vvirginija1
8526
#993922 2011-10-07 17:35 vvirginija1

Cha-cha rašė:


Vakar iškepiau vaikams šokoladainį. Super daikčiukas mėgstantiems šokoladą. Receptukas iš Beatos knygos.
Ryt 10 val. per TV3 rodys jo gaminimą. Labai rekomenduoju pažiūrėti. Jei kas negalės pažėti, galit receptuką susirasti internete

Nu labadiena... ryt mat rodys, o aš jau šįvakar turiu išsikepti, nes ryt jau valgyti jį reikia smile ai, bet gal kas nors panašaus gausis smile


Grožis-tai atviras rekomendacinis laiškas, iš anksto užkariaujantis širdį (A.Šopenhaueris)

Jojo
404
#993923 2011-10-07 18:15 Jojo

vvirginija1 rašė:


Nu labadiena... ryt mat rodys, o aš jau šįvakar turiu išsikepti, nes ryt jau valgyti jį reikia smile ai, bet gal kas nors panašaus gausis smile



galit receptuką susirasti internete

www.beatosvirtuve.lt/blog/recipes/sokoladainis-niekada-nenusibosta/

vvirginija1
8526
#993924 2011-10-07 18:18 vvirginija1

Jojo rašė:


galit receptuką susirasti internete


Nea, ne tas smile
Aš kepsiu šokoladinį tortą smile

Grožis-tai atviras rekomendacinis laiškas, iš anksto užkariaujantis širdį (A.Šopenhaueris)

vvirginija1
8526
#994094 2011-10-09 21:15 vvirginija1
Gal norėsit kas pasidaryti skanią aštrią sluoksniuotą mišrainę, kaip aš kad juokauju "mišrainė pataluose" :))
Į indo dugną dedame sluoksnį burokine tarka sutarkuotų morkų, apibarstome smulkiai kapotais česnakais, užtepame majonezu.
Antras sluoksnis taip pat burokine tarka sutarkuotas fermentinis sūris, vėl česnakai ir majonezas.
Trečias sluoksnis - supjaustytos krabų lazdelės, vėlgi česnakas ir majonezas.
Toliau esant norui galima visus sluoksnius pakartoti.
Jei ne, tai paskutinį sluoksnį dedame tarkuotais 3-4 virtu kiaušinių baltymais, ant jų tarkuoti kiaušinio tryniai. Viršų pabarstome žalumynais.

Grožis-tai atviras rekomendacinis laiškas, iš anksto užkariaujantis širdį (A.Šopenhaueris)

Loreta13
31055
#994100 2011-10-09 21:37 Loreta13
O morkos čia virtos smile


Jeigu uždarysite duris visoms klaidoms, tiesa liks už durų.
R.Tagorė
Jei tikrai desperatiškai nori, gali turėti viską, ko trokšti. Privalai norėti taip stipriai, kad tas noras veržte veržtųsi per odą ir susijungtų su pasaulį sukūrusia jėga. S. Graham

Elvusia
20041
#994101 2011-10-09 21:39 Elvusia
Žalios morkos. Tiksliau - nevirtos smile

Draugai yra lyg tylūs angelai, kurie pakelia mus aukštyn, kai mūsų sparnai pamiršta, kaip reikia skraidyti…
Stiprus ne tas, kas vien savo žvilgsniu gali parblokšti ant žemės, o tas, kas viena savo šypsena pakelia suklupusį.

Loreta13
31055
#994102 2011-10-09 21:41 Loreta13

Elvusia rašė:

Žalios morkos. Tiksliau - nevirtos smile

Ir kaip jos derės su virtu kiaušiniu smile
Kažkas čia mano maisto suvokimui netinkama :)))


Jeigu uždarysite duris visoms klaidoms, tiesa liks už durų.
R.Tagorė
Jei tikrai desperatiškai nori, gali turėti viską, ko trokšti. Privalai norėti taip stipriai, kad tas noras veržte veržtųsi per odą ir susijungtų su pasaulį sukūrusia jėga. S. Graham

vvirginija1
8526
#994104 2011-10-09 21:51 vvirginija1

Loreta13 rašė:


Ir kaip jos derės su virtu kiaušiniu smile

Viskas čia dera :))
Morkos gi skanu su majonezu, kiaušiniai taipogi... :))


Grožis-tai atviras rekomendacinis laiškas, iš anksto užkariaujantis širdį (A.Šopenhaueris)

Loreta13
31055
#994105 2011-10-09 21:57 Loreta13
Žinau, kad teisingoje virtuvėje nenaudojami kartu nevirti ir virti produktai.
Čia tik mes valgome mėsą su žaliomis daržovėmis:))
Tvarkingai - tik su garintomis, virtomis, ar keptomis.

Beje, žinau labai gerą sumuštinių receptą.
Ant skrudintos duonos dedamos tarkuotos virtos morkos, sumaišytos su česnaku, fermentiniu sūriu, šiek tiek majonezo, žalumynų ir apkepama orkaitėje.
Nerealiai skanu...
Tiek karšti, tiek atvėsę.

Bet jūsų "patalų" nerizikuosiu :))

Jeigu uždarysite duris visoms klaidoms, tiesa liks už durų.
R.Tagorė
Jei tikrai desperatiškai nori, gali turėti viską, ko trokšti. Privalai norėti taip stipriai, kad tas noras veržte veržtųsi per odą ir susijungtų su pasaulį sukūrusia jėga. S. Graham

vvirginija1
8526
#994106 2011-10-09 22:04 vvirginija1

Loreta13 rašė:


Bet jūsų "patalų" nerizikuosiu :))


smile smile

Grožis-tai atviras rekomendacinis laiškas, iš anksto užkariaujantis širdį (A.Šopenhaueris)

Elste
26994
#994138 2011-10-10 09:23 Elste

Loreta13 rašė:


Žinau, kad teisingoje virtuvėje nenaudojami kartu nevirti ir virti produktai.
Čia tik mes valgome mėsą su žaliomis daržovėmis:))
Tvarkingai - tik su garintomis, virtomis, ar keptomis.


Bet jūsų "patalų" nerizikuosiu :))


man irgi kažakaip keistai atrodo smile ypač dar kad krabai dedami smile smile


Neleisk kasdienybei išsukinėti Tavo sielos sparnų...

Tininga
49047
#994140 2011-10-10 09:27 Tininga

Elste rašė:



Loreta13 rašė:


Žinau, kad teisingoje virtuvėje nenaudojami kartu nevirti ir virti produktai.
Čia tik mes valgome mėsą su žaliomis daržovėmis:))
Tvarkingai - tik su garintomis, virtomis, ar keptomis.


man irgi kažakaip keistai atrodo smile ypač dar kad krabai dedami smile smile


Tai tada klasikines Nicos salotas reikia išbraukti iš valgomų dalykų sąrašo.

O man tie "patalai" visai normaliai atrodo... smile


Tess
20234
#994146 2011-10-10 09:47 Tess
O aš prisiruošiau padaryti keptus burokėlius.
Tikriai žymiai skanesni. Kepiau apie 1,5 valandos, 500 g.

Tininga
49047
#994152 2011-10-10 09:53 Tininga

Tess rašė:


O aš prisiruošiau padaryti keptus burokėlius.
Tikriai žymiai skanesni. Kepiau apie 1,5 valandos, 500 g.


Nu pasidalink patirtimi :) Kaip tu juos kepei, kokio dydžio ir pan.


Tess
20234
#994156 2011-10-10 10:01 Tess
Burokėlio svoris buvo apie 500 gr.
Suviniojau į foliją ir į orkaitę 200 laipsnių, 1,5 val.
Ir psio. smile

Tininga
49047
#994157 2011-10-10 10:02 Tininga

Tess rašė:


Burokėlio svoris buvo apie 500 gr.
Suviniojau į foliją ir į orkaitę 200 laipsnių, 1,5 val.
Ir psio. smile


Nulupai ar tik nuplovei?


Tess
20234
#994158 2011-10-10 10:06 Tess
Tik nuploviau :)

volgadon
4413
#994159 2011-10-10 10:07 volgadon
Reikia tik nuplauti, nes nulupus sultys išbėgs.

Oi tu strazde strazdeli,
Tu raibasis paukšteli....

Tininga
49047
#994160 2011-10-10 10:07 Tininga

Tess rašė:


Tik nuploviau :)

Būtinai išbandysiu. smile



Misumi
316
#994196 2011-10-10 11:06 Misumi

Tess rašė:


O aš šiandien pirmą kartą dariau tinginio balandėlius.
Balandėlius labai mėgstu, bet pabijojau, kad tradiciniai nepavyks.
Kaip pagrindą pajamau šį receptą: skanusgyvenimas.blogspot.com/2011/10/balandeliai.html
Gavosi labai skaniai, kitą kartą tradicinius darysiu smile


Man tai čia ir yra tradiciniai smile na, gal tik ryžius dedu virtus.
O kokie jūsų tradiciniai? smile

O va mano tinginių balandėliai, tai kai į indą dedu sluoksniais pjaustytą kopūstą, morkas, mėsą, ryžius, svogūną, užpilu sultiniu, grietinės-pomidorų padažo mišiniu ir į orkaitę smile
Čia tikriems tinginiams, kurie nemėgsta terliotis su balandėlų vyniojimu smile

Žmogus pailsi nuo vieno darbo tik tada, kai pradeda kitą. (A.F.)


Diskusijos

Kas prisijungęs?

Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis