Kulinariniai receptai

talys talys 3761
2009-11-06 09:53 talys 2011-09-11 06-29

Sandra_v rašė: Žemaičių blynai dar skaniau smile


pritariu-
dianaaa dianaaa 1637
2009-11-10 14:55 dianaaa
Vyras prigaudė jūroje menkių tai vakar dariau: Į apačia dėjau apvirtas bulves, apkepta žuvis,apkeptos morkos su svogūnais ir labai nedaug sūrio ir užpyliau padažiuko2 kiaušinius išplakiau su 2 šaukštais majonezo. Bet kai iškepė biški per sausas buvo smile Kitą kartą dar reikės biški sultinuko įpilti
Elvusia Elvusia 19998
2009-11-10 15:05 Elvusia
Na, bet atrodo tai super skaniai.
O aš cepelinus baigiu virti :)
Kviečiu :)
dianaaa dianaaa 1637
2009-11-10 15:10 dianaaa
Biški ne į temą, bet Evusia kas per miestas Skansenas?
nite nite 1116
2009-11-10 15:11 nite
Skansenas - cepelinų miestas, man atrodo, šiandien
Elvusia Elvusia 19998
2009-11-10 15:18 Elvusia 2011-09-11 06-29

dianaaa rašė: Biški ne į temą, bet Evusia kas per miestas Skansenas?

Tai ne miestas.
Gyvenu kaime.
O šiaip pagooglinkit "Skansenas". Ir suprasit, kokioje unikalioje vietoje gyvenu :)
Beje, tikrasis Skansenas ne Lietuvoje :)
S
Sandra_v 4581
2009-11-10 15:25 Sandra_v 2011-09-11 06-29

Elvusia rašė:

dianaaa rašė: Biški ne į temą, bet Evusia kas per miestas Skansenas?

Tai ne miestas.
Gyvenu kaime.
O šiaip pagooglinkit "Skansenas". Ir suprasit, kokioje unikalioje vietoje gyvenu :)
Beje, tikrasis Skansenas ne Lietuvoje :)

O tu irgi tokioj bakūžėj gyveni?
Elvusia Elvusia 19998
2009-11-10 15:30 Elvusia
Na štai - prašom :)
Elvusia Elvusia 19998
2009-11-10 15:36 Elvusia 2011-09-11 06-29

Sandra_v rašė:
O tu irgi tokioj bakūžėj gyveni?

:))))))))
Na, taip.
Tik ji mūrinė ir 2 aukštų :))))
S
Sandra_v 4581
2009-11-10 15:38 Sandra_v 2011-09-11 06-29

Elvusia rašė:

Sandra_v rašė:
O tu irgi tokioj bakūžėj gyveni?

:))))))))
Na, taip.
Tik ji mūrinė ir 2 aukštų :))))

ir stogas įtariu ne šiaudinis smile
I
IlonaD 6943
2009-11-10 15:39 IlonaD 2011-09-11 06-29

Elvusia rašė: Na štai - prašom :)


Ačiū, bet alkanai liaudžiai tokius vaizdus rodyti - grynas nusikaltimas smile .

Aš šiandien be pietų, ir be pusryčių smile
nite nite 1116
2009-11-10 15:40 nite 2011-09-11 06-29

Elvusia rašė: Na štai - prašom :)

O tai tik su grietine, spirgių nebus smile
A
Amanda 3804
2009-11-10 15:42 Amanda 2011-09-11 06-29

Elvusia rašė: Na štai - prašom :)


Esu nužudyta smile .
Atrodo, kad net per monitorių užuodžiu jų malonų kvapą.
Elvusia Elvusia 19998
2009-11-10 15:46 Elvusia 2011-09-11 06-29

nite rašė:
O tai tik su grietine, spirgių nebus smile

Čia spirgiukų yra. Kot naplakal :)))
Nevalgom riebiai.
Todėl padažus ruošiu su pienu.
Čia pakepinti lašinukai, truputis svogūniuko, kelios kruopelės miltų ir pienas :)

Tai nevarvinkit tų seilių, meskit darbus ir į Skanseną :))))))
Priviriau pilną puodą :)
vovere vovere 25997
2009-11-10 21:36 vovere
gal žinote kokį marinatą burokėliams? tiksliau noriu žiemai burokėlius į slovikėlius susidėt
dianaaa dianaaa 1637
2009-11-11 07:48 dianaaa
1,5 l vandens: 1 stiklinė acto, pipirų, lauro lapeliai, 1 šaukštas cukraus,1 šaukštas druskos. Viską užpilu ant virtų sutarkuotų burokėlių ir užverdu. Nežinau , bet man labai skanūs smile
A
audra123 239
2009-11-11 08:17 audra123 2011-09-11 06-29

dianaaa rašė: 1,5 l vandens: 1 stiklinė acto, pipirų, lauro lapeliai, 1 šaukštas cukraus,1 šaukštas druskos. Viską užpilu ant virtų sutarkuotų burokėlių ir užverdu. Nežinau , bet man labai skanūs smile


O gal kas žinote burokėlių marinatą iš obuolių sulčių? Girdėjau labai skanu, o ir obuolių neturiu kur dėti... smile
tiga tiga 2272
2009-11-11 08:40 tiga
Taigi, pats skaniausias ir sveikiausias būdas, tai burokėliai obuolių sultyse. Pirmiausia, aišku išsispaudžiame obuolius. Po to išsiverdu didžiulį puodą burokėlių ir nulupus juos sudedu į norimo dydžio stiklainius. Patikėkite telpa jų tikrai daug, nes jie minkšti ir pasispaudžia. Po to užkaitinu sultis, į kurias dedu tik druską (1 litras sulčių 1 šaukštas druskos), lauro lapelių ir pipirų. Užpilu burokėlius. Kiti pora kartų nupila ir vėl pakaitinę užpila, o aš tai tingiu taip žaisti, tai sudedu stiklainius į didžiulį puodą ir pakaitinu. Žiemai, pavasariui net ir vasarai šaltibarščiams turiu nuostabiausių burokėlių. Kadangi jie čieli, tai man tada lieka laisvė daryti iš jų ką tik nori: tarkuoti, pjaustyti šiaudeliais, kūbeliais ir t.t. Vieną vpusdienį padarbėsite, bet užtat visą pusę metų mėgausitės smile
A
audra123 239
2009-11-11 08:54 audra123 2011-09-11 06-29

tiga rašė: Taigi, pats skaniausias ir sveikiausias būdas, tai burokėliai obuolių sultyse. Pirmiausia, aišku išsispaudžiame obuolius. Po to išsiverdu didžiulį puodą burokėlių ir nulupus juos sudedu į norimo dydžio stiklainius. Patikėkite telpa jų tikrai daug, nes jie minkšti ir pasispaudžia. Po to užkaitinu sultis, į kurias dedu tik druską (1 litras sulčių 1 šaukštas druskos), lauro lapelių ir pipirų. Užpilu burokėlius. Kiti pora kartų nupila ir vėl pakaitinę užpila, o aš tai tingiu taip žaisti, tai sudedu stiklainius į didžiulį puodą ir pakaitinu. Žiemai, pavasariui net ir vasarai šaltibarščiams turiu nuostabiausių burokėlių. Kadangi jie čieli, tai man tada lieka laisvė daryti iš jų ką tik nori: tarkuoti, pjaustyti šiaudeliais, kūbeliais ir t.t. Vieną vpusdienį padarbėsite, bet užtat visą pusę metų mėgausitės smile

Taip skaniai skamba smile
Ačiū labai, pabandysiu savaitgalį...
Tik dar vienas klausimas, pas mane obuoliai rugštūs, bet gal nieko smile
S
SSigute 1168
2009-11-11 08:58 SSigute
o aš nebeverdu burokėlių - "kepu" mikrobangėje ir greitai ir pigiau.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui