Kulinariniai receptai

urtele urtele 13511
2011-07-06 16:55 urtele 2011-09-11 07-24

Aradija rašė: mmmm kaip megstu vysniu likeri smile

Čia kaip ir viskas, ką Petronėlė parašė, tik dar bjaurasties dadėt reikia smile
www.manoreceptai.lt/receptas/1926_vysniu_likeris.html
Petronele Petronele 18325
2011-07-06 19:25 Petronele 2011-09-11 07-24

urtele rašė: Čia kaip ir viskas, ką Petronėlė parašė

Kaip Ilona D.
Bet man klausimas, o aronijas dar augina kas nors? smile
I
IlonaD 6943
2011-07-06 19:45 IlonaD 2011-09-11 07-24

Petronele rašė: Bet man klausimas, o aronijas dar augina kas nors? smile


Neradau aronijų, tai dėjau juodųjų serbentų. Irgi neblogai gavosi. Tik tada košti reikia per marlę, nes "suplyšę" serbentai palieka tirščių.
vovere vovere 25997
2011-07-06 20:06 vovere
augina augina tas aronijas tik mažai kas įtariu. šiaip esu mačius
vovere vovere 25997
2011-07-09 10:50 vovere
noriu pasitikslinti,pernai kažkas rašė kad šaldo sultis (serbentų pvz.) maišeliuose ledukams, o tos sultys grynos būna ar su cukrum? galvoju ir aš pabandyt
vovere vovere 25997
2011-07-09 11:11 vovere
čia ne tas, mane domina būtent sultys.galvoju kaip daryt, nes jei iš kart jas vartoti tai reiktų cukraus dėt, bet ei cukraus įdėsiu nesušals taip smile
snake snake 3833
2011-07-09 11:13 snake
O kam tau tas cukrus, Vovere, šaldyk grynas. Beje, mintis gera ir man reikėtų taip pasidaryti...
vovere vovere 25997
2011-07-09 11:15 vovere
sakai, nu bandysiu tada be cukraus jei bus ne kas kitais metais reiks bandyt su cukrum smile
snake snake 3833
2011-07-09 11:18 snake 2011-09-11 07-24

vovere rašė: sakai, nu bandysiu tada be cukraus jei bus ne kas kitais metais reiks bandyt su cukrum smile


bus gerai smile
B
birutikes 331
2011-07-09 11:21 birutikes 2011-09-11 07-24

vovere rašė: sakai, nu bandysiu tada be cukraus jei bus ne kas kitais metais reiks bandyt su cukrum smile

Kažkada seniai teko girdėti, kad cukrus naikina vitaminą C. Nežinau kiek tai tiesos.
vovere vovere 25997
2011-07-09 11:31 vovere
gali būt, ir šaldytas juk ne tas pats kas šviežias, bet yra kaip yra smile
vovere vovere 25997
2011-07-09 13:06 vovere
tų sulčių ne tiek daug kad slovikais laikyt
smile
I
INDRAXSAS 141
2011-07-10 16:25 INDRAXSAS
Labas,
Aš vyšnių likerį darau taip:
0,5 trilitrio stikl.prirenku vyšnių
1 kg cukraus
apie 1 ltr spirito
viską sumaišau ir laukiu kol ištirps cukrus.
Kai ištirpsta cukrus, dapilu 0,7 ltr sauso vyno. Svarbu, kad būtų kuo rūgštesnis.
Viskas.
Šiemet pabandžiau su juodais serbentais.
snake snake 3833
2011-07-10 16:28 snake
O tas vynas ten būtinas, jis nepakenkia skoniui? Kiek reikėtų palaikyti, kad jau būtų galima vartoti?
I
INDRAXSAS 141
2011-07-10 16:31 INDRAXSAS 2011-09-11 07-24

snake rašė: O tas vynas ten būtinas, jis nepakenkia skoniui? Kiek reikėtų palaikyti, kad jau būtų galima vartoti?


Nebūtinas. Skonio reikalas. Nebūna tada taip įkyriai saldu. Vartoti galima kai cukrus ištirpsta.
snake snake 3833
2011-07-10 16:36 snake
Vyno spalva turbūt įtakos neturi? Galima balto arba raudono, ane?
I
INDRAXSAS 141
2011-07-10 16:53 INDRAXSAS 2011-09-11 07-24

snake rašė: Vyno spalva turbūt įtakos neturi? Galima balto arba raudono, ane?


Nesvarbi, nes vyšnios duoda sodrią spalvą
Petronele Petronele 18325
2011-07-15 20:42 Petronele
SOS! Help! Skubu! Padekit smile
Verdu aviečių uogienę. 30 min pilnai užtenka, ane? Jau galiu pilstyt į stiklainius?
Elvusia Elvusia 19998
2011-07-15 20:52 Elvusia
Per akis.
Tiek ilgai niekad neverdu :)
urtele urtele 13511
2011-07-15 21:18 urtele 2011-09-11 07-24

Petronele rašė:
Verdu aviečių uogienę.
Pala,neturi degtinės? smile . O išleistuvės ne šiandien?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui