SU ŠUNS metais

S
Sebestijonas 2411
2005-12-23 08:25 Sebestijonas 2011-09-11 03-57
SU 2006 metais..............šuniuko metukais

Aradija Aradija 10365
2005-12-23 08:26 Aradija
tai koks tas šuo dabar bus? zalias , geltonas ar koks?
Dorota1 Dorota1 13533
2005-12-23 08:28 Dorota1 2011-09-11 03-57

Aradija rašė: tai koks tas šuo dabar bus? zalias , geltonas ar koks?

lyg tai ugninio šuns metai
S
Sebestijonas 2411
2005-12-23 08:39 Sebestijonas
2006 metai visiems ženklams
*****************************
štai ką žada mums žvaigždės 2006 metais.


Avinas
Jei vis iki šiol nepasiryžote tolimai kelionei, 2006-ieji, ypač antroji metų pusė, bus tam tinkamiausias laikas. Jums kelyje pasitaikantys užsieniečiai bus turtingi ir/arba ypatingų rūpesčių gyvenime nepatiriantys žmonės. Po 2006m. lapkričio 24d. bus palankus laikas ginčytis su universiteto dėstytojais, tikėtis sėkmingo bendravimo su advokatais ir teisėjais, taip pat tai bus tinkamas metas susipirkti seniai svajotų knygų biblioteką. Ieškantys dvasinio mokymo paslapčių suras savo kelyje naudingą mokytoją. Stebinsite savo ramybe, jūsų ragai šiais metais bus ypač neskaudūs, gal todėl, kad per anuos metus įgavote daugiau patirties. Taigi žmonos ir vyrai nuo jūsų skųstis neturėtų. Tuo tarpu visą pirmą pusmetį ir metų viduryje jūs turėsite puikią progą pasipildyti savo kišenę geromis finansinėmis įplaukomis, ypač tą pajus akcijomis prekiaujantys Avinai. Jei esate nusiteikę imti kyšius, pamąstykite, ar eilinį kartą neperlenkiate lazdos. Jei jūsų šeimoje esama trečio vaiko, tai šie metai atneš sėkmę būtent jam. Pirmasis vaikas gali būti įnikęs į kažkokio seno projekto realizavimą, prižiūrėkite, kad rastų laiko ir poilsiui. Ypač geri 2006-ieji nusimato vyrams politikams (demokratinių nuosaikių pažiūrų) ir moterimis ekonomistėms: tai jūsų reputacijos, įtakos ir galios augimo laikas. Avantiūristams Avinams 2006-ieji bus geri metai tol, kol jie nepervertins savo jėgų. Labiau galvokite, ką kalbate. Rūpesčių sveikatos srityje nenusimato; patarimas gamtos mylėtojams: venkite pelkių – šiais metais jūsų bioenergija su tokiomis vietomis nekaip derės.

Tauras
Tauro žmonių sėkmė nemažai priklausys nuo to, su kokiais partneriais jie šiais metais bus. Tačiau net jei jūsų partneriai liūdno būdo, 2006-ieji turėtų žymiai pakeisti netgi jų natūrą. Moterims-Taurams patariama visomis išgalėmis palaikyti savo antrąją pusę, nes ji bus aktyvi, sieks valdžios ir sėkmingo savęs įtvirtinimo. Būtent jų dėka jūsų padėtis taps komfortabili. Pasisaugokite avantiūristiško būdo žmonių – tokie ramia sąžine pamėgins pasinaudoti jūsų naivumu (ir kišene, žinoma). Po 2006m. lapkričio 24d. bus palankus laikas užmegzti santykius ir pasirašyti sutartis su bankais, paimti didelį kreditą, sulaukti pagalbos iš filantropų, didelius pinigus valdančių asmenų. Profesinėje sferoje viskas bus ramu. Tuo tarpu namuose bus tinkamas laikas atlikti seniai atidėliojamą remontą. Pasidomėkite tėvo reikalais, galbūt jam reikalinga jūsų pagalba? Tie Taurai, kurie netingi žiūrėti po kojomis ir domisi archeologija, išvykę į šalis su sena kultūra (Egiptas, Sirija, Graikija), turi šansų aptikti vertingą lobį. Tik nesugalvokite užsiimti nardymu mažai pažįstamuose vandenyse (kur tų lobių galėtų būti), ir ypač nesumanykite leistis į didelį gylį. Nekilnojamojo turto operacijos bus sėkmingesnės po 2006m. lapkričio 24d. Saugokite savo širdį, profilaktikos vardan apsilankykite pas savo stomatologą.

Dvyniai
Šio ženklo žmonėms 2006-ieji bus labai darbingi metai, didžiulis to privalumas – jog sužinosite ir įvaldysite įgūdžių daug daugiau negu bet kada anksčiau. Ypač sėkmingas tuo požiūriu laikas bus TV operatoriams ir prodiuseriams. Po 2006m. lapkričio 24d. už kantrybę galite būti apdovanoti puikiu vakarėliu ir dalykiniu (o gal ir daugiau negu dalykiniu) pasiūlymu iš šefo pusės. Apskritai aktyvaus tipo Dvyniams metų pabaigoje gali atsiverti daug durų, jūs galite užmegzti daug naudinfų ryšių. Atminkite: jūsų koziris – veikimas; kuo daugiau klausysitės, analizuosite ir veiksite, ir kuo mažiau šnekėsite, tuo sėkmės šansai bus didesni. Jei už sienos turite įkyrų kaimyną, jei yra piktų negerais liežuviais jūsų veiklą plakančių žmonių, pasistenkite į juos nekreipti didelio dėmesio – blogis sunaikina pats save. Dvynių ženklo moterims šie metai bus ypač palankūs pagimdyti antrąjį šeimoje vaiką. Antra metų pusė palanki susituokti arba vesti. Avantiūristiško būdo Dvyniai tegu pasisaugo: besidairydami į “tinkamo partnerio” kandidatūrą ir kaskart iškeldami vis didesnius reikalavimus galite praleisti progą paklausti širdies, o ne apskaičiavimų balso. Sveikatos sferoje 2006-ieji bus puikus metas nugalėti įsisenėjusius negalavimus (jei tokių turite), teigiamai veiks užsienio gydytojų patarimai, egzotiški mišiniai ir žolelės.

Vėžys
Vėžys toliau atkakliai mėgins laimę loterijose, ir vieną kartą jam pasiseks! Jums turėtų neblogai sektis visokios rūšies lošimuose (ruletė, kortos, intelektualiniai žaidimai), tik aktyviai žaisti patariama iki 2006-ųjų lapkričio 24d., vėliau patartina neberizikuoti. Stenkitės išparduoti užsistovėjusius senus daiktus (nebent šie būtų antikvarinės vertės) – kam jie jums, tik daugiau voratinklių, ir dar emocinę būseną erzina. Jums būtų visai verta užlipti į senelio palėpę arba į šiaip kokio nors seno namo rūsį – ten galite aptikti retų įdomių daiktų. Ištekėjusios moterys mėgins daugiau medituoti, atsijungti nuo namų ruošos, tuo tarpu netekėjusios merginos bus pašėlusios, ir šie metai meilės romanams kaip niekada geri. Toms moterims-Vėžiams, kurių atsakomybės šeimai jausmas pernelyg didelis, patartina apsižvalgyti, ar tik ne viena jūs dėl tos šeimos tiek daug ir stengiatės. Jei kitiems nereikia, tai gal ir jūs galėtumėte skirti daugiau laiko savo malonumams? Jei ketinate gimdyti būtent 2006-aisiais, ir jei tai pirmasis jūsų vaikas, jis bus sveikas ir stiprus. Profesinėje sferoje Vėžys savo konkurentus įveiks po 2006m. lapkričio 24d. Tuomet drąsiai dalyvaukite įvairiuose konkursuose, galite kviesti dvikovon net labiau už jus pasižymėjusį varžovą. 2006-ieji metai taps įsimintinais Vėžiams-ekspertams (degustatoriai, analitikai, apžvalgininkai ir t.t.). Sveikata iš esmės gera, venkite nešioti sunkius daiktus.

Liūtas
Liūtas šiais metais bus labai susimąstęs, ką jis galėtų reikšmingo nuveikti... Dar 2005-aisiais jūs pajutote, jog jau nebegalite gyventi taip, kaip anksčiau gyvenote, ir kad laikas imtis permainų iš esmės. 2006-aisiais jūs galite dėti pastangas kuo jaukiau įsikurti savo ar svetimos šalies namuose, o tai reiškia, kad arba patys imsitės namų meistro vaidmens, arba samdysite profesionalus. Galimas daiktas, iki pat 2006m. pabaigos jūs daugiau dėmesio skirsite šeimai, vaikams, ir vietoje valdingo ar itin savimi pasitinčio asmens jūsų žmona/vyras jumyse matys ramų, susikaupusį, besiaukojantį artimiausių šeimos narių labui žmogų. Tačiau po 2006m. lapkričio 24d. jūs atsipalaiduosite, ir vėl tapsite visų dėmesio centru. Šie metai bus nepaprastai geri tiems verslininkams-Liūtams, kurie daugiau dėmesio skirs ne išorinei reklamai ir garsiems šūkiams apie kokybišką firmos produkciją, bet vidiniams, organizaciniams dalykams, produkto kokybės gerinimui. Moterims meilės dalykai labiau seksis antroje metų pusėje. Vaikai jums bus paklusnūs, bet patarimas jausti, kada ramus tėviškas arba motiniškas auklėjimas baigiasi, ir kada prasideda emocingas diktavimas. Jei imsitės atsakomybės už kokio nors dalyko realizaciją, pasistenkite, kad tai būtų pagal Jūsų jėgas, ir būtinai saugokite sveikatą nuo streso, nuo viršvalandžių, ypač dėmesio skirkite savo širdžiai.

Mergelė
Mielos Mergelės, nuoširdžiai Jums patariu kuo mažiau reaguoti į visokius slaptų neprietelių mėginimus kaišioti į jūsų ratus pagalius; pasitaikius palankiai progai tiesiog pereikite į kitą darbo vietą arba pasirinkite kitą žmonių ratą. 2006-aisiais jus labiau negu paprastai gali traukti pabūti šventose vietose, ir tai jus veiks raminamai. Tos Mergelės, kam per 40, gali išsirengti į tolimus kalnuotus kraštus meditacijai – atsivers nepaprastos vizijos. Linkusioms užsiimti juodąja magija moterims 2006-aisiais patartina to nedaryti. Geriau nukreipkite savo energiją į sodą ir puoselėdami augalus pamąstykite apie gerus dalykus – užauginti vaisiai vėliau bus gydančiai naudingi ir jums, ir jūsų svečiams. Gydytojams-Mergelėms bus geras laikas gilintis į sudėtingas ligas ir jų gydymo būdus, tik duokite daugiau valios savo intuicijai, o ne logiškam mąstymui. Apskritai profesinėje sferoje Mergelės bus labiau vertinamos už savo santūrumą ir kuklumą negu mėginimus atsistoti kitų priešakyje. Išimtis – seniai rengtas paaukštinimas arba jūsų paties bent keletą metų planuota pradėti savarankiška veikla. Į intrigas linkusioms Mergelėms patarimas labai gerai pagalvoti, ar visi jūsų galai sėkmingai paslėpti, kitaip... patys suprantate. Pirmasis metų pusmetis bus labai geras detektyvams, sekretorėms ir administratoriams, toms Mergelėms, kurios ką nors gali atlikti savo rankomis. Meilėje sėkmės gali tekti palaukti po 2006-ųjų lapkričio 24d., juk iki to laiko jūsų protas greičiausiai matys tik skaičiukus ir jų kombinacijas. 2006m. pabaigoje galite įsigyti prabangią sofą, įsirengti sauną, pradėti kolekcionuoti vyno butelius, įrengti rūsyje specialiai jiems skirtą nišą.

Svarstyklės
Antroji metų pusė bus nepaprastai vaisinga žurnalistams, rašytojams, komentatoriams, komikams. Jūsų galva bus atvira naujoms idėjoms, tik spėkite jas visas apdoroti! Gali pagausėti trumpų kelionių į gamtą, tarp kaimynų būsite lyderiais. Šiuo laiku gali ženkliai pasižymėti jūsų jaunesnysis brolis arba sesuo. Toms Svarstyklėms, kurios darbe nelabai kreipia dėmesio į smulkmenas, patartina pildyti dokumentus ir kitą svarbią informaciją labai atidžiai, priešingų atveju galite praleisti svarbių detalių. Pirmoje metų pusėje galite ramia sąžine toliau kaupti finansus, seksis loterijoje ir su visokia avantiūra susijusiuose finansiniuose projektuose. Nors paprastai Svarstyklės linkusios ilgai neapsispręsti, tačiau ypatingų rūpesčių dėl santuokos ar širdies klausimų šis periodas nesukels. Atvirkščiai, 2006-ieji, ypač jų pabaiga, yra kaip tik tas laikas, kada galite ramiai peržengti tam tikrus NE. Šiais metais galite pamatyti, ko verti kai kurie jūsų draugai. Patarimas: nebijokite, jei šie draugai netikri, tai santykiai liausis, bet jūs dėl to ypatingo nuostolio nepajusite. Jei jūsų draugystės sieks seni arba daug patirties turintys žmonės – tokių neatstumkite. Jei jūsų pirmasis vaikas – paauglys, pasidomėkite jo problemomis, galbūt jis turi klausimų, kuriais nedrįsta pasidalinti? Sveikata iki antrosios metų pusės gera, vėliau venkite padauginti alkoholio, vartokite daugiau žaliosios arbatos.

Skorpionas
Šie metai visomis prasmėmis yra jūsų! Skorpionai ir šiaip įtaigūs žmonės, o Jupiterio perėjimas per jūsų ženklą jūsų išorinę charizmą tik dar labiau sustiprins. Tą palankų efektą turėtų ypač pajusti 1958 lapkričio 3 – 8 ir 1982 lapkričio 13 – 17 dienomis gimę Skorpionai. Jumyse pakaks energijos įveikti, regis, neįveikiamus dalykus, ir jei esate praradęs mylimojo/mylimosios dėmesį, pats laikas ta charizma apsiginklavus mėginti atsikovoti prarastas pozicijas. Puikus metas priešininkus įveikti ne agresijos, bet išmintingos diplomatijos dėka. Profesiniame pasaulyje Jums galima žadėti pakilimą laipteliu aukštyn, ir ši Fortūnos dovana ypatingai globos humanitarinio profilio Skorpionus. Žmonės, užsiimantys politika, gali pastebėti, jog galimybių durys prasivėrė dar plačiau, Jūsų projektai turės svorio, tik patarimas pernelyg nepersverti svarstyklių, kadangi tie projektai gali atspindėti nemažai jūsų egoizmo, aiškiai matomų asmeninių tikslų. Jei sumanysite nuversti viršininką, aukštesnio negu jūs rango vadovą, geriau tegul tai jūsų rankomis daro kas nors kitas. Po 2006m. lapkričio 24d. Jūs pajusite, kaip ženkliai pagerėjo jūsų finansinė situacija, ir kiek daug jūs sau galite leisti įsigyti to, apie ką anksčiau galėjote tik pasvajoti. Sveikatos sferoje rūpesčių nekils.

Šaulys
Panašu, kad jūs vis dar kaupiate jėgas, kurios kaip ugnikalnis prasiverš po 2006m. lapkričio 24d. Jei tuo metu ginsite disertaciją, sieksite sportinių laimėjimų, pagaliau jei norėsite, kad vieną kartą galų gale būtumėte išgirstas, geresnio laiko tam nerasite. Tie Šauliai, kurie į viską linkę reaguoti impulsyviai, tegu pasisaugo: galite pasirodyti per daug ūmūs, chuliganiški, todėl – nepatrauklūs. Šis patarimas visų pirma liečia politikus. Tolimoms kelionėms tai ne pats geriausias metas, nebent ta kelionė labai detaliai, iki smulkmenų suplanuota, ir jus veža sena, patikimai dirbanti solidžią reputaciją turinti kompanija. 2006-ųjų pabaiga bus ypač palanki toms moterims, kurios planuoja atidaryti bendraminčių klubą arba filantropiniais pagrindais veikiančią organizaciją. Santykiai su priešinga lytimi bus pakankamai geri, vieniši vyrai ir moterys turės šansą užmegzti naują pažintį, o gal netgi ir pasipiršti. Tiek finansinėje, tiek profesinėje sferose jėgos įgausite antrajame 2006-ųjų pusmetyje. O kol kas bus tinkamas metas apmąstyti paskutinių 12 metų ciklą, pasverti nuveiktus darbus, planuoti ir kurti strategiją ateičiai. Pirmasis jūsų vaikas turi šansą užimti svarbias vadovaujančias pareigas. Sveikata bus stipri. Iki 2006m. lapkričio 24d. puikus metas sulaukti įkvėpimo tokių šakų atstovams, kaip kunigai, psichologai, dailininkai, muzikantai, mokytojai. Įsigysite naują madingą automobilį, tik pasistenkite jį vairuoti atsargiai – šiais metais būsite smarkiai linkęs rizikuoti lenkdamas kelyje kitus.

Ožiaragis
Šio ženklo žmonės patirs keistą pojūtį – tarsi jų didelis rimtumas niekam nebeužkliūva, netgi atvirkščiai, kam reikia, tie patys juos susiranda. Būtent 2006-ieji yra laikas, kad jūs sutiksite turtingų ir įtakingų draugų, tarp jų gali būti netgi dvasininkų. Tų įtakingų draugų dėka be jokio vargo pateksite į elito vakarėlius, šiaip garbingus pobūvius, jums gali pasiūlyti tapti kokio nors klubo nariu. Profesinėje sferoje taip pat lydės sėkmė, vėlgi… ne tiek asmeninių savybių, kiek protekcionizmo dėka. Vis dėlto tie Ožiaragiai, kurių egoizmas ir piktnaudžiavimas draugų malone peržengs ribas, gali likti prie suskilusios geldos. Taigi imdami mokėkite ir duoti. Su bankais ir atidėliojančiais susitikimus finansiniais partneriais reikalų geriau neturėkite. Patarimas: prieš skolindami gerai pasidomėkite, kokios to žmogaus/firmos galimybės skolą grąžinti laiku. Santuokoje vyrams-Ožiaragiams patartina susiveržti pilvus: jūsų žmonoms reikės kokybiškų naujų kailinių arba komfortą padidinančios buitinės įrangos. Tuo tarpu moterims-Ožiaragiams gali tekti toleruoti tokius vyrų žaislelius, kaip naujas madingas mobilusis telefonas, garso ir vaizdo aparatūra. Bet kuriuo atveju tarpusavio santykiai sudėtingi nebus. Pirmasis jūsų vaikas gali sumanyti pradėti savarankišką gyvenimą (išsikėlimas į nuosavą butą arba jo nuomojimas). Antrasis vaikas gali tapti nepaprastai taupus, bet gal tai ir į naudą: turės pinigėlių savo malonumams. 2006-ieji palankus metas pradėti jogos kursus, lankyti baseiną. Stenkitės vartoti gerai subalansuotą maistą, o stiprūs alkoholiniai gėrimai turėtų būti palikti nuošaly.

Vandenis
Vandenio ženklo žmonėms 2006-ieji – išbandymų profesinėje reputacijoje metai. Patarimas: jeigu jūs jaučiate, kad remiatės klaidingais principais/ideologijomis, kad sąmoningai nutylite kai kurias intelektualines machinacijas, geriau paskubėkite tai mesti, kad netyčia neapsijuoktumėte. Tačiau sąžiningiems Vandeniams, ypač tiems, kurie turi pakankamai kantrybės ir takto, 2006-ieji gali tapti tikro profesinio triumfo valanda. Sėkmė lydės paskutinius 12 metų atkakliai ir kryptingai dirbusius filosofus, mąstytojus, kultūrologus, išradėjus. Tai tinkamas laikas tapti organizacijos, klubo arba partijos prezidentu. Rinkimų atvejų net nesistenkite daug šnekėti – jūsų charizma ir taip bus akivaizdi! Na, dar galite ją papildomai sustiprinti galinga energetika pasižyminčiomis rūbų spalvomis – raudona arba juoda. Metų pabaiga bus pats geriausias laikas prabilti tiems politikams, kurie iki šiol nedrąsiai tylėjo. Meilės ir partnerystės sferoje sėkmė lydės tik tuos Vandenius, kurie turės išminties ne laiku nepertraukti savo partnerių, ir kurie bus žaismingi, nenuobodūs. Jei santykiuose kurį laiką būta trinties, pamąstykite, gal būtų visai šaunu kurį laiką duoti vienas kitam laisvės ir pagyventi atskirai? Impulsyviems, linkusiems į depresiją Vandeniams tai tikrai ne pats palankiausias metas nutraukti ilgai trukusią draugystę: vėliau šio žingsnio galite labai pasigailėti. Jei reikia bylinėtis, rinkitės tik puikią reputaciją, ilgą darbo patirtį turintį advokatą. Šie metai bus palankūs siuvėjams ir modeliuotojams – sukurtos kolekcijos bus įtaigios ir noriai perkamos. Nekilnokite sunkių daiktų, keliones į kalnus verčiau pakeiskite kelionėmis upėse/lygumose.

Žuvys
Šie metai bus nepaprastai puikūs tam, kad baigtumėte pradėtas studijas, arba kad užmegstumėte ryšį su savo dvasiniu mokytoju. Jūs taip pat galite toli keliauti, tik pasistenkite tai padaryti iki 2006m. lapkričio 24d. Jei tarp šio ženklo atstovų yra tokių, kurie turi rūpesčių dėl profesijos, nebaigtų darbų, tai pats geriausias tam laikas bus po 2006m. lapkričio 24d. Finansiniai reikalai taip pat pagerės labiau į antrąją metų pusę. Šie metai yra tie, kada slapti priešai virsta draugais, o jūs esate kupini toli siekiančių projektų. Pirmajam jūsų vaikui galima prognozuoti susidomėjimą kokiais nors azartą keliančiais žaidimais, tuo tarpu antrasis vaikas bus pagautas susimąstymo, galbūt jo galvą jaudins atradimų džiaugsmas. Santuokoje Žuvys bus kaip niekada linkusios filosofuoti, grįsti santykius kitų žmonių patirtimi. Patarimas: tegul jus valdo ne knyginė išmintis, ne šaltas intelektualinis apibendrinimas, bet iš širdies plaukiantys atsakymai. Žuvims, kurių profesija susijusi su medicina, psichologija, tai pats geriausias metas naujoms įžvalgoms, ypač jei turite šansų sudalyvauti kokioje nors tarptautinėje konferencijoje. Žuvims, kurios užsiima magija/astrologija tik dėl savireklamos, patartina pasisaugoti 2006-ųjų pabaigos: galite būti nurungtos labiau apsiskaičiusių kolegų. Sveikatos požiūriu, jei esate uždelsę kokią nors rimtą ligą, jos gydymo nebeatidėliokite. Nepaprastai teigiamai jus veiks masažas, didesnis laiko praleidimas gamtoje.
nerijus nerijus 2474
2005-12-23 09:20 nerijus 2011-09-11 03-57

Dorota1 rašė:

Aradija rašė: tai koks tas šuo dabar bus? zalias , geltonas ar koks?

lyg tai ugninio šuns metai


Manyciau, kad tai bus auksinis suo smile
V
Vilma7 319
2005-12-23 09:21 Vilma7
http://children.kulichki.net/anim/piesek.swf
A
astuska 2622
2005-12-23 09:27 astuska
aciu sebastijonai uz sveikinimus ir horoskopa smile
visus su sventemis
Girele Girele 9676
2005-12-23 10:00 Girele 2011-09-11 03-57

Aradija rašė: tai koks tas šuo dabar bus? zalias , geltonas ar koks?

RAUDONO smile
I
Ila 31
2005-12-23 10:02 Ila
Bus "ugninio šuns metai"

http://www.kometa-love.ru/article.php?all/al_2006
http://www.astrocentr.ru/index.php?przd=horo&str=god
http://www.ameno.ru/horo/2006/



Laimingų Naujųjų metu
S
Sebestijonas 2411
2005-12-23 10:05 Sebestijonas 2011-09-11 03-57

padidinti
Artimiausi šio ženklo metai - 2006

Vienuoliktasis zodiako ženklas
Kiniškai: „gou“
Laikas, kurį valdo šis ženklas: 19:00 – 21:00
Labiausiai atitinkantis Vakarų horoskopo ženklas: Avinas
Elementas: Metalas

Geros savybės – ištikimybė, kilnumas, garbingumas, pasišventimas.
Neigiamos savybės – nerimas, pesimizmas, išsiblaškymas.

Tinkama profesija – muitinės tarnautojo, policininko, instruktoriaus, aktoriaus, žurnalisto.

Tinkamas partneris – Arklys, Tigras, Kiškis, Kiaulė.
Netinkamas partneris – Drakonas, Ožka.

Šuo simbolizuoja ištikimybę. Tai ištikimas žmogaus draugas, meilus namų gyvūnas.
Šio ženklo žmonės dažniausiai yra pesimistai, nuolat kuo nors susirūpinę, tačiau be reikalo, nes dažniausiai jiems viskas puikiai sekasi. Jie ištikimi, turi atsakomybės jausmą, gerai saugo paslaptis. Gerai jaučiasi tarp draugų, tačiau nemėgsta masės žmonių. Užsidarę, užsispyrę. Kartais būna ciniški, netaktiškai kritikuoja kitus. Kovoja prieš neteisybę.

Iš šono gali pasirodyti, kad jie nejautrūs, bet iš tiesų nuolat dėl ko nors išgyvena – dėl savo ir dėl kitų jausmų, dėl to, kad pasaulyje kyla karai ir kt. Kuklūs, nemėgsta atvirai kalbėti apie save, nemėgsta ir kitų žmonių intymių pokalbių. Sunkiai reiškia savo mintis, tačiau yra geri klausytojai.

Tai filosofai, moralistai. Pinigai jiems nėra labai svarbūs, puikiai apsieina be komforto. Piniginius reikalus sekasi gerai tvarkyti, patartina užsiimti verslu. Darbe gali pasiekti karjeros, reikia tik liautis nerimauti.
Meilės partnerį susiranda ne iš karto, kadangi yra reiklūs. Tačiau radę savo išrinktąjį, džiaugiasi romantiškais ir paslaugiais santykiais.

Šuns ženklo moterys labiau savimylos, siekiančios materialinių turtų. Jos kūrybiškos, tačiau neretai pritrūksta kantrybės, ir darbai lieka nebaigti. Žavios, nekantrios, labiau mėgstančios bendrauti, nei šio ženklo vyrai. Laimingos jaučiasi draugų, šeimos, naminių gyvūnų apsupty.
Tinkamas partneris

Gali būti laimingi su Arklio ženklo žmonėmis, kurie leis jiems ginti garbę ir teisingumą. Su Tigro ženklo asmenimis išgyvena didelį jaudulį ir nuotykius. Gyvenimas su Kiškio ženklo asmeniu bus jaukus ir ramus. Sąjunga su Kiaulės ženklo asmeniu gali būti naudinga abiem. Gyvenimas su Drakonu ar Ožka sukeltų rūpesčių. Drakonas pernelyg išdidus, Ožka – kaprizinga.
day.lt/kalendorius/2006
I
Ila 31
2005-12-23 10:12 Ila
Čia įterpiau - kokia drabužių spalva pasitikti Naujosius

http://www.magya.ru/new2006/woot.asp
Dorota1 Dorota1 13533
2005-12-23 10:44 Dorota1 2011-09-11 03-57

Ila rašė: Čia įterpiau - kokia drabužių spalva pasitikti Naujosius

http://www.magya.ru/new2006/woot.asp

kaip žinodama Naujems nusipirkau rauduona palaidinę smile smile smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui