Medžiagų nurašymas statyboje

Serebro Serebro 2697
2018-03-15 12:55 Serebro

Melaja rašė:

seimosdziaugsmas rašė:
Senokai, aš pati o paskui kolegė pratęsė daugmaž tokį variantą kurį parašėte.
VMI tikrino ir jokių pastabų. Savininkas patenkintas.
O darėm sekančiai: ant kiekvienos medžiagų s/f užrašydavo kuriam objektui, nes buvo susitarimas, kad medžiagas perka ir išsirašo s/f atskirai kiekvienam vykdomam objektui. Į apskaitą vesdavom sumine išraišką į 2 kl. užvardindami kuriam objektui tai skirta. Kai objektas buvo priduotas ir pasirašyti visi formalumai bei išrašyta s/f, tada iš apskaitos iš 2 kl. nurašydavome į 6 kl. Formuodavome nurašymo aktus iš s/f kiekine išraiška, bet šiuo metu kolegė , jei neklystu, nurašymo aktus formuoja tik nurodydama s/f ir sumą.
Čia tas variantas, kai nėra sandėlio, sandėlininko, o medžiagos nupirktos visos važiuoja į objektą.


Sveiki, pas mane taip pat nera sandelio, pirkimai vyksta konkreciam objektui (ant s/f suraso kas kam pirkta), kaip vyksta pas jus atsargu pajamavimas pagal objektus, ar galima tiesiog isvesti "Medziagos X objektui" ir deti visus pirkimus i sia pozicija, butu patogu narasant, nereiktu rankioti atskiru medziagu pagal objektus, bet ar galima taip stambiai atsargu apskaita vestis?

Postas kelių metų senumo, todėl noriu paklausti šių dviejų forumo narių ar vedėte šiuo būdu sandėlio apskaitą ir ar per tą laiką sulaukėte vmi patikrinimo, kurio metu pamatėt tikrintojams toks variantas tiko, ar netiko.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui