darbo sutartis? datos?

Z
ziniuke 34
2006-03-25 14:38 ziniuke
Sveiki, noriu paklausti. Esu naujoke, todel gal mano klausimas pasirodis kiek naivus smile bet... kai darbini darbuotojus ar reikia rasyti paciam direktoriui prasyma priimti i darba kai jis yra savininkas? Ir jei reikia tai kieno vardu rasyti isakyma kad ji priimti? Gautusi, kad jis pats save priima sau isakyma pasiraso. O darbo sutarciu registre taip pat rasyti: darbdavys-(pvz) Jonas Jonaitis, Darbuotojas-Jonas Jonaitis. Ar kur darbdavys tai rasyti buhalteres v.pavarde kaip igaliota asmeni? Busiu dekinga jei padesite Aciu. smile smile smile
J
Jotjot 850
2006-03-26 19:45 Jotjot
Tikram buhalteriui taip ir norisi visus įrašus, tame skaičiuje ir ne buhalterinius ir NEREIKALINGUS, paversti dvejybiniais. Pradedi rašyti ir žiūri - viskas dvejinasi, pradedi kalbėtis su savimi garsiai, į aplinką reaguoji neadekvačiai. Žodžiu, vidinis balsas kužda: rašyk, nors ir smile . Ir supranti, kad darai kažkaip negerai, bet taip ir norisi padaryti tą nelemtą ĮRAŠĄ. Reikia gi užpildyti tuštumą turiniu. Kokia gi forma?
Įstatymine aišku. Na pvz., LR DK, LR IĮ. Ten rasim daug atsakymų. Skaitykim...

Man patinka direktoriai, kurie patys save priiminėja į darbus ir patys sau įsakymus rašo. Ir ar ne laikas jiems patiems save ir atleisti nuo pareigų.
Nors vargu...ne kiekvienas supranta, kada laikas pakeisti įmonės biurą į
1. Studento suolą, arba
2. Ligoninės palatą.

Moralas toks.
E
Estella 639
2006-03-26 19:57 Estella
smile
Z
ziniuke 34
2006-03-27 10:01 ziniuke 2011-09-11 04-54

Estella rašė:

ziniuke rašė: smile smile smile
Pritariu, reikia raudonuoti, negražu taip elgtis smile smile.


As juk atsiprasiau.. smile argi naujokams Jus tokie griezti smile . O man pasirode, kad cia Jus visi draugiski... smile Juk atsiprasiau
P
prikolas 748
2006-03-27 10:23 prikolas
mano šefas nori su nauju darbuoroju sudaryti DS šiandien, bet žmogus pradės dirbti tik po savaitės.Kažin taip gali būti? Tokiu atveju pranešimas sodrai turėtų būti pristatytas tikriausiai tą dieną kai pradeda dirbti, o ne nuoi sutarties sudarymo?
Bet kaip tuomet jeigu žmogus taip ir neįdarbinamas? Ar reikia fiksuoti tokią sutartį DS žurnale?
Patarkite, labai reikia... smile
V
vailma 727
2006-03-27 10:50 vailma 2011-09-11 04-54

prikolas rašė: mano šefas nori su nauju darbuoroju sudaryti DS šiandien, bet žmogus pradės dirbti tik po savaitės.Kažin taip gali būti? Tokiu atveju pranešimas sodrai turėtų būti pristatytas tikriausiai tą dieną kai pradeda dirbti, o ne nuoi sutarties sudarymo?
Bet kaip tuomet jeigu žmogus taip ir neįdarbinamas? Ar reikia fiksuoti tokią sutartį DS žurnale?
Patarkite, labai reikia... smile

Taip Sodrai pranešimas nuo tada kai pradeda dirbti. Jei gali tai nefiksuok dar sutartues DS žurnale, jei darbuotojas ateis į darbą po savaitės tai ir padarysi įrašą. Jei negali, tai įrašyk, o jei nepradės dirbti parašysi, kad sutartis anuliuota.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui