dianaaa
1658
#1031468 2012-02-15 09:43 dianaaa
Ar dar neatsibodau su tortais?
Prisegti failai

P1260010.JPG 850 KB

IlonaD
6959
#1031478 2012-02-15 09:52 IlonaD
Neatsibodot, kelkit kiek turit, idėjų pasisemsim :)

Nu bet tai kai gražuma smile

just because you can't see it, doesn't mean it isn't there

Tininga
49047
#1031480 2012-02-15 09:53 Tininga
Na, kai man jie nevalgomas daiktas, tai tiesiog grožiesi nepakartojamais Jūsų darbais! Neįtikėtina tiesiog... smile smile


amadina22
19803
#1031487 2012-02-15 09:59 amadina22
Jūs juos pjaunat ir valgot? smile
Kai tiek darbo įdėta.


Tai tik mano nuomonė. Jei aš neteisi, pataisykite.

dianaaa
1658
#1031490 2012-02-15 10:09 dianaaa
Puošiau kokias 4 valandas smile

klem
4016
#1031494 2012-02-15 10:14 klem

dianaaa rašė:


Puošiau kokias 4 valandas smile

O siaube smile
Kantrybę žmonės turi smile
O gal galit pasakyt, ką greituoliškai pagamint iš kukurūzų lazdelių nasaldžių 210g pakelio? smile
Kad būtų desertas?


Protingai patylėti irgi menas.

Rimzy
1203
#1031495 2012-02-15 10:14 Rimzy

dianaaa rašė:


Ar dar neatsibodau su tortais?


Dianaaa, jūsų tortai nuostabūs! Užsakymus priimat?

Minesota
39
#1031505 2012-02-15 10:23 Minesota
Niu čia su tais tortais tai "duodat vaizdų" merginos...nėra žodžių tinkamų tokiam grožiui apibūdinti...aš prie Jūsų kulinarinių kelionių galėčiau prisidėti nebent mėsos ir bulvių patiekalų receptukais smile na dar kokių nors netradicinių mišrainių ir salotų pataruošimo būdais pasidalinti :)

zulaime
606
#1031511 2012-02-15 10:29 zulaime

Minesota rašė:


Niu čia su tais tortais tai "duodat vaizdų" merginos...nėra žodžių tinkamų tokiam grožiui apibūdinti...aš prie Jūsų kulinarinių kelionių galėčiau prisidėti nebent mėsos ir bulvių patiekalų receptukais smile na dar kokių nors netradicinių mišrainių ir salotų pataruošimo būdais pasidalinti :)



Dafai dalinkitės, nes ryt išeiginė gal ką skanaus pasigaminsim smile


„Kiekvienas darbas man bus sąžinės, o ne garbės reikalas.“

blackgate
3688
#1031512 2012-02-15 10:29 blackgate
Kokie tortai nuostabūs, vaikų svajonės tiesiog smile smile

Neiti priekin, lygu žengti atgal.

Tininga
49047
#1031513 2012-02-15 10:31 Tininga

Minesota rašė:


aš prie Jūsų kulinarinių kelionių galėčiau prisidėti nebent mėsos ir bulvių patiekalų receptukais smile na dar kokių nors netradicinių mišrainių ir salotų pataruošimo būdais pasidalinti :)

Pirmyn! Va čia jau man daug labiau į temą! smile



Minesota
39
#1031523 2012-02-15 10:52 Minesota
mano "super firminiai" sprandinės kepsniai su bulvėm ir žalumynais: 1. Sprainės paruošimas: supjaustom piršto storio gabalais ir atidedam "į šoną".
2.darom marinatą: užsikaičiam virdulį, kol vanduo užverda, sutrupinam "galina blanka", "magi" ar kitokį kubelį sultinio į puodelį (bet tokį normalų, ne miniatiūrinį-apie 200,300 ml.) ir užpilame užvirusiu vandeniu. Dedame valgomąjį šaukštą medaus ir arbatinį šaukštelį mėsos prieskonių. Viską išmaišome, kol medus ištirpsta ir tuo sultiniu užpilame mėsą(suprantama, kad mėsa turi būti kažkokiame inde :)). Bulves nuskutame, paverdame apie 5 minutes ir nukošiame. Mėsytę galima kepti palaikius bent valandą(kuo ilgiau-tuo geriau). Medus jau bus atlikęs savo darbą-suminkštines ją. Kepame taip: dedame į skardą foliją, ant jos pašlakstome aliejaus(bet nedaug-vos vos-pora šaukštų)pirmu sluoksniu klojame sprandinę su visu marinatu, būtina kad marinatas apsemtų mėsytę.Ant mėsytės dedame bulves, o tarp bulvių pvz. aš dedu morkytes, šparagus, kalafijorą - na ką tik sugalvoju tuo metu. Toliau skardą uždengiame vėl folija.Uždengtą kepame apie 20 min.200 laipsnių orkaitėje, po to atidengiame ir užbarstę krapų, baziliko, petražolių(ką tik turite žiemai užsišaldę savo šaldytuvuose "šviežio") kepame kol gražiai apskrunda bulvytes. Na ir ką - skanaus smile

Minesota
39
#1031526 2012-02-15 10:55 Minesota
jei marinatas neapsemia mėsytės-būna ir taip...tai aš įpilu vandenuko kiek dar trūksta ir atitinkamai prieskoniukų įdedu,kad nebūtų "prieska" , kaip sako :)

Tininga
49047
#1031529 2012-02-15 10:56 Tininga
Niu liuks smile Nedelsiant bus išbandyta. Mano šeimyna labai mėgsta tokias "pečiankas" smile


Minesota
39
#1031537 2012-02-15 11:03 Minesota
Malonu, kad patiko idėja :) tikrai išbandyta ir nė karto nebuvo taip, kad nepavyktų. mėsytė visada būna labai minkšta. tiesa-kepimo laikas labai priklauso nuo orkaitės kaitrumo.maniškė labai kaitri,taigi oreantuokitės pagal savo kepimų patirtį.
mes kadangi visi trys "mėsaėdžiai", tai kiekvieną dieną kažkoks "mėsos šmotas" turi būti ant stalo:)

Petronele
18302
#1031590 2012-02-15 12:16 Petronele
O aš stintų nusipirkau smile

Petronele
18302
#1031592 2012-02-15 12:17 Petronele

dianaaa rašė:


Ar dar neatsibodau su tortais?


Dianaaa, kaip galėtumėt atsibost, tortai kaskart vis gražesni smile

klem
4016
#1031615 2012-02-15 12:51 klem

Petronele rašė:


O aš stintų nusipirkau smile


smile Sveikinam smile
Po kam?


Protingai patylėti irgi menas.

KJurate
6605
#1031617 2012-02-15 12:53 KJurate

Petronele rašė:


O aš stintų nusipirkau smile


o aš turguje apžiūrėjau- man jos dar nekvepia... gal ne čėsas? smile

Mokymasis – tai patirtis. Visa kita – tik informacija. A. Einšteinas
861296231

Petronele
18302
#1031624 2012-02-15 13:00 Petronele

klem rašė:

Po kam?

Po 10Lt smile

KJurate rašė:

o aš turguje apžiūrėjau- man jos dar nekvepia... gal ne čėsas? smile


Žiūrint kokio kvapo nori :) Pirk kol dar yra, o tuoj ir baigsis. smile


Diskusijos

Kas prisijungęs?

Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis