06 09:01 88 2011-09-11 03-53

DaivaJ rašė: smile JO....
Gražu, kad gražiau ir būti negali.
Laikas nuo laiko- pasižodžiaujam, vienas kitam kraują nuleidžiam ir gyvenam toliau....



DaivaJ rašė: smile Kraujo gal ir mažai, bet KISSA visose temose vakar bandėt už*ist negyvai.....Nors mano manymu- prašėsi pati.
Bet nieko- katės gajos.....Jų nuodais neina nunuodyti, tai pasisakymais- tuo labiau smile


-labai teisingas poziuris i situacija smile


volgadon rašė: Labai jau panašios temos ,ar jums ponai ir ponios neatrodo?Pradedančioji buhalterė...,Nauja buhalterė Linutė, šita paskutinė ,dar gal pora galima rasti.Tema apie nieką.Užverda diskusija galingiausia,bet ar naudinga -didelis klausimas.Man atrodo nėra nei Linučių ,nei Eglučių ,o šitaip balujetsia kuris nors forumo dalyvis- ė, o gal ir ne vienas-a.Tik jau tada nebūkit merginos tokios kvailos, rašot ,kad baigėt universitetą ,bet man atrodo profkę baigę protingesni už jus.Sukurkit kokias nors situacijas įdomesnes ir tikroviškesnes.


bet uztat kaip smagu -patalpinus (uz dIIIIdelius pinigus) platu uzpakali i vis siaurejancia kedute- isivaizduoti save SAMONINGAI ISMINTINGU smile

- kates , tarp kitko, uosles neapgausi: sudu pakvipo, suda ir iskapsteme smile

PEACE smile
K
kissa 576
2005-11-06 09:11 kissa
a WO, RASO smile
Talpinkime- KISSOS REABILITACIJOS TIKSLAIS:

Nuo: Stela
Kam: kissa
Parašyta: 2005-11-05 23:46
Tema: Nepyk
Klausyk, ištrink paskutinę žinutę, būk gera, tu normali protinga moteris, neparodyk savęs isterike, labai prašau. Mums visoms būna gerų ir blogų dienų.

Nuo: Stela
Kam: kissa
Parašyta: 2005-11-05 23:58
Tema: Žaidimas
Tas žaidimas yra visai įdomus ir kam tau reikia, kad jis išaiškėtų? Ištrink paskutinę žinutę, tas kas daugiau skaito forumą jau seniai suprato viską, o kitiems kam žinoti?
Jūs abi savotiškai žavingos, atsimeni netgi girė už dvasios turtingumą.
Ir tai tiesa, kol nepradedi svieto lyginti:).
Tadas Blinda moteriškame pavidale:).

Nuo: Stela
Kam: kissa
Parašyta: 2005-11-06 9:37
Tema: Labas rytas:).
Na, užpykote Jūs ant Stelos, tai ir sakykite, kad Stela, kokia tu kvaiša, ružava debilitė ir t.t. Manote, aš užpyksiu:)? Tikrai ne, nes AŠ nesu Stela ir netikiu, kad moteris, kuri rašo UŽ Kissą yra tokia kvaiša, kokia šiame forume save kažkodėl tai kai kada vaizduoja. Tai ko man ant tos moters pykti? ČIA - virtualioje erdvėje viskas netikra, kas to nesupranta, tai blogai, aišku.
Jums reikės dirbti, reikės kažko paklausti, na, nelabai gerai klausinėti žmonių, kuriuos išvadinai visokiais negražiais žodžiais.

Pasilikite sau erdvės grįžimui, ištrinkite abi paskutines žinutes, norite, aš irgi savo ištrinsiu:)? Viskas užsimiršta, čia nuolat būna tokių visokių dramų ir tragedijų, tai darbo, tai meilės klausimais, čia juk irgi gyvenimas, tegul ir virtualus (netikras):).
Čia neblogas forumas, renkasi gana normalūs žmonės, niekur man nėra taip įdomu kaip čia, kur daugiau tokių Kissų rasi;), bus gaila, jei jos neliks:).
Mano patarimas tikrai labai nuoširdus:).
Atsiprašau už tujinimą ankstesnėse žinutėse, palikau, nes tuo momentu atrodė, kad teisinga nesijusinti:). Na, šitą žinutę jau ištaisiau, rytas ir kitaip viskas atrodo:).
8
88 255
2005-11-06 09:31 88 2011-09-11 03-53
kazkur mane 'roza' pavadino ir i rimta klausima neatsake, tai pakalbejau kiek nerimtai- bet, matau, visiems patiko; nekuriems tiek, kad net mamos kalba prisimine:


Loreta rašė: विकिपीडिया पर आपका स्वागत है । विकिपीडिया सभी विषयों पर प्रामाणिक और उपयोग, परिवर्तन व पुनर्वितरण के लिये स्वतंत्र विश्वकोष बनाने का एक बहुभाषीय प्रकल्प है । यद्यपि विकिपीडिया की शुरुआत जनवरी २००१ में हुई थी लेकिन हिन्दी विकिपीडिया की शुरुआत जुलाई २००३ में हुई और अभी हम हिन्दी विकिपीडिया में ११३८ लेखों पर कार्य कर रहे हैं । सहायता पृष्ठ पर जाइये और प्रयोगस्थल में प्रयोग करके देखिये की आप स्वयं किसी भी लेख को कैसे बदल सकतें हैं ।

Мать.......

smile
8
88 255
2005-11-06 09:34 88
as rimtai manau uzvesti skyreli PASIDARYK PATS (arba kissos kampelis), patsa sau klausimus uzdavineji, pats sau atsakymus surandi, pats sau padekoji ir pats save gali aplankyti, kai vel (po kazkiek grazaus laiko) tave aplankys ta pati situacija... Gaila tik, kad -ko gero- tais paciais sprendimais nepasinaudosi: bus naujasniu, siuolaikiskesniu, protingesniu;... O PATS SAU LIKSI -kak vsiegda- DURAK smile

Buckis, le dzenierale smile
K
kissa 576
2005-11-06 09:47 kissa
siek tiek is HOBBY (vis tik - Sunday):

www.delfi.lt/news/daily/lithuania/article.p...

Socialliberalai savivaldos rinkimus siūlo rengti 2007-ųjų pradžioje

realus, 2005 11 06 09:13
Šį kartą dėl savivaldybių rinkimų socialliberalai kaip ir kitais atvejais kalba teisingai, bet tai nereiškia, kad taip ir darys. Nes reikia būt aklam, kad nematyt pragaištin riedančios valstybės, kurią nuvedė dirbtinė valdanti koalicija -susidedanti iš buvusių tarybinių partorgų-komsorgų-kgb rezervistų ir panašiai. Kai per paskutinius rinkimus į Seimą premjeras net nesiteikė balotiruotis į Seimą, iš anksto pareiškė būsiu premjeru ir tapo... Kaip A.Paulauskas net vienmandatėj nesugebėdamas laimėti panoro ir tapo Seimo pirmininku... Patys pamatė ir tur būt pradeda suvokt, kur veda dirbtiniai rinkimai ar tik jų imitacija, į politiką sąmoningai nepraleidžiant kitų -platesnės visuomenės dalies. Ir dabar tik atseit kelios tradicinės partijos, kurios eilę metų būdami valdžioje -iš esmės tie patys, leidžia tik sau finansuotis tiesiai iš valstybės biudžeto ir parceliuoti tautos resursus, o platesniai visuomenės daliai ir toliau sąmoningai trukdo įsilieti į politiką, dėl to sąmoningai trukdydami finansavimą jų iš valstybės ir uidami kitaminčius iš visur, kur tik pajėgia.
Dalia29 Dalia29 12616
2005-11-06 12:50 Dalia29 2011-09-11 03-53

kissa rašė:
Kissai pasidare DIDELE NEAPYKANTA .
O Paksas irgi pastebejo, kad 88- stebuklinga.

Prarviomsia. Is dideles durnystes: NERASYTU TAISYKLIU SALIES, PARODOMAI BESIVADOVAUJANCIOS RASYTOMIS TAISYKLEMIS smile


Kissa, čia tokia neapykanta šaliai, kurioje gyveni, todėl , kad tą P.... -ų tavo akimis "suvalgė"? Ar nostalgija po CCCP??? (Man toks įtarimas). Tu bent jau mintis reikšt moki smile , o tavo kumiras net trijų sakinių padoriai suregzt negalėjo.
Daugiau šia tema nerašysiu, garbės žodis smile jau savo laiku prisimitingavau smile (tik kitoje barikadų pusėje, nei kissa smile ). Nu vaizdelis - katės ant šiukšlyno...
edwardas edwardas 4185
2005-11-06 13:11 edwardas
Nu ka smile jau antra diena negalite isbristi....is to sudo? smile
L
Loreta13 30842
2005-11-06 13:23 Loreta13 2011-09-11 03-53

edwardas rašė: Nu ka smile jau antra diena negalite isbristi....is to sudo? smile

Čia, žinai, kaip kažkas rašė
Tokios temos gausiai diskutuojamos
Nes supratimo daug nereik, suklyst, praktiškai neįmanoma
Ir šnekama....
Loreta Loreta 28574
2005-11-06 13:27 Loreta
Per daug garbės. Kažkam. Kuris jaučia moralinį ir oralinį pasitenkinimą. Ir baisinė negarbė kažkam, tam garbinamam.
L
Loreta13 30842
2005-11-06 13:29 Loreta13 2011-09-11 03-53

Loreta rašė: Per daug garbės. Kažkam. Kuris jaučia moralinį ir oralinį pasitenkinimą. Ir baisinė negarbė kažkam, tam garbinamam.

smile smile smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui